Аз примерно много обичам да:
- чета (всичко качествено и естетично, което ми попадне под ръка - от списание до интересна книжка, от статия в интернет до поезия, от приказка за лека нощ до сутрешния вестник, пиейки първата си чашка кафе за деня);
- плувам (по възможност в морето, но и на басейнче няма да откажа в никакъв случай);
- танцувам (каквото и да е, стига да усетя тялото си безтегловно, без мисъл, в хармония с мелодията, тялото ми става самият танц);
- пея (обожавам да си упражнявам гласните струни, тембъра и певческите си умения, като си пусна някоя сложна песен и пея заедно с нея);
- правя любов (разбирайте нежен, страстен, умопомрачителен :lol: секс с моя съпруг, с друг мъж не зная как ще е, не съм изневерявала на моя мъж до момента, тоест вече 16 години съм с него и само с него... и се чувствам щастлива от този факт, както и много удовлетворена и ... хм, задоволена

пу-пу-пу, да не ни е уроки!

);
- пиша (от рецепти в готварската ми тетрадка до споделени интимни мисли в личния ми дневник, от постове в любими форуми и клубове до презентации в работата ми, всичко, което ме кара да се излея върху листа хартия, е добре дошло за мен!

);
- готвя (от палачинки до свинско със зеле, от питки със сиренце до постна манджичка, от салати през таратор до десертите);
- слушам музика (всякакъв стил, стига да грабне сърцето, душата, ума и тялото ми, което никак не е труднопостижимо);
- се разхождам в парка със сина ми и мъжа ми (да ги гледам как карат велосипеди двамата, а аз да ги снимам и да им се радвам);
- печеля пари (самото усещане, че съм спечелила сама заплатата си, някой бонус или хонорар, ми дава криле, толкова ме радва);
- се усещам нужна и полезна на другите хора (независимо с какво точно, но да видя усмивка на лицата им).
На прима виста се сещам само за тези мои 11 любими дейности. Сигурна съм, че има още поне толкова други!

Но сега ... сте ... ВИЕ ... на ход, очаквам ви, дружки мои!