Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
tita

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от tita »

:922 Благодаря ви, момичета. Благодаря, че ви намерих тук.
Този месец определено ми е труден и някак нямам желание да споделям и пиша, но ще отмине и пак ще бъда по-активна. Да си знаете, че ви чета и не съм зарязала форума. Прегръщам ви всички :940
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тити, прегръщам те силно и знам, че скоро всичко ще се нареди при теб. Всички имаме такива моменти. Самата аз често нахлузвам червената шапка. Всички имаме трудни моменти, важното е да гледаме повече напред, отколкото назад. И да не спираме да се борим. Естествено,казва ти го човекът, на който му е най-трудно да гледа само напред, но работя над това. Пожелава и на двете ни скоро да махнем шапките,които адски много стягат и като се видим на косите си да имаме венци от цветя. :922 :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа::922 Благодаря ви, момичета. Благодаря, че ви намерих тук.
Този месец определено ми е труден и някак нямам желание да споделям и пиша, но ще отмине и пак ще бъда по-активна. Да си знаете, че ви чета и не съм зарязала форума. Прегръщам ви всички :940
Тити, мисля, че знам какво преживяваш. Или поне и аз съм се чувствала в ситуация, в която някакси ми е безцелно, тъжно без да знам защо, а и да знам, това не носи повече обяснения...... Преди много се борех с това и страдах от такива състояния, но сега просто от самосебе си се научих да си изстрадвам това тихо и спокойно. И явно от това, че не се боря и бунтувам, се зареждам и полека-лека всичко отминава. Това, което искам най-много да кажа е, че се радвам, че си тук, че намираш време да минеш, да обърнеш внимание на хора, които дори не познаваш...... да ни покажеш, че сме важни за теб! За мен това значи много! :922 :922

Зоринка, и ти си нахлузила червената шапка..... Въобще много ставаме тези, които ни попари невидимата слана на болезнена тъга.... Но знам, че ще мине. Знам, че най-доброто предстои! И така ще е! ............ Иначе, за какво, мамка му, живеем?!

Ей, бандата, как я карате?! Ние сме с баба вкъщи и мога да кажа, че се справяме добре, защото не ми се налага да готвя, а и да тичам да вземам Бели от училище следобяд! Аз отговарям само :lol: за гимнастиката, балета и английския й! Коки добре, че е вече голям, та сам си ходи на спорт и език.... т.е. там нямам много задължения. Обаче уроците са си уроци, та все си изискват време за проверка, но такъв е животът на четвъртокласника и неговото семейство :1062 .

Нещо интересно при вас?! :?: :?:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Я всички да се вземате в ръце. Аз вярвам, че 2013 ще донесе на всички добри хора, каквито сме се събрали тук, много добри неща. По отношение на нещата в тази държава не съм голям оптимист, но кой знае дано не съм права.

Горе главите, правете добрини и получавайте още повече такива в замяна.

Хубав и усмихнат ден Прекрасни

О забравих, Марчи Честит празник, нека ти е здрав и послушен мъжа, ама да чува, а не само да "слуша" както правят повечето :329 Весел празник
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528 Добро утро
Марчи, да ти е жив и здрав рожденика. Много щастие и успехи му желая :225
danid написа: Аз вярвам, че 2013 ще донесе на всички добри хора, каквито сме се събрали тук, много добри неща.
Точно така Дани :940 И аз го пожелавам от все сърце на всички ни :922
Хубав, топъл ден от мен :954 и много усмивки :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте!
Фюти, :922 разбирам те напълно!Нашият батко и той е с висока Т до 39,5,зачервено гърло,сливици№–големи..........Гадост!
Всичко хще мине!
Аз също присъствам,но оставам инкогнито ,защото верме и сила не ми остават!
Спокойно,всичко минава,рано или късно....
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8832_n.jpg[/img]
Добро утро! Спокоен уикенд пожелавам!
Добре сме,просто не остава време...Чавдара е все по-обсебваща...и мрънкаща :1216Появи и се на свивката на крачето нещо като ексема или по-скоро лишей.И около устата и е едно...зачервено и по-сухо. Доки каза да не се притеснявам,мажа с дупешкия крем,на устата със кремче овлажняващо...Да видим какво ще стане. :1044 :???: Днес свекитата идват за 2-3 дни-свинско и телешко погребение ще има и работа на корем.Дано скоро сколасам и намеря време за себе си...
:329 :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,момичета! БУБЕ,стила ти на писане все повече наподобява този на Фютката,кратко,стегнато и ясно,страхотни сте и двете,аз днес съм сама вкъщи и се отдавам на чистене,дано това помогне и на душевния ми ред,прегръдки за всички
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добър ден, мили ми мецанки :940
Съжалявам, че не мога да помогна като чета кой през какво преминава, но ви мисля и ви изпращам една голяма :922 на всички.Виждам, че животът е динамичен навсякъде.Деца, работа, семейни ангажименти, проблеми и тяхното решаване направо да :plezya se Но хубавото е , че си имаме мечешката бърлога тук.Място където и да помрънкаш и да поплачеш и да се се посмееш си "изслушан" и разбран.Приет си точно такъв какъвто си със своите страхове, обърканост и трах.Радвам се, че ви познавам и, че съм част от всичко това :954
Вер, благодаря.Ти как я караш?
Днес смятам да се отдам на домакинстване и после ще поуча малко, че утре имам изпит.Малко ми е натоварено, но пък искам всичко :mrgreen:
Чери, кога се връща Момчил?
Зори,Тита, Вале, и аз имах и знам, че ще минавам и за в бъдеще през такива трудни и тежки периоди.Помнете само, че " след всяка буря идва дъга"
Бубе, и твоята програма е натоварена с тази работа на корем :1062
Фюти, преборихте ли вече високата температура?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа: Вер, благодаря.Ти как я караш?
Радвам се на зимата, денят протече горе-долу така: :1189 ::954 :1153 :528
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази зима съм много, много щастлива, вдъхновена, въодушевена, силна и заредена отвътре :1216 Желая на всички мецанки да чувстват същите благословени емоции и изживявания като мен :1216 :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено