Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Цони, дори само от снимките се усеща прекрасното преживяване.
Точно на такива събирания, всички изкуствено поставени от хората граници се размиват и се добива усещането за Едно Цяло, каквото всички ние сме.
Нали?!
Благодаря ти, че сподели
Цони, това, което си описала, е просто великолепно. Мечта за мнозина и персонално за мене. Имам предвид преживяването да си част от общност - взаимност, общи цели, насочени действия! Възхитих ви се! Знаеш, че за половин България да живееш на село не е престижно - не мога да се сетя за друга дума. Знаеш за обидите, които ежедневно горят енергията на т.нар. "граждани" в опитите им за унижат хората, избрали селото за свой дом. Аз самата не падам от космоса.... Сега сигурно се питаш какви ти ги пиша и най-вече защо?! Ами защото вие с Цецо сте ми доказателството за връзката нагласи-желание-възможности. Вие сте примера за това как не се служи на предубеждения с еснафско усърдие. Много ви се радвам и за пореден път се размечтавам за моя собствен живот!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Цони, много хубаво преживяване! Прекрасно! Това е като попадане в друга реалност, по-добра и може би по-истинска. Благодаря за споделеното преживяване!
Фюти, днес не е Архангеловден, а Архангелова задушница - задушницата в съботата преди Арханеловден, който е на 8 ноември.
Многословието нещо ми убягва напоследък.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
еХОООО,ето ме и мен,пак!
Чева,целувки на бебка!Ти не се притеснявай за вирусите,ние също сме така и лошото е,че не мога да ги отделя напълно....лепне нещо бате и тате и хоп.....после бебчо.Ня
Бубалинче,къде изчезна,казвай и твоето бебче как е!
Цони,прекрасно представяне на Бг вкусовете,браво,момиче!
Верка,Нелка,Чери,Деска,Ели,фюти и всички,всички ,всички ,чета и си мисля за вас.
Ха добър вечер и лека нощ, че е едното и другото . Ние си бяхме на Горна за 2 дена.... днес станах рано и карах като дива (демек нормално :lol: ), за да бъдем в 12 часа в София и да успеем да идем на мача на Коки.... Нещата в Горна не се развиха по най-добрия начин - чудя се кога ли с майка ми ще се видим и няма да се скараме?!? Ама...... няма да се отдавам на такива мисли, че животът не прощава. Вчера по телефона Момчил ме сюрпризира с "новината" за кончината на един комшия от входа..... не бяхме близки, но и в никакъв случай просто познати... до такава степен, че днес с Бели отидохме на опелото на погребението му и за пореден път съжалих за пропуснатите моменти и с този човек.... Но ще разказвам личния си дневник за това.....
Иначе какво е интересното!?!? Ами предстоящия РД на Коси - силно се надявам на 10-и да не вали и да е слънчево..... всичко останало ще се нареди така както го искам.
Засега това - отивам да простирам, че няма кой
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Здравейте момичета .Побърках се . Подлудих и Юлий)))0 Само го карам да си духа носа . Ами ситуацията е следната : няма Т, нямя кашлица , само зелени сополи и то сутрин най -много. Правим инхалации с физиологичен разтвор,капя сребърна вода с клеева. Сополите обаче си стоят и тъй като нали ни предстоеше операцийката на окото този петък ( на 9.11) трябваше да е чист. Моята отговорност е да реша дали да пуснем изследванията ( кръв,урина...) или да отменя манипулацията. Личната е твърде заета с чсове и днес трябва да отидем и чакаме да ни приеме . Това за мен е трудно защото Юлий няма търпението да виси пред кабинета . Така ,че сега решавам да отменя часът за 9.11. и ще изчакам по добър момент. Преди малко имаше най -зелените сополи на света . Ами няма какво да мисля . Ще отложа .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
П.П. Стария добър компютър е в историята от няколко дни-с чистак нов лаптоп съм,с уиндоус 7-е няма такова същество като мене :128 30 мин пиша един пост,защото искам да прикача картинка,която не мога да намаля..... Ама стана накрая
Фютка,подкрепям те и мисля,че това е най-доброто,което можеш да сториш,нека малкия бъде добре по-скоро,БУБЕ,честита придобивка...Анджи май е с грип,от вчера е с Т,на моменти 39,а я боли само главата и е отпаднала,незнам какво друго да си мисля,по-късно може да скокнем до личната,за да я погледне все пак.Искам да се извиня на всички,че не се записах за Коледното парти и най-вече на теб,Чери,защото знам,че до последно си се надявала,но с работата на Боби немога да правя планове за толкова далечни събития,а неискаме да прави своеволия,за да не се заядет с него,както и да е,неискам да се оправдавам..много ми се искаше да ви видя,всичките,на куп,но уви,не било писано,аз пък умея да чакам....от сега ви пожелавам весел празник....сега отивам да се поровя малко за грипа,че ако съм права-няма да ни подмине,дано само е по леко...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Привет на всички - днес е много натоварен ден и минавам само да се отчета тук!
Фютка, хубаво си направила, че си отложила операцията на Юлий!
Бубе, откога те чакаме всички!!!!
Елисче, грипът е характерен с главоболието, което предизвиква - действай спокойно, можеш веднага да почнеш с грип-хийл и клеева. Останалото са симптоматични средства за болежки и температура.
Валче, Нелка !