ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danid
Философска система

Re: ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Мнение от danid »

Аз отчитам почти 3 кг и се надявам да се запази тенденцията за задържане на част от постигнатото.

Сега хапнах малко картофки и салатка, но с водата съм мнооого назад днес
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
desirig

Мнение от desirig »

Здравейте момичета, днем ми е 4 ден на ябьлки. Да уточня ансола го пия сутрин, но само три дни. Захранването на обяд утре колко е като грамаж.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Няма грамаж, но се ограничавай като количества, а и като сол, за да не задържиш течности. Щом ще си 4 дни на детокс е добре да захранваш 2 дни, а не само 1
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
desirig

Мнение от desirig »

Благодаря danid, ще захранвам два дни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз карам втория си ден на детокс и засега нямам оплаквания! Съжалявам, че съм така лаконична, но ми се разказа играта от тичане...... до после! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
diva

Мнение от diva »

Здравейте, момичета!
Тук съм и отчитам трети успешен ден на първия си детокс :)
Днес ми дойде малко нанагорнище всичкия сок - 4 литра, но... се справих.
Утре се надявам успешно да се захраня.
Да се похваля още малко. Днес ми е мнооого по-леко, по-енергично, по-усмихнато. Дори ми казаха, че... "изглеждаш някак по-свежа" :) А аз казах: "И по-хубава, и по-добра". Защото и така се чувствам.
Забелязах, че сутринта на втория ден езика ми беше много обложен и имах ужасен вкус в устата. Като начало след английската сол си направих чаша топла вода със сок от половин лимон. Мисля, че това ми подобри усещанията. А днес нямах такъв проблем. Е, пак има нещо по езика, но е доста по-малко и не така дразнещо като вчера сутрин. Предполагам това си е нормално, все пак се чистя :)
Пак ми се спи и отивам да се сгуша в леглото, с допълнителната завивка, че пак ми е студено. И нямам търпение утре да се кача на кантара, да го видя що за приятел е ;)
Лека нощ, мои нови приятели!!! Радвам се, че съм тук!
vesin

Мнение от vesin »

Лека нощ, Дива! Аз днес като се качих на кантара установих, че съм с 2,300 кг. по - лека, но се чувствам с повече :) ! Няма значение, както и да е, днес обаче имах важни задачи и ей така без да се усетя до към 18 ч. бях само на 4 круши, пътувайки за вкъщи гледам Луната - една красива, огромна и си викам - няма начин да вечерям, та така, без да искам си изкарах и днес.
Приятна вечер!!!
Портокалина

Мнение от Портокалина »

diva написа:Здравейте, момичета!
Тук съм и отчитам трети успешен ден на първия си детокс :)
Днес ми дойде малко нанагорнище всичкия сок - 4 литра, но... се справих.
Утре се надявам успешно да се захраня.
Да се похваля още малко. Днес ми е мнооого по-леко, по-енергично, по-усмихнато. Дори ми казаха, че... "изглеждаш някак по-свежа" :) А аз казах: "И по-хубава, и по-добра". Защото и така се чувствам.
Забелязах, че сутринта на втория ден езика ми беше много обложен и имах ужасен вкус в устата. Като начало след английската сол си направих чаша топла вода със сок от половин лимон. Мисля, че това ми подобри усещанията. А днес нямах такъв проблем. Е, пак има нещо по езика, но е доста по-малко и не така дразнещо като вчера сутрин. Предполагам това си е нормално, все пак се чистя :)
Пак ми се спи и отивам да се сгуша в леглото, с допълнителната завивка, че пак ми е студено. И нямам търпение утре да се кача на кантара, да го видя що за приятел е ;)
Лека нощ, мои нови приятели!!! Радвам се, че съм тук!
:922 Браво, diva! Браво и на всички, които завършиха успешно и този детокс!
Пожелавам ви много леки, приятни и усмихнати дни!
До следващия детокс (с 2-3 ПОД-ови измежду тях :222 )!
mira_b

Мнение от mira_b »

И аз приключих успешно двудневния детокс. Чувствам се добре, без главоболие този път, но от снощи зъзна. Днес захранвам както обикновено - овесени ядки, варени картофки за обед, а за вечеря все още не знам...Отива да се отчета в таблицата...
Хубав, усмихнат ден на всички :922
Един прекрасен ноември пожелавам на всички! Много и хубави емоции с най-любимите за Вас хора :1002
diva

Мнение от diva »

Добро утро на всички!
Бързам да се похваля -2.600кг. Vesin, както споделяш и твоя резултат, разбирам, че е добро постижение, което ме радва, че успях.
Доволна съм, че поставих началото. Сега отивам за грейпрут, който си приготвих от миналия ден, после за овесените ядки и да измисля как да си направя картофки. Трябва да готвя и за другите... Ама да взема да направя картофи и за тях, че да не ми нападнат моите ;)
Спорен и усмихнат ден!
И както каза Портокалина - да намерим място за 2-3 ПОД-ови до следващата голяма луна ;)
Толкова ми е свежо, че със сигурност ще съм тук :)
:) :) :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте . Мърмори ,благодаря за инфото не знаех ,но го правя защото Кики ми бяга по флнга последните два месеца и сега за да го направи поне два дена се наех да е след пълнолунието . Днес пихме солта . Утре мисля да захранваме )))
Браво на всички ! Не се отпускайте, внимание какво ядем и до следващия месец!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено