Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Есента почука, ето тя е тука с ябълки червени и тикви за

Мнение от ellis_stoyanova »

Мариянче,благодаря за инфото,аз точно това не съм чела,да отначало е трудно да свикнеш със вкуса,но сега ми е дори приятно да я пия сутрин.Дани,лекарката за която ти казах работи в Шейново,но не работи със ЗК,казва се Николова,965-94-46,едва днес намерих номера,свекърва ми ходи при нея от години и е много доволна
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

ellis_stoyanova написа:.Верче,аз не се натоварвам,когато се говори за болести,напротив,смятам,че така винаги можем да открием нещо ново,
Така е, Елис :524
Чери, след като прочетох поста ти, стигнах до извода, че сте наели футболно игрище за РД на Коки :?: :idea: :!: Така ли е?!...много мащабно .... :fan
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

cchery написа:
mari_ko написа: :824
Линди, да ти жива и здрава Росинка, да ти е умна и игрива, а за цвят - и малко пакостлива. Честит рожден ден и целувки от мен :329 :922
Присъединявам се към тези пожелания! :954 :1090
Да е много здрава!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Чери, след като прочетох поста ти, стигнах до извода, че сте наели футболно игрище за РД на Коки :?: :idea: :!: Така ли е?!...много мащабно .... :fan
Верче, така е! Цената за наем за 1 час, а ние платихме за 1 час, е 80 лв. От заведенията, където искахме да е афтър партито ни искаха 100 лв само за да можем да получим право да консумираме в тях!!!!! Което за мен е кощунство. Така че платихме наем за терена, играхме и дивяхме на воля, а после просто се почерпихме на заведение, което не ни искаше нищо друго освен да си платим консумацията :) .

[youtube]1P-LYTbBU5Q[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:1078 Честита рожденичка, Линди!
Да ти жива и здрава и много обичлива!
:1078

:225 :824 :526
:1006 :1007
Ver

Мнение от Ver »

Браво, Чери :326
Много готино сте го измислили!
Уф, аз всеки път съм в чуденка, когато наближат РД на децата :?:
На Мони предстои скоро, и идея си нямам какво ще правим (щото ме няма по анимирането на деца), а едновременно с това трябва да е нещо супер бюджетно :?: :roll:
Това ми напомня едно стихотворение на Джани Родари:

Училището на големите

Учат се малките за да сполучат,
но и големите също се учат.

В тяхната класна стая голяма
Чинове няма, престилчици няма,

ала и те решават задачи,
без да рачитат на подсказвачи.

Всекиго питат да отговаря:
"Колко е сметката на обущаря?"

Всеки е длъжен да помни урока:
"Близък е срока да плащаме тока."

И се изплашват всички ужасно,
щом и дадат да решават на класно:

"Как да получим от свойта заплата
дрехи, храна и море за децата?"
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Добро утро и по едно :528 за който желае!
Момичета - благодаря ви за пожеланията - много сте мили :922 , дори за това, че не ме забравяте, а аз твърде често не се вясвам тук Както и да е - знам , че никой не може да бъде принуден насила, но и оправданията, че няма време или пък има много работа, като че ли не са актуални. Въпреки всичко, държа да подчертая, че частичка от сърцето ми е тук, а това мисля , че не е маловажно!
Хубав ден на всички! :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Cheva написа:Да! Добавяй я след като поизстине ястието, тогава.
А защо не ползваш морска ?
Ползвам и морска сол разбира се /нали трябва да си набавяме йод/ и по принцип соля в края на готвенето. Това за хималайската сол, не го знаех, вече я пренасочвам предимно за сосове, салати и досоляване :940
Чери, шапка ти свалям за организацията, за енергията, за идеите :326 Чудесен рожден ден се е получил :1216
Линди :940
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Браво, Чери :326
Много готино сте го измислили!
Уф, аз всеки път съм в чуденка, когато наближат РД на децата :?:
На Мони предстои скоро, и идея си нямам какво ще правим (щото ме няма по анимирането на деца), а едновременно с това трябва да е нещо супер бюджетно :?: :roll:
Верче, аз пък си мисля, че точно ти си човека за анимиране на деца..... имаш нестандартни идеи, виждания, позволяваш си да мислиш нерамкирано. Не са ли децата точно това?! :) :)

Не ща да си натрапвам идеите, но ако купиш разнообразни копчета, шнурчета, синци, бял кадастрон, С200, съберете листа и съчки отвън и дадеш на децата боички, могат да измайсторят бижута, апликации, красиви картини... Това при положение, че ще правите нещо в домашни условия или пък времето навън го позволява. Както виждаш танцуването и караокето се получават и импровизирани.... Мони е вече голяма и едва ли ще ти иска непременно аниматор, който да им организира игри!

Това само примерно де! Като те знам ти какви ги твориш у вас :954 , сигурно горното изглежда даже смехотворно откъм идейност.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Не изглежда смехотворно, Чери :) Мерси.
Аз си мислех за такива заигравки с боичките и съм намислила туй-онуй, както и други игрички за да не полудеят,но и да не им е досадно приложното изкуство.
Но и аз се чудя защо винаги когато наближи РД изпитавам едно странно усещане за напрежение :1044
Ако имате идеи за игри в домашни условия и ви се иска да ги споделите моля :)
Аз поразгледах тук-таме из сайтовете. Харесах си една, две идейки, но винаги е добре да има човек резервни варианти :)
Линди, как се веселиха твоите рожденици? Поне си пресна ;)
tita

Мнение от tita »

[youtube]Ys2d1ZYxJRo[/youtube]

От два дни се каня да споделя емоциите си около концерта на Chambao във Варна.
Обичам тяхната музика и ги слушам отдавна, но не съм очаквала, че този техен концерт ще има подобно влияние върху мен. Била съм на много концерти на любими групи и изпълнители, но дори и този на Sade, която аз обожавам не ме разтърси така. Сега, след като два дни преживявах емоцията (дори сънувах солистката им) и мога да посъбера мислите си мога да седна и да се позамисля ... от къде, по дяволите, се появи това усещане на обич, на доброта, на спокойствие и щастие, на радост от живота, просто от самия живот .. само след час и половина тотално потъване в тяхната музика и присъствие. Не знам испански и не разбирам и дума от това, което пее тя, но не ми беше и нужно. От Мари просто струеше светлина и радост. И децата, тези чисти душици, явно също усетиха това, защото с приближаване края на концерта те все повече се устремяваха към сцената, привлечени от нея. Докато на края бяха заедно с музикантите на сцената. Уникален момент!

Изображение

Да, тези световни музиканти, номинирани за награда Грами 2012, пяха без да са оградени от високи метални решетки и пазени от облечени в черно, лошо гледащи мъже. Няма пищни декори, замайващо мултимедийно шоу, зрелищни номера по сцената. Само те и музиката. Какво по-истинско от това? Посрещнаха с отворени обятия вниманието на децата и ги прегърнаха в топла и нежна прегръдка. Никой дори и не посегна да свали или да спре децата да наобиколят Мари и да й се радват. Въпреки, че не разбираха думите които тя им говореше, тези децата не се отделиха от нея.

А като си помисля, че стремежа ми да пестя парични средства ме беше отказал от концерта им, но в събота сутринта (деня на концерта) се събудих с непреодолимо желание да отида ... и бяхме там, с билети "ласт минит" за правостоящи, т.е. седнали на стъпалата. Но дори и да имах място то щеше да си остане празно. Музиката им ме накара да стана още с първите акорди и докрая не ми остана дъх. Сигурно съм ги гледала както се гледа сияйно божество, като обсебена.
Заключено