ЗАПЕЧЕНИ СВИНСКИ ШНИЦЕЛИ С ПИКАНТНА ШАПКА
Необходими продукти:
• месо от свински бут
• сол
• брашно
• яйце
ПЛЪНКА:
• бекон
• кашкавал
• гъби нарязани на кубчета
• царевица
• скилидка чесън
• едри хлебни трохи
• натрошен картофен чипс
Начин на приготовление:
Месо от свински бут се нарязва на тънки шницели, начуква се, осолява се и се панира в брашно и яйце. Изпържват в загрято олио до зачервяване. Готовите шницели нареждаме в тавичка и върху тях слагаме дебел слой плънка, която притискаме с ръце.
Запичаме шницелите докато се разтече кашкавала и придобият апетитен вид и сервираме с пържени картофи и салата.
[img]http://www.deteto.info/img/my60.jpg[/img]
Източници:
Бюлетин на deteto.info
Вкусно с Йоли