След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
cveti dimitrova

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от cveti dimitrova »

Момичета, добър вечер! :)
Отчитам, че се чувствам добре, сокчето ми свърши, продължавам на чайчета докато си легна.
Сега пък взех да мисля да не се издъня в захранването :( Защото до сега винаги съм го дънила" , дори понякога не съм го правила и за един ден :128 :126 Затова искам да съм сериозна утре и да си направя всичко, както му е реда!
Може ли да използвам някоя от рецептите,които са дадени за захранване през първия ден да речем за обяд или вечеря? Вие как процедирате със захранването? :1044
:923 Благодаря ви :922 :524
П.П ааа пишете и вие как сте :329
diva

Мнение от diva »

За четвърти път ще използвам препоръката за плод сутринта, 2-3 лъжици овесени ядки с лъжичка мед /нямам стафиди/.
За обед си правя зеленчукова супа или картофки с розмарин - слагам ги във фолио и ги пека във фурната...
Друго не ми се опитва. :)
олеся

Мнение от олеся »

И аз съм стриктна. Още 1чаша сок ми остава и приключвам. Като изключа че само днес не пих ансола, всичко мина добре днес. Но като цяло - за мен този детокс бе мъчителен. Отдавна не съм се чувствала така. А миналия и то между празници - беше прекрасен и мн.лек.
Като чета вашите постове стигам до извода, че като цяло май всички се поизмъчихме този път.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро!
Бързам да пожелая успех на всички със захранването !!!

Защото аз тотално се издъних снощи с гръм и трясък и не се омазах, а направо се осрах :128 :oops: :oops: :oops:
Сега си анализирам ситуацията на "трезва глава" и стигам до следните изводи:
1.Пропуснах да се заредя със зеленчуци.А вчера нямаше как да изляза, заради действието на ансола. Една салатка щеше да спаси положението. :1044
2.Трябваше да послушам вътрешния си глас и да си сваря 2 картофа следобяда. :126
3.Физически бях изключително преуморена и трябваше да се спра на еднодневен детокс, за да не ми идва вповече.
олеся написа:Като чета вашите постове стигам до извода, че като цяло май всички се поизмъчихме този път.
Сега, като връщам лентата назад се сещам, че последният ми двудневен детокс, беше януари 2012.Също изкарах много трудно./тогава не ходех на работа/ Бях се изнесла от нас за 2 дена и се справих с триста зора.Може би Вихъра ще се включи с коментар има ли причина от астрологическа гледна точка.
Petunija написа:От вчера на обед, та до утре ще съм си все така на гости, с пълна трапеза, дори аз готвя някои от вкуснотийките. Представяте ли си какво ми е?!
Петуния, за сетен път се убеждавам, че всичко идва от мисловната нагласа в главите ни......и лошо и добро :524 :326

Успех днес :922 :922 :922
diva

Мнение от diva »

Добро утро! :954
Бързам да се похваля с кантара ;) ей, много си го заобичах ;) Е, има още накъде, ама за сега... толкова :)
А днес започнах по програма - изпих едно по-топло чайче и сега си мисля за ябълки.
Успешен и усмихнат ден на всички!
Радвам се, че бяхме заедно!
:922 :922 :922
cveti dimitrova

:940 Добро утро момичетаааааааааа :954
Аз се чувствам страхотно, не съм гладна и съм пълна с енергия. Сега не мога да кажа с колко съм минус, защото нямам кантарче, но днес ще намеря къде да се премеря и ще докладвам, но определено ми харесва това, което виждам в огледалото :221 :1216 :1216 :1216
Сега съм на едно кафенце и топло чайче, плод н :1216 нямам, но в 10ч. ще си направя ядките, а за обяд не знам :1044 :1044
Пишете вие как сте и с какво ще се захраните днес :)
Искам пак заедно да си направим и ПОД :222 :222 с вас е много по-лесно и приятно!Благодарп ви, че ви има :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро момичета!
Отчитам перфектен фрешов еднодевен детокс! Чувствам се леко и ефирно.
Радвам се че издържах, защото около мен имаше доста изкушения.
Сега ще видя дните за ПОД и ще започна да се настройвам.
Хубав ден! :922
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добро утро :922
Остисках! Да кажа и аз за протокола, че този път ми беше една идея по-гладно (по-трудно) от предните пъти :1044
Петуния и аз готвих любими мои неща. Още мисля ориза, който е в хладилника. Дори през нощта се събудих с мисълта за него :mrgreen:
Моят кантар ме зарадва с крайна стойност -3.5 кг.
За днес - допивам си кафето, след него мисля да уважа един банан, а за обяд варени картофи с малко сол. Вечерята сигурно ще ми е онзи сънуван бял ориз :lol: Притеснявам се, как ще ми понесе олиото в него, че трудно го приемам след детокси и ПОД.
Ако има продължаващи, моля да ми простят хранителното откровение :922
Успех на всички ни, момичета! Надявам се да изчезнат и главоболията и повръщанията ви!
cveti dimitrova

gelikas написа: Сега ще видя дните за ПОД и ще започна да се настройвам.
:922

Къде и аз да ги видя :oops: и как се избира,пак ли според луната :1044 :1044 и това не съм правила до сега :oops: :1069 :128 ама много искам, дано този път да успея. Обещавам да съм постоянна и много отговорна :)
:329
mira_b

Мнение от mira_b »

Справих се и този път. Имах главоболие снощи, но взех таблетка и си легнах. Тази сутрин съм замаяна, но започнах по схемата на захранването и следобед ще съм по -добре.
:326 На всички успели с детокса! И успешно захранване :524 Сега отивам да запиша резултата...само не знам как съм с кг, че кантара се повреди, но се чувствам добре, корема ми намалява с всеки детокс... Хубав ден :922
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привееееет!
Отчитам успешен детокс, от гледна точка на справянето с изкушенията - и аз и мъжо устискахме :)!
Аз и да нямам килограми за сваляне и да имам все една и съща разлика показва кантара след детокс -1.8кг, искаше ми се повече, но ... това е положението.
При мъжо - 4кг.
Днес ще захранваме със спаначена супа.

Хубав ден от мен, ще се видим в дните с ПОД! :954
Заключено