Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
dexter
Философска система

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от dexter »

Приятелката ми изясни въпроса за стоенето в болница при хепатит А, нали е юрист все пак :). Уреден е в Закона за здравнето, в частта за инфекциозните заболявания. По този закон задължителна карантина в болница се предвижда само при някои много сериозни зарази - чума, вариола..... и още от този род, изрично изброени. При всички останали инфекциозни заболявания може да се установи карантина в домашни условия, по преценка на лекаря. Не видях да се предвижда специално лечение на хепатита, така че според мен не би се наложило седене в болница. Само се моля да не ми се налага да взимам такова решение :).
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Радвам се, че имаш вече яснота, Декс! :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Ехо привет привет,

нова тема, нов сезон...чудноо. Сега трябва да се опитаме да се наслаждаваме на студа, да виждаме хубавото и в зимните месеци, не само летните.
Да ви споделя, че моята мануална терапия дава резултат. Още ми е трудно да определя колко са се повлияли нещата в моят организъм, но пък кръста ми се поотпусна, вече не са толкова силни болките. Сега ще наблюдавам как се движат и мигренозните болки и пристъпи и се надявам да намалеят и като продължителност и като болка и като проявление. бая са болезнени процедурите, но пък като се отпусне дадено място, вече не болят толкова много точките по стъпалата.
Взехме в офиса конструктивно решение да правим всеки след обяд упражнения за да се чувстваме по-добре. Сега остава да направим реализацията и ще съм щастлива.
друго май интересно няма покрай мен. Утре ще е коледното парти в офиса и се надявам да е забавно и да се веселим много. Другото ни парти ще е другата седмица в офиса, когато ще ядем и пием и ще си подаряваме подаръци. ЩЕ бъде забавно.
Целувки и хубав ден от мен!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

vihrogonche написа:И такаааа, да направим малка ревизийка :1216

Какви благинки вече имате в хралупите си за зимата :222
Хо хоооооооо В нашата хралупа има: ракийка и туршийка, руйно винце и медец,ароматен липов чай,вкусни ябълки и круши.... :1216
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, бандиткиииииии! Как сте?! Аз нещо се разработих последните 2 седмици - чак свят почна яко да ми се вие като седна пред компа. Ама се надявам най-големият зор на декември вече да е минал! И дано не го последва януарски такъв :1062 .

Откъде да почна с писането и аз не знам!! Може би от това, че гръцкият стил на работа не се преподава никъде в академичните аули - той просто се случва, когато си гражданин на южната ни съседка :221 и предоставя достатъчно възможности на обикновения българин за зрелищно сепуку :955 :955 ! Нещо подобно написах в един от имейлите си до гръцкия ми колега...... без да споменавма гръцкият стил на работа, само сепукуто - просто му казах, че каквот и повече да иска от мен, съм склонна да се поддам на японски техники за запазване на честта, но не им играя на сиртакито :1062 :1062 . Но поне приключи това де.

Сега, чак сега почнах да мисля, че наближават празници. И след като в предишния си постинг оплюх яко Коледата, е време да й се отдам :1209 . Утре ще се правя на дядо Коледарев и ще глася даровете за децата и родата. Днес успях да си измия фурната и въобще готварската печка - не знам как ще ви прозвучи това..... ама от домакинските работи, ей това с фурната най-много го мразя! :126 :126 Но поне за тази година приключих с тази дейност :1062 . Ходихме да занесем омаляли дрешки в офиса на Момчил - там ги събират за домове за сираци, а след това пихме кафе с приятелка и нейното дете тук наблизо до дома и ми беше много готино.

Например вкъщи ние си имаме билков чай от мащерка и хубав акациев мед, та да може когато навън забръска снежна виелица, да си седнем с по чаша горещ чай и да отпиваме блажено на малки глътки, които да отпуснат телата и душите ни :940 Какво си имате вие във вашите домове, приятелки-мецанки, с което да радвате вашите мечоци, меченца и собствените си женски сърца?
Аз нямам нищо :???: ..... освен себе си. Нещо.... не мога да се съвзема и да създам онзи уют, който винаги съм си представяла. Като че ли ми е най-важно, че всички сме си вкъщи. Дори и украсяването приключи с гирляндите върху елхата.... в 1 пакет останаха още много...... и гирлянди, и фигурки и всичко... но даже не ми е и тъжно. Готино ми е, че зимата започна, защото само така ще .................... свърши :oops: :oops: и ще дойде прекрасната животворна пролет с нейните искрящи цветове и невероятно свеж аромат..... а след това ще се отдадем на :945 :949 :221 . Но преди това ще ви пусна линк към нещо тематично с настоящия сезон:

