Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есента почука, ето тя е тука с ябълки червени и тикви за

Мнение от Kleo »

Тъжно, но факт, Елито, тогава виждах около себе си само насрани и напишкани памперси, повърнати лигавници, ревящо до посиняване бебе и никаква светлинка в тунела :cry: Хубаво е, че децата РАСТАТ! :524 Да са ни живи и здрави винаги, но лично аз много повече се кефя на порасналия си вече син :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

А аз искам да е бебе и да го гушкам мноооого. Много бързо ми пораснаха и двамата... И сега е хубаво, но понякога искам да гушна едно малко бебе. Затова Деси, не отлагай, ако имате план за второ действайте. Аз вече съм писала, но ако бях малко по-млада щях да си родя още едно детенце. Сега вече е късно, на 40 хората мислят за внуци, а не за бебета :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:
Нели написа:Вихърче, по точка първа нищо не мога да ти кажа, вероятно с модераторски права това може да стане. По точка втора - ами то това да се вихриш с писане тук си следва от името ти във форума, нали? Вихри си се колкото искаш, радваме ти се! :923
Нели, мисълта ми беше не да се смени заглавието от самото начало на темата, а чак отсега - примерно над всеки постинг да пише нещо от сорта "Зимен спам, елате насам!" или "Зима иде скоро, тук се вие хОро!" :1216
Деска, аз мисля, че няма смисъл да сменям заглавието на темата. Първо, защото това ще се отрази на постингите, които се пускат след смяната, т.е. вече съществуващите мнения ще са със старото име. И второ, защото тази тема отразява нашата форумна есен 2012 г. :954 :954 .

Така че за мен решението е да си пуснем чисто и просто нова тема със "зимно" заглавие. :1178 :1178 :1178
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

[img]http://gothic.blog.bg/photos/31619/chri ... -house.jpg[/img]

Коледата за мен! Календар?! Ден от календар?! Празник!! ................. бих била най-щастливата жена на земята, ако една малка къщичка в планината е моята Коледа! Моята любов и моята обич на едно място! В малка и непретенциозна къщичка в планината, затрупана от сняг и облечена в бледа лунна светлина. Идеалната мека линия на блестящия сняг е нарушена само от стъпките на двама души - едните следи са малки, а другите - дълбоки и големи издават мъжкото начало на техния собственик. От малкото прозорче струи светлина и докъдето тя стига по снега танцуват щастливи сенки - отблясъците на пламъка в камината. А пред нея, пред тази така ескплоатирана представа за интимност (камината с пращящи дървета) двама души разтягат до невъзможност минутите на нарастващата страст. Той - копнял за нейната топлина от първия миг на запознанството им, тя преминала през пожара на неподозирани скрупули за да се отдаде на чувството вляво... поддала се на властта на тези мътни очи, изпепеляващи открития й поглед... Връщане назад няма! Та може само припряно да остави чашата с недопито рубинено вино настрани докато той, възползвал се, от моментната й разсеяност стига до устните й..... гърдите й докосват неговите, а ръцете са все така заети да търсят място на чашата.... няма съпротива.... всичко е подчинено на неговото желание.... на мъжа, който знае какво иска от НЕЯ..... онази, която накара да се чувства единствената!

[youtube]C7SBNHSBFaE[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
vihrogonche написа:
Нели написа:Вихърче, по точка първа нищо не мога да ти кажа, вероятно с модераторски права това може да стане. По точка втора - ами то това да се вихриш с писане тук си следва от името ти във форума, нали? Вихри си се колкото искаш, радваме ти се! :923
Нели, мисълта ми беше не да се смени заглавието от самото начало на темата, а чак отсега - примерно над всеки постинг да пише нещо от сорта "Зимен спам, елате насам!" или "Зима иде скоро, тук се вие хОро!" :1216
Деска, аз мисля, че няма смисъл да сменям заглавието на темата. Първо, защото това ще се отрази на постингите, които се пускат след смяната, т.е. вече съществуващите мнения ще са със старото име. И второ, защото тази тема отразява нашата форумна есен 2012 г. :954 :954 .

