Привет, привет,
Аз не успявам напоследък да се включа, все аха да почна да пиша и трябва нещо друго да направя и се приключва с писането и така доста време вече, но пък сега имам време и ще седна да пиша

В офиса е лудница, защото тази седмица завършваме новия офис (разбирайте съседния на нашия офис, който се ремонтира) и трябва да се преместим, което означава събиране на целия багаж и понеже няма кой друг, та аз се занимавам с тази дейност и ми идва малко нанагорно, но пък вече имам тренинг
Вкъщи също ремонта е на приключване, но само грубите дейности. Сега очакваме да изсъхне всичко, каквото трябва да съхне за да слагаме паркет, да може да се монтира кухня и другите подобни нещица. Жалко само, че всичко това ще отнеме страшно много време и вече почвам да се съмнявам, че до края на ноември ще можем да се преместим вкъщи, може за Коледа евентуално или след нова година. Тъкмо ще започнем годината на чисто и спретнато
Днес по случай Хелоуин ще имаме офисно парти и аз толкова дълго време не успях да измисля как да се маскирам и снощи си взех заешки ушички, опашка и папионка, та днес ще съм зайче

Ще бъде забавно да се видим кой как се е маскирал и да си изкараме хубаво. Няма да мога да пийна днес ида хапна защото се захранвам, но това не е от такова значение.
Уикенда ходих до Стара Загора да гледам за пердета и на Димитровградския пазар и направо щях да падна. Тук в Сф такива цени са наблъскали, че в Стара Загора всичко ми се видя много евтино, но после като отидохме и на пазара в Димитровград вече съвсем щях да припадна. Имаше много готини платове за пердета, който бяха по 6-7 лв. за кв. м. а тук в Сф под 40 не успях да си харесам. Направо безумни цени обявяват магазините тук, в потрес съм. Не може за пердета за цялата къща да трябв ада се дадат 1500-2000 лв.

Безобразие ви казвам...
Та такива неволи покрай мен.
Виждам, че сте направили нова темичка, споделяте за есента и колко много я обичате...аз съм със смесени чувства, тъй като есента се свързва със студеното време, но като изключим този факт, топлите есенни дни в планианта са страхотни. Обичам разходките сред пъстротата на природата, за жалост тази есен не успяхме да отидем никъде да се понарадваме на красотата, но какво пък, догодина ще стане.
Гледам и че се вълнувате покрай новината за Бон Джоуви

Дано всеки, който иска да успее да отиде, тъй като предполагам, че билетите няма да са евтини, то на кой ли концерт са, но за кефа дет се вика няма цена
Зори, честит имен ден на патерици! Да си здрава, усмихната, щастлива и много късмет да ти носи името!
Чева, какво се случва покрай теб, какво е това вцепенение, за което говориш? Надявам се всичко да се нареди по-бързо
Фюти, дано Юлката се оправи по-скоро и ако трябва да правите операция да мине безпроблемно и бързо.