През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Мнение от олеся »

Студено ми е.
Сега ще си направя чай. Днес съм само на вода. Не ми се пие цитрусов сок. Не знам това добре ли е, зле ли е, но съм само на чай и вода днес.
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет банда :)!
И аз детоксвам от сутринта, но време за комп чак сега намерих :oops:
Иначе всичко си е нормално, малко ме понаболва главицата, но утре сутрин мисля, че всичко ще си дойде на мястото.
Къде къде и аз така се чудях дали като кърмя , няма да има някаква реакция при дребка, но засега не съм забелязала. Действай смело!

Лека нощ и до утре!
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

ДРЪЖТЕ СЕ АЗ СЪМ СЛЕД ВАС И ЩЕ СЪБИРАМ ПРИПАДНАЛИТЕ :222 :1130
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Имам два успешни дни и започвам трети. Установявам, че ми е трудно не сега, когато не ям, а после, когато се захраня и трябва да подбирам храните след това, но се надявам и това да си дойде на място някой ден :roll: Чувствам се добре, няма замайването, което ме озадачаваше при другите детокси, леко главоболие на втората вечер, но с ментат за 30 мин. се оправих. Забелязвам, че имам подобрение на себореята, която се отключва два-три пъти годишно - от м. декември я няма никаква и се надявам да не се появява.
Успешен ден и много леко да мине за всички :922
къде къде

Мнение от къде къде »

Добро утро!
Аз да се оплача, че се отказах. Вчера до ранния следобяд се чувствах добре, пиех си сокове и чайчета и се възхищавах на себе си как издържам. Обаче в ранния следобед почна да ми човърка стомаха, пак пих вода, сокове, към 16ч изядох половин ябълка, към 17,30 два моркова, но ефекта беше временен. И в 19,30 не издържах и се наядох. Донякъде не съжалявам, защото имам хроничен гастрит и почна да се обажда. От една страна нямаше да мога да спя гладна, а напоследък и без това не се наспивам, а от друга рискувах да ме заболи стомаха. Реших да не си рискувам здравето. Даже и тази сутрин нещо ми пари стомаха. Пия клеева тинктура отпреди да чета съветите на Док, обаче такава продължителна липса на храна го обостря със сигурност. Може би някъде сгреших, може би трябваше друг вид детокс да избера да не е с цитруси,знам ли...
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

Къке Къде този детокс е един от най лекате и по този начин не рискуваш здравето ,а си помагаш и даваш почивка на всички органи. Не се притеснявай нищо лошо не е станало,не зная какво си хапнала но ако си се натъпкала до безобразие и сигурен съм че ти е станало тежко по добре да не го правишш защото тогава наистина рискуваш здравето.
Започни с 24 часови или с 36 часови тренировки за да си подготвена за следващото пълнолуние.УСПЕХ :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не правя детокса, но поздравявам всички, които детоксикират за здраве сега!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
dora

Мнение от dora »

добро утро! къде къде- аз от самото начало на детоксите започнах като другите на сокове изцедени.оказа се ,че не ми понасят,след разходката с малката,тя беше бебе тогава,след прибирането ми вкъщи като се изправих ми стана черно пред очите.така бях около 2-3минути. мъжът ми ми измери кръвното и двете граници се бяха приближили много-90 на 75.оттогава аз само на сокове на карам, ям плодове и се чувствам много добре.не ми е гладно, понасят ми на стомаха. ти обаче трябва да се съобразиш с това кои плодове ти дразнят на стомаха и кои не. опитай следващото пълнолуние да ядеш плодове. няма да чувстваш глад. обожавам тези моменти когато има диня,ягоди,череши...иначе аз днес съм на грейпфрути :) хубав ден на всички :954
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,

Аз се включвам днес, не знам дали 1, 2 или 3 дни ще е този път. И аз се чувствам по-добре на плодове, със соковете ми е трудно висенето в тоалетната. Ще съм на ябълки

Успех на всички, които са трети ден, а и изобщо на включилите се
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
pepa777

Мнение от pepa777 »

:954 Здравейте и от мен днес ми е третият ден,чувствам се страхотно , много ми е леко, не ме боли глава, не ми е студено, но и при мен проблема е че като свърши детокса и започвам да си се храня нормално, иска ми се да този път да бъда по издръжлива и да не се нахвърлям на всичко, което е пред очите ми. Сега си мисля един ден през седмицата няма да ям, ще бъда само на плодове, а после забравям за това и всичко отива на кино :328 . Желая на всички успех!!!
eleen

Мнение от eleen »

къде къде написа:Добро утро!
Аз да се оплача, че се отказах. Вчера до ранния следобяд се чувствах добре, пиех си сокове и чайчета и се възхищавах на себе си как издържам. Обаче в ранния следобед почна да ми човърка стомаха, пак пих вода, сокове, към 16ч изядох половин ябълка, към 17,30 два моркова, но ефекта беше временен. И в 19,30 не издържах и се наядох. Донякъде не съжалявам, защото имам хроничен гастрит и почна да се обажда. От една страна нямаше да мога да спя гладна, а напоследък и без това не се наспивам, а от друга рискувах да ме заболи стомаха. Реших да не си рискувам здравето. Даже и тази сутрин нещо ми пари стомаха. Пия клеева тинктура отпреди да чета съветите на Док, обаче такава продължителна липса на храна го обостря със сигурност. Може би някъде сгреших, може би трябваше друг вид детокс да избера да не е с цитруси,знам ли...
Не се измъчвай, идеята на детокса е да се чувстваш добре а не да страдаш. Лично аз нямам никакви неразположения по време на детокса . Въпреки ,че Лидия Ковачева казва - ако понасяш тежко дните на гладолечение , значи оранизма има много токсини и се нуждае от него . Аз бих ти препоръчала детокса с маслото . И аз имам проблеми със стомаха и киселината на тези цитруси не ми се отразява добре. Пада ми кръвното а и ходенето до тоалетната си е проблем през работно време.
Заключено