Тук си абсолютно права! И разбира се, нужно е да имаш вътрешна убеденост и необходимост да получиш отговор на въпрос, който те терзае, иначе просто няма да си готова да приемеш това, което ще научиш.Като цяло причините за това нещо да не се случва могат да са страшно много и ако човек се вкара във филма да търси различни алтернативи за отговор на въпроси, които го интересуват, може да изперка.
Не е точно така. Всеки от нас има право на избор. Няма предначертано нищо, защото във всеки момент от живота ние градим кармата си, която пък определя каква ще е Съдбата ни в сегашния и следващите животи, т.е. всичко е следствие от нашите действия, думи и решения. Всичко може да се променя към по-добро или към по-лошо. От нас зависи.Знам също така, че всичко е в главата на човек и каквото е преначертано да стане ще стане, независимо кой какво защо и как ги мисли нещата. Благодаря за съвета, разбира се, ако усетя, че имам нужда от това да се обърна към някой занимаващ се с нумерология и астрология, ще го имам предвид. Хубаво е човек да знае към кого може да се обърне, ако почувства, че има нужда от алтернатива.
Да, децата избират родителите си. По-скоро са привлечени от душите на родителите още в мига на зачеването. Душата на детето и тези на родителите имат своите общи цели, за достигане на духовното си израстване те имат какво да изживяват заедно. Затова аборта ( освен, ако не е по медицински причини) си носи своето Съдбовно наказание. Защото така се стопира прераждане на друга душа. Според Алена наказанието се изразява в преживяване на отхвърляне на човека от други хора, за да разбере допуснатата грешка.Вярвам, че децата избират родителите си. Чакаме да ни изберат или може и да са ни избрали, пък да чакат подходящия момент (който определено не беше през последната година).
Чери, знанията ми по нумерология са твърде базови и ги ползвам само когато става дума за лични приятели или за мен. Имам страшно много да уча още.