Добро утро, мили дами
снощи написах един пост, но уви нета ми сгъна тъй да се каже, та за това ви пиша сега.Много от имената тук са ми познати от преди години от друг форум, правехме там разни диетки, режими , даже си имахме таблица в която се отчитахме, та изключително ми е приятно да прочета тези имена и в книгата на д-р Михайлов!БРАВО МОМИЧЕТА!Така , аз ще правя детокса за 2-ри път.Първият, който правих се падаше в почивни дни та беше по-лесно, издържах без никакъв проблем, изобщо не чувствах глад, само на третия ден ми трябваха няколко часа да се разсъня,

След това чувството е неуписуемо

Аз го правя и заради килограмите, за да се чувствам физиески добре, но и най вече защото се надявам и психически да ми помогне, от няколко години се боря със страхова невроза или паническо разстройство , който както иска да му казва, но е кошмарно

, та за това сега тук заедно с вас смятам и с това да си помогна.Знам, от опит , че във форума нещата са доста по-лесни и приятни, чувството, че и другите имат същата цел, просто те мотивира много

На мен ансола ми действа след около половин час и така често влизам до тоалетна в следващите общо взето 2 часа, за това ще ставам по-раничко като съм на работа, а в останалото време не е проблем, защото се устисква тъй да се каже
Желая на всички ви много хъс, за мен е чест да съм с вас