[youtube]RkSKCTGBujw[/youtube]
ellyto написа:Взехме в офиса конструктивно решение да правим всеки след обяд упражнения за да се чувстваме по-добре. Сега остава да направим реализацията и ще съм щастлива.
Ели, страхотно решение! Дано да го реализирате. Ако има начин да си вземете от тези големите топки за фитбол - отпускат страхотно напрежение, схванати мускули, напрегнат кръст... а и може човек да си ляга и да се обляга върху тях.

Не си спомням в тази ли, в друга ли тема ти четох един постинг, в който имаше пак гранични настроения :) . Какво да ти напиша, освен че всички сме така. Всички онези, които гледаш отстрани и сигурно си мислиш, че си имат всичко, щом имат деца....... Е, не е така... просто се фокусираме върху различни неща. Иска ми се да кажа, че това с настроенията въобще не ми е чуждо и на мене и аз често се люшкам между щастие и тъга..... Как го беше казал поетът " ...... ту му млякото горещо, ту пък друго нещо" :955 . Давай да ги изживяваме тези неща и да си продължаваме напред - всичко останало ще се нареди! :326

Декс, все си мисля, че не могат да ме задържат насила в болница. Де да ги знам наредбите. Иначе и аз съм подписвала, за да напусна инфекциозно отделение след няколко часов престой там - бяхме влезли заради Бели. Спомням си, че на една съученичка откриха хепатита докато бяхме на зелено училище и дойдоха и си я взеха техните..... на нас не ни правиха никакви изследвания след това и никой повече не се разболя де.
bubalina написа:

Хо хоооооооо В нашата хралупа има: ракийка и туршийка, руйно винце и медец,ароматен липов чай,вкусни ябълки и круши.... :1216
А, ето с помощ от приятел :1062 мога и аз да кажа - имаме ракийка и винце, че и сланинка :1140 :1140 .

Ама ще взема да поспя аз малко, че.... нещо студ ме обхваща вече! Лека ви и до нови срещи!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,мецанки!вкъщи мога да се похваля с разкошно червено винце,правено от баща ми,което с радост ще си пийнем по празниците,а и не само...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

У дома вече имаме домашно приготвена лютеница :222 - лятото и ние участвахме във всеобщия битов труд при нашите в Люлин, сега пък те ни дават буркани с готова здравословна продукция - колко е прекрасно през зимата да си мАцнеш една филийка с лютеничка, ама домашна, с всичко вътре, знаеш какво си сложил, по колко и т.н., добавяш резен сиренце и мммм, голяма вкусотия :1216 :fan
олеся

Мнение от олеся »

А аз току що приключих с омесването на тестото за коледните сладки. Всички си легнаха и аз по нощите се вдъхнових :997 Тази нощ ще престои в хладилника и утре ще ги пека, а в сряда ще бъдат занесени в училището на дъщеря ми за коледния базар. Дано успешно да станат.
:1182
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

олеся, не се съмнявам, че ще ти се получат великолепно :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте ! не съм писала отдавна ,но някак ме завъртя шайбата и все не успчвам . Добре съм работя и флиртувам ))))). Марчи да ти е жива и здрава Ивайла и много да те слуша ,но и ти нея !Хубав празник ! Като намериш малко време може да пишеш как е новата работа . Елито :922 Ти какво правиш? Казах ли ти ,че няколко сервитьора казах ,че си много нежна и сладка ))))Черипри теб работата също се развихри май :222 ЕЕЕЕ така си е . Преди Коледа да свършим каквото можем ,че после да си гледаме къщите . Вихърче , аз обичам яко да се зареждам за зимата ,така ,че при мен има всичко ,и трушия ,зайци ,кокошки ,домашни буркани с вкусотий, меся хляб всяка седмица и обичам да мирише на готвено у дома . Днес пожелавам хубав вторник!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

олеся написа:А аз току що приключих с омесването на тестото за коледните сладки. Всички си легнаха и аз по нощите се вдъхнових :997 Тази нощ ще престои в хладилника и утре ще ги пека, а в сряда ще бъдат занесени в училището на дъщеря ми за коледния базар. Дано успешно да станат.
:1182
нали ще ни ги покажеш?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено