Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Kleo »

Фют, липсвашеееееееее :923
Постът ти КЪРТИ :1209 :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Днес успях в цялата суматоха и точно преди да изхвърча за концерта на Конча Буйка да опека коледните сладки. Това ще е моят скромен принос към коледния училищен базар на дъщеря ми. Всяка година се разпродават успешно, дано и утре (вече е днес) имат успех.
Първата година след като ги изпекох дъщеря ми ги изрисува. Но от няколко години не ги рисуваме и ги предлагаме канелено-ухаещи и леко препечени натурални. На външен вид не са впечатляващи, но иначе са мн.вкусни и децата ги харесват (аз също).
Не са много за снимка, а и вече ги наслагах в металните кутии, но и тазгодишните станаха добре. Доволна съм, че доставих тази радост на дъщеря ми със своята съпричастност към училищния празник. А тя ми благодари по своя си начин - изкарала е 93 от 100 точки на олимпиадата по математика. За пореден път ме накара да се просълзя от радост и гордост. Пожелавам го на всички майки ...
Та как няма да се получат сладките, като са вдъхновени от толкова обич :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:954 DOBRO УТРО! КАК СТЕ ? ДНЕС БАБА МИ ИМА РОЖДЕН ДЕН -СТАВА НА 84 ГОДИНИ И СТРАХОТНА ЖЕНА :1004 :925 ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА НЕЙНО ЗДРАВЕ!Аз съм добре и искам да се похваля ,че посред зима успях да отслабна и да здържа 65килограма . Много съм доволна .Иначе работя и пак работя . Нямя кой знае какво около мен . Юлката е с кащлица още ,но сякаш намалява . Днес има тържество в детската градина. Ще идва Дядо Коледа. Бих искала да видя как ще се забавляват ,но не сме поканени.Странно! Ама не ми се коментира старата система която знаем не е много добра.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро!
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3611_n.jpg[/img]
Честит първи сняяяяг!!!! :1177 ::954 :1156 Много сняг!!!
Фюти, да ти е жива и здрава бабата!!! :326 за килцата! Как го правиш!?
Коледа е най-хубавия и най-хаотичен да го нарека празник. В нашата градина има около 100-110 деца,нали се сещаш ако присъстват и родителите им какво ще стане? А и в повечето случаи има театър и участието на деца е минимално...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Bubalina, явно не съм запозната с организацията на такова събитие . Моля за извинение . Ами килцата ги държа защото нещо го раздавам влюбена )))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

futarela написа:Bubalina, явно не съм запозната с организацията на такова събитие . Моля за извинение . Ами килцата ги държа защото нещо го раздавам влюбена )))))
:roll: Пропуснала съм този момент....Ама е много хубаво да си влюбен :222 :423
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ей, момичета, как сте в този снежен ден :)? Във Варна положението е на ръба :lol: - снегът приближава метър, не спира да вали, духа силен вятър. Днес по улиците почти нямаше коли. След малко ще звъня на мъжа ми да видя как е изпратил Яна на градина - взимат ги с микробус, но много ме съмнява, че микробусът ще издрапа по баира до градината. Най-много след час да ни върнат обратно децата. Звънях на колегите по селата около Провадия - там снегът е надхвърлил метър, хората са затрупани по къщите си. Поне ток имат за сега, че вчера до обед бяха на тъмно.
Страхотен ден!!! Да си седиш в къщи на топло, с чай и сладкиши :954 ! Аз съм на работа, трябва да приготвя документите за една данъчна проверка и да ги занеса - евентуално след обед или утре сутрин. Не вярвам обаче времето да се оправи и да успея да се добера до НАП :lol: . Надявам се от там да ми влязат в положение - ако изобщо някой от тях успее да иде на работа днес :).
Пожелавам ви страхотен усмихнта ден. Било Игнажден, не се изнасяло нищо от вкъщи, но кой да ти знае :1044 ? Аз точно днес реших да занеса събраната в къщи хартия - в офиса имаме специални контейнерчета, в които събираме разделно отпадъци (всъщност само хартията). Надявам се да не съм изнесла берекета от къщи :lol: :lol: !
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Иха, Декс, значи във Варна е истинско предколедно снежно вълшебство - чисто, бяло и празнично :329
Споко за хартията, ти си изнесла нещо вече ненужно от дома си и то за добра цел, така че берекет и изобилие ще има у вас :524
Тук в София имаме около 1 см снежна покривка :1209 , но уви, достатъчна, за да се излюскам 2 пъти досега и да си ударя първо единия крак, после другия. Добре съм, но ходя малко като Робокоп. :955
Колкото до любовта, аз не зная дали съм влюбена :1044 , но в мен са влюбени до полуда :fan и това страшно ме тонизира като Жена :1216 , тоест бих излъгала, ако заявя, че не съм приятно изненадана от случващото се с мен!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Охооо, какви купидонови трепети тресат бърлогата :1002 :1002 :1002

Иначе и тук натрупа доста сняг и е като бяла приказка, само да не се налагаше да шофирам да Тетевен след малко :cry: . С децата от Слоу Фуд групата отиваме на коледен базар. Ще представим нашите коледни меденки и портокалови кексчета. По-късно ще ви пусна снимки да видите какви красоти сътвориха снощи.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Заключено