МОЛЯ ЗА ЛЕК ЗА ДУШЕВНИ БОЛКИ

Полезни съвети ако сте болни
DeerE
От писане глава не боли

Re: МОЛЯ ЗА ЛЕК ЗА ДУШЕВНИ БОЛКИ

Мнение от DeerE »

cchery написа:Зори, знаеш колко те обичам.... и че като казвам за някой, че ми е приятел/ приятелка, то това значи много. Не защото го казвам аз, а защото.... имам страшно много познати, но изключително малко приятели. Ти си точно от тези изключения. Обяснявам ти се "любовно", за да не ми се разсърдиш много от следното нещо:
lindorina написа:...... защо си написала това по-горе,след като казваш,да не се опитваме да те разберем.....болката си човек може да излее и на лист хартия,така само той ще си вижда написаното от себе си.
Няма как да не попитам същото и да не си мисля това, което си мисли Линди, а и други хора. Защо, Зори?!? Когато имаш нужда от нас, от мен, от...... другите, защо пишеш, че не я искаш. Защо въобще я показваш.... Защо, Зори........ за да мине някой от онези "хора", които ненавиждаш и от които си разочарована и да танцува върху болката и мъката ти ли?!?! Зоринка, знам, че вчера ми писа на скайп, но не можах да отвърна..... вечерта ти звънях, но ти не ми отвърна...... не можем да сме постоянно във връзка, макар че почти сме го постигнали..... съжалявам хиляди пъти от снощи, че вчера не изоставих работата си за да ти пиша..... да бях знаела само.....

Ако се ядосаш на този ми пост - това беше целта! Ако ми се разсърдиш - това беше средството! Ако се амбицираш и пребориш слабостта - това ще е изхода от всичко! ............... и когато ме видиш на този изход с очакваш поглед, не ме отблъсквай....

Напиши ми каквото искаш, дори и това че съм гадна, че съм те предала......... каквото искаш....... покажи ми собствените слабости, грешки и превърцунвания, наречи ме неблагодарна, надута и нахална ........... имам нужда от този пречистваш дъжд. Защото след него ще се прегърнем отново с онази септемврийска близост на изминалата есен.
:328 :328 :328 Започнах да пиша но ме прекъснаха, но важното е че започнах
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Зори, мила изпращам ти цялата си положителна енергия (не че е останало много от нея в момента, но се надявам да ти свърши работа) :224
Подкрепям с две ръце постовете и на Чери и на Линди. Мисля че няма нужда да ти казвам че и аз съм на линия да помагам с какво то мога.
Моля се черното да не е толкова черно в действителност :222
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Изтрих поста си. Съжалявам .Линди е права,просто май беше по-удачно да напиша всичко на един лист и после да го изхвърля в кофата. Наистина не избрах правилния начин да споделя. Написах нещата така,защото така го чувствах отвътре,точно по този начин. Не смятам да се впускам в подробности какво и защо ми се е случило,първо защото това са трърде лични неща,които няма как да бъдат разказани на толкова публично място,второ, защото ме е срам от безсилието ми. И трето,защото не искам действията ми в миналото и сега да бъдат подлагани на критика. Вината,която ми тежи сега е по-силна от всяко едно наказание. Просто в този момент, в който писах,ми се искаше само да знам,че не съм сама,искаше ми се просто някой да ми каже: "Зори, с теб съм, каквото и да ти се случва в момента!" Извинете ме за безпокойството,което ви създадох,не съм търсила внимание преднамерено,макар че може би така изглежда отстрани.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Мърмори написа:Изтрих поста си. Съжалявам .Линди е права,просто май беше по-удачно да напиша всичко на един лист и после да го изхвърля в кофата. Наистина не избрах правилния начин да споделя. Написах нещата така,защото така го чувствах отвътре,точно по този начин. Не смятам да се впускам в подробности какво и защо ми се е случило,първо защото това са трърде лични неща,които няма как да бъдат разказани на толкова публично място/абсолютно си права/,второ, защото ме е срам от безсилието ми/не бива да се срамуваш от неща,които най-вероятно няма как да промениш/. И трето,защото не искам действията ми в миналото и сега да бъдат подлагани на критика. Вината,която ми тежи сега е по-силна от всяко едно наказание. /за съжаление това чувство наистина е ужасно/Просто в този момент, в който писах,ми се искаше само да знам,че не съм сама/да Зори,не си сама и това е нещо страшно ценно/,искаше ми се просто някой да ми каже: "Зори, с теб съм, каквото и да ти се случва в момента!" Извинете ме за безпокойството,което ви създадох,не съм търсила внимание преднамерено,макар че може би така изглежда отстрани.
Здравей Зори,
при прочитането на първият ти пост се притесних много.Притесних се да не се е случило нещо с децата.Не знам,но така ми звучеше.За щастие май това не е така.За мен е важно да знам,че съм сгрешила,не ме интересуват други подробности.
Искам само да допълня,че всяко зло е за добро и че след всяко лошо идва хубавото :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, мила, :940 :940 :940 :940 :940 :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Зори, :828 :828 :828 с теб сме и се надявам да го помниш. Не се извинявай всеки иам моменти на сдухване. Радавм се че нещата не са толкова черни. :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мехлемче за ранени сърца и измъчени души:

[youtube]oyQdCJwJZck[/youtube]

Нека вълшебният й глас изцери болката ви, каквато и да е тя, колкото и силна и непреодолима да изглежда в момента!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор