Равносметка за 2012 година, цели и мечти за 2013 година!

Свобода на словото
Ася

Re: Равносметка за 2012 година, цели и мечти за 2013 година!

Мнение от Ася »

За много години, момичета! :954

Деси, с теб съм, каквото и да става :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:922 :922 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Благодарна съм на изминалата 2012г.
През нея истински осъзнах силата и значението на Приемането и Благодарността.
Случи ми се какво ли не....... :1044 Като че ли невидима сила всеки път, когато се радвах на вътрешните си успехи ме поставяше в на пръв поглед непреодолими ситуации с думите: Абе я да те видим дали наистина си толкова задобряла, колкото си мислиш. :221
Беше мноооого трудно.......но приемах и благодарях.......и помагаше.
Има още много какво да желая да постигна в тази посока, но както казват, вече вървя по пътя, а не само знам за него :fan

За Новата 2013г, си пожелавам:
Максимално да се възползвам от Кредото на Оптимиста!!!

Публикувано за пръв път през 1912 година в книгата "Вашите сили и как да ги използвате", това известно кредо на Крисчън Ларсън заслужава да бъде четено всяка сутрин и вечер.

Обещайте си...

Да бъдете силни и нищо да не е в състяние да наруши вътрешния ви мир.

Да излъчвате и внушавате здраве, щастие и благосъстояние на всеки, когото срещате.

Да накарате всичките си приятели да почувстват, че притежават нещо много ценно.

Винаги да гледате от слънчевата страна на живота и активно да прилагате оптимизма си.

Да мислите само за най-доброто, да работите само за най-доброто и да очаквате само най-доброто.

Да се ентусиазирате от успеха на другите също толкова, колкото и от собствения си.

Да забравите грешките на миналото и да се фокусирате върху великите постижения на бъдещето.

Да имате винаги ведро изражение и да дарявате усмивка на всеки срещнат, познат или непознат.

Да отделяте толкова много време за самоусъвършенстване, че да не ви остава време да критикувате другите.

Да бъдете твърде силни, за да допускате мрачни мисли, твърде благородни, за да се гневите, твърде уверени, за да се страхувате и твърде щастливи, за да допуснете бедите и проблемите да се проявят.

Да имате високо мнение за себе си и да го заявявате пред света, но не с гръмогласни думи, а чрез велики постъпки.

Да живеете с вярата, че целият свят е на ваша страна и ви подкрепя при условие, че сте верни на най-доброто в себе си.

Обичам ви момичета и съм Благодарна, че присъствате в живота ми!!!

:922 :922 :922 :922 :922
Пожелавам ви от сърце да постигнете целите си и да се радвате на една успешна 2013г, кой както го разбира!!!
Последно промяна от droidd на 02 Яну 2013, 07:04, променено общо 1 път.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ellis_stoyanova написа:се научих,в пълния смисъл на думата да съм благодарна за всяко нещо,което имам СЕГА,колкото и тъпо да ви прозвучи
:524 :326 :326 :329 :922
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:12. Да не забравям, че съм щастлива, защото щастието ми е в мен и не зависи от другите ( с изключение на децата)
:524 :922 :329
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добър ден! :)
Какво си пожелах 2012? Кратко 2 неща - да спре да ме боли и да отслабна. Може и друго да съм си мислела, но е избледняло като не съм писала.
Какво се случи - спря да боли :954 Оперираха ме успешно!
Не отслабнах, ама ХИЧ!

Какво си пожелавам?
1. Да запиша висше.
2. Да отслабна.
3. Да си регулирам хормоналният дисбаланс.
4. Да се върна на работа.
5. Да си сменя работното място.
6. Да започна отново да живея.
7. Да си обновя гардероба, ама със слаби дрехи :lol:
Последно промяна от Булка Марулка на 02 Яну 2013, 10:13, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Уау, ДроиД :922 :326 :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Булче, липсваше ми много и мерси, че сподели целите си с нас! Веднъж изказани, те придобиват нова сила! :922 :524 :326 С теб съм, мила!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дидка, много впечатляващи слова! :922 :922

И аз благодаря всеки ден на онази сила, която ме е докарала дотук. Понякога си мисля, че съм го заслужила, друг път чувствам известна вина, че имам толкова много и точно затова искам да давам, да давам, да давам, докато раздам всичко..... и спра да чувствам! Поне вина де :lol: . Но когато видя, че чувствата са взаимни, че има смисъл, че не е било напразно....... че винаги ще има още, че най-доброто предстои, че всяка раздяла дава нов смисъл на последващото я завръщане...... е как тогава да не живея с
droidd написа:....... вярата, че целият свят е на ваша страна и ви подкрепя при условие, че сте верни на най-доброто в себе си.
Пожелавам ти още по-разтърсваща 2013-а година! Нека има страст и емоция и удовлетвореност през всеки един нейн ден! И то лично за теб, Диди!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Булче, липсваше ми много и мерси, че сподели целите си с нас! Веднъж изказани, те придобиват нова сила! :922 :524 :326 С теб съм, мила!!!
Гери, и аз съм с теб! Щом се избави от болката, то всичко останало е постижимо! Само трябва сама да го повярваш! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Булка Марулка написа:Какво се случи - спря да боли :954 Оперираха ме успешно!
Гери, искрено се радвам за теб :524 Вече можеш да мислиш с пълна сила за всичко останало и да го постигнеш :524 :923
cchery написа:Пожелавам ти още по-разтърсваща 2013-а година! Нека има страст и емоция и удовлетвореност през всеки един нейн ден! И то лично за теб, Диди!
Ани :922 :922 :922 :329
Публикувай отговор