Така че за мен решението е да си пуснем чисто и просто нова тема със "зимно" заглавие. :1178 :1178 :1178
Дадено тогава :fan Давайте предложения за ново заглавийце на темата за Зимата :1216 Моите две идеи са следните: "Зимен СПАМ, елате НАСАМ!" и "ЗИМА иде скоро, тук се вие хОро!" :222 Хайде, народе, събуди се и давай да решиме как ще се нарича новата ни тема! :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: ... Коледата за мен! Календар?! Ден от календар?! Празник!! ................. бих била най-щастливата жена на земята, ако една малка къщичка в планината е моята Коледа! Моята любов и моята обич на едно място! В малка и непретенциозна къщичка в планината, затрупана от сняг и облечена в бледа лунна светлина. Идеалната мека линия на блестящия сняг е нарушена само от стъпките на двама души - едните следи са малки, а другите - дълбоки и големи издават мъжкото начало на техния собственик. От малкото прозорче струи светлина и докъдето тя стига по снега танцуват щастливи сенки - отблясъците на пламъка в камината. А пред нея, пред тази така ескплоатирана представа за интимност (камината с пращящи дървета) двама души разтягат до невъзможност минутите на нарастващата страст. Той - копнял за нейната топлина от първия миг на запознанството им, тя преминала през пожара на неподозирани скрупули за да се отдаде на чувството вляво... поддала се на властта на тези мътни очи, изпепеляващи открития й поглед... Връщане назад няма! Та може само припряно да остави чашата с недопито рубинено вино настрани докато той, възползвал се, от моментната й разсеяност стига до устните й..... гърдите й докосват неговите, а ръцете са все така заети да търсят място на чашата.... няма съпротива.... всичко е подчинено на неговото желание.... на мъжа, който знае какво иска от НЕЯ..... онази, която накара да се чувства единствената! ...
Е, нееееееееее!!! :1215 Прочетох горното и се подмокрих, толкова дълбоко-интимно и чаровно-еротично ми се видя!!! Майсторка си, Ани, майсторкаааааа!!! Просто повече думи НЯМАМ и затова спирам да говоря :326
danid
Философска система

Мнение от danid »

Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета,пуснете линк към новата тема
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Мнение от Сиренце »

Според мен най-логично е зимната тема да е
И замириса на КОЛЕДААА!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Според мен най-логично е зимната тема да е
И замириса на КОЛЕДААА!!
Да бе.... и като мине Коледа и пак същата дискусия с името и тематичността ще се завърти :1062 :1062 . Аз предлагам чисто нова тема, отдена от Коледната, защото тя - коледната се очертава да стане един своеобразен справочник - рецепти, идеи... нека си е така.
danid написа:Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има
Ето това ми допадна най-много като заглавие за нова тема.

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:
cchery написа: ... Коледата за мен! Календар?! Ден от календар?! Празник!! ................. бих била най-щастливата жена на земята, ако една малка къщичка в планината е моята Коледа! Моята любов и моята обич на едно място! В малка и непретенциозна къщичка в планината, затрупана от сняг и облечена в бледа лунна светлина. Идеалната мека линия на блестящия сняг е нарушена само от стъпките на двама души - едните следи са малки, а другите - дълбоки и големи издават мъжкото начало на техния собственик. От малкото прозорче струи светлина и докъдето тя стига по снега танцуват щастливи сенки - отблясъците на пламъка в камината. А пред нея, пред тази така ескплоатирана представа за интимност (камината с пращящи дървета) двама души разтягат до невъзможност минутите на нарастващата страст. Той - копнял за нейната топлина от първия миг на запознанството им, тя преминала през пожара на неподозирани скрупули за да се отдаде на чувството вляво... поддала се на властта на тези мътни очи, изпепеляващи открития й поглед... Връщане назад няма! Та може само припряно да остави чашата с недопито рубинено вино настрани докато той, възползвал се, от моментната й разсеяност стига до устните й..... гърдите й докосват неговите, а ръцете са все така заети да търсят място на чашата.... няма съпротива.... всичко е подчинено на неговото желание.... на мъжа, който знае какво иска от НЕЯ..... онази, която накара да се чувства единствената! ...
Е, нееееееееее!!! :1215 Прочетох горното и се подмокрих, толкова дълбоко-интимно и чаровно-еротично ми се видя!!! Майсторка си, Ани, майсторкаааааа!!! Просто повече думи НЯМАМ и затова спирам да говоря :326
А песента пусна ли си, за да се довършиш :lol: :lol: !

:922 Деска, благодаря за хубавите думи!

Заключено