С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
eleen

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от eleen »

Тофу това ми звучи не като детокс, а като гладуване..И ако е така , /както казва Лидия Ковачева/ всеки плод отгледан от нашата земя може да замени ябълките . Сериозно си се захванал.. Браво!!! Аз се стягам за детокса в понеделник - пак с Ги.
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

По това време на годината освен ябълки няма друг плод отгледан у нас, но ще измислим нещо :222
Благодаря и Успех с Гито.... :1216
къде къде

Мнение от къде къде »

Ей ме на и мен! :D
Миналият месец прекратих още първия ден(детоксквах с цитрусови), че се чувствах вечерта ядски гладна, пък и следващите дни ми беше ужасно зле на стомаха. За това пълнолу(д)ние съм решила да е с Ги и ориз, пък ще видим какво ще се получи. :1044
Искам да питам детоксващите с Ги могат ли да се приемат други неща освен маслото, ориза, меда и лим сок при прегладняване? Примерно сок от картофи или цвекло, защото четох в книгата на д-р Михайлов за гастритните проблеми като моите и препоръчва тези неща.

Успех на всички и ще се подкрепяме виртуално! :923
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

И аз тук, но по всяка вероятност ще детоксвам вторник и сряда.
:954
Petunija

Мнение от Petunija »

Ей ме на и мен! Нахъсана млада гвардия се задава за мартенския детокс. Супер! :326
Твърдо съм сред вас, но се бях отплеснала и направо забравих, че утре е първия ден и с нищо не съм подготвена. Но или утре в движение ще се подготвя или ще започна във вторник. Толкова гадно се чувствам - тромава, стара, депресирана, задръстена от храна, че жадувам за детокс. :328 Надявам се на успех и по-малко килца, че предния път бях сърдита на кантара. Успех и на вас!
Имам въпрос - след като грейпфрутите са алкални, а портокалите киселинни, не е ли целесъобразно да сме само на грейпфрути и други алкализиращи плодове?
Ще си ходя с цитрус-пресата на работа, този път поне имам оръдието на труда.
Утре и в следващите дни ще бъда близо до вас и ще търся отзвука на съмишленичеството!
Лека и успех!
eleen

Мнение от eleen »

Няколко пъти детокса ме сварва неподготвена - без цитруси или ансол . A сега с Ги-то няма проблем -приготвям си повечко и ако не съм го изяла между детоксите :) веднага се включвам . Дните минават неусетно без никакъв глад. А и като съм на работа не мога да карам на цитруси и ансол . Няма как да притичвам до WC .Желая успех на всички !!
олеся

Мнение от олеся »

И аз се включвам, но от вторник - на цитрусов фреш, както обичайно.
цветомила

Мнение от цветомила »

Здравейте момичета! И аз мисля да се включа в детокса, но от вторник. Имам въпрос - някой имал ли е тежко физическо натоварване по време на детоксикация :1055 , защото на мен така ми се очертават нещата и не знам как ще ми се отрази. Моля ви споделете опит! :954
diva

Мнение от diva »

Привет, момичета!
Аз съм тук за дъъълъг детокс и днес ми е втория ден :) Вчерашния ден успешен - само малко студ ме гони. Днес - успешно начало, Не очаквам да е друго.
цветомила, моят скромен опит сочи, че всеки детокс е различен. Имала съм дни с много енергия и невероятно количество свършена работа, включително и физическа. Но съм имала и дни, в които само ми се лежи на топло... и това си правя. /имам възможност/
Опитай и ще разбереш. Освен това, четох тук, че може да се използва и топла вода със сок от лимон и мед за енергия, при глад, при неразположения.
Успех! :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,

И аз от утре ще се включа. То май повечето ще сме така като гледам. Успех на всички

А относно натоварването Цветомила, ако усетиш, че не издържаш се захрани и другия месец пак.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Старта е сложен ... и умирам от студ. Чак ме е яд, че не си взех жилетка за в офиса. Хем си знам за тоз ефект. :-|
Заключено