Успех!

Петуния, има нещо в периода - и аз имах подобни усещания съботно-неделно, но някакси.... понеже преди известно време се борех сама със следродилната си депресия, та оттам си знам - отдавам се на чувството си и го наблюдавам отстрани. В крайна сметка, ако намериш нещо, което да те мотивира - давай смело! Не се чуди - животът е един и е твърде кратък, за да го живеем тъжно!Petunija написа:Като цяло нещо са ми потънали гемиите, депресарско и криво ми е, объркана съм, никакъв позитивизъм. Надявам се друга песен да пея след трите дни. Много са, бе, мамка му...![]()
А такакъде къде написа:Има и още една добра новина - видях числото 50 на кантара
Мишо, ако съм вярвала, че ще видя твоя неприкосновен ник точно тукmishellinna написа:Писах, писах преди час - като гледам май не съм го постнала![]()
Добро утро и от мен - стартирах с ужасната англ.сол ( надявам се и утре да мога да я преглътна), с грейпфурт, чай и кафе! Водата до момента ми е литър - никакви други индикации по-различни от един плодов ден от диетката ми! Дано остане така! На всичкото отгоре станах в 5,00 и 1 час спортувах!Та, ако се чуствам така - ще удържа! Утре ще ми бъде чист воден ден, живот и здраве!