С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от futarela »

Черитка сладка си ! Хареса ми това с кюфтето)))))
Аз вчера съм на чбълки за обяд и слата домати и краставици с айсберг за вечеря . Днес да видим дали пак ще съм само на салатка ))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

danid написа: Мише, близо ли съм до резултата?
Близо си и още как :524 Не се премерих вчера сутринта, но вечерта на същинския детокс бях -2 кг. Честно казано след тази диета не очаквах да сваля кой знае колко...но е факт! :1216
Аз вчера се захраних с ориз + зеленчуци - цял ден! Така ми се падаше и по 90-дневната, само дето пак прекалих с количеството за вечеря! Като седнем с компанийка на масата и не мога да се спра да нагъвам! :126
eleen написа:Дойде време за отчет ! Започнах детокса с 79.9. Миналия детокс стартирах с 80.9 Надявам се да съм задържала цяяял кг въпреки , че при мен кг постоянно варират- задържам доста вода . Днес след захранването съм 76.6. :1216 Снощи преди да си легна/ а това хич не е рано/ рициновото масло подейства. За първи път през ноща ми беше студено- направо треперех. Друг път не се е случвало . Отивам да се отчета в табличката. Започвам да обмислям вариантите дали да започна 90 дневната или плодово-оризов ден всяка седмица. :922 Успешен ден на всички!!
Eleen, страхотен резултат - браво! За ПОД-а нямам информация, но за 90-дневната съм с 2 ръце! Дава феноменални резултати! Каквото и да решиш - стискам палци!

И едно голямо БРАВО на всички за положените усилия! :326
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ellyto написа:Еха Зори, голяма работа е твоят Жорко. Браво на детето! Моите поздравелния!!!! А ти не се скофтвай, всеки има такива моменти, в които силата му изневерява и се изкушава от нещо. Аз те подкрепям и вярвам ,че следвщаият път ще ти се получи!
Всъщност говорех за големия- нали са ми в изобилие Жоровците :221 аа, не съм се скофтила, аз знам че ще го направя, но просто сега не ми беше момента.
Страхотно се справихте всички. :326 :326 :326 Аз не писах много този месец, но гледах да хвърлям по едно око.
Хайде, умната сега! :222
ellyto

Мнение от ellyto »

Мърмори написа:Всъщност говорех за големия- нали са ми в изобилие Жоровците
Хахахах, забавно :1069 :1069 Аз чак се изненадах, че малкия го прави и то без теб, а то какво било :1069 :1069

Аз вчера никак не се захраних по правилата, вярно, че хапвах по малко, но честичко през деня, но вечерта направих едни вкусни кротончета и си мушнах известно количчество, после си хапнах салата и ориз, но беше късно вечерта. Това захранване не беше моето определено. Малко не ми се получи донякъде и защото вкъщи от сряда имаме гости и трябва да се грижа за мандарето и някои неща трябва да ги опитам, защото не съм сигурна акк се получават на вкус и за това стана така, ама нищо. Тези дни ще се постарая да влезна в релси като огранича количеството храна, което ще ям на обяд и на вечеря и всичко ще се оправи. Освен това мисля този месец да намаля сладкото т.е. да не си позволявам да ям често и те така покрай мен.
Браво на всички, които са се справили.
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Хайде и аз на опашката ... :1062

Успешен двудневен детокс, но не съм се мерила и не мога да дам резултат.
Само поовапцах захранването, но не е болка за умиране - просто дегустирах мусаката на децата :1044 .

Хайде до скоро!
Petunija

Мнение от Petunija »

И аз малко попрецаках захранването, защото си направих качамак, стана повече и за да не го хвърля...после ме заболя стомаха. Много съм доволна от плоския си корем и 3те свалени килограма. Чувствам си мнооого добре! И нямам неистово желание за безкрайно тъпкане с храна и сладко!

Хайде, момичета, бъдете здрави и щастливи, до следващи детокси!
viara

Мнение от viara »

Привет на всички от една новобранка в "бранша" :)
В началото на месеца правих житния режим на Дънов и се почуствах прекрасно.И сега реших да поддържам фронта чрез детокси.На това пълнолуние направих следния режим :
26.03 - плодове,цитрус фрешове и вода
27.03 - от 13ч нататък само водачай и фреш
28.03 - вечерта салата от марули и авокадо.
Сега ще прочета повечко по въпроса и за следващите детокси ще действам "по-професионално".
Сигурно отговора ми го пише някъде,но докато да ви догоня с литературата да си питам все пак :
Има ли някакво значение кой детокс ще се прави ?
Радвам се,че ще съм сред вас и ще се чувствам още по-добре :954
Приятен уикенд на всички :524
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

viara написа:Сега ще прочета повечко по въпроса и за следващите детокси ще действам "по-професионално".
Сигурно отговора ми го пише някъде,но докато да ви догоня с литературата да си питам все пак :
Добре дошла при нас, Вяра (винаги страшно много съм харесвала това име) ! Няма значение кой вид ще предпочетеш, единствено ограничение има ако имаш болна жлъчка да не правиш детокса с Ги.
Незнам до края на април до колко цитрусите ще са годни за фреш, така че може да караш на ябълков сок или някакви други сезонни плодове.
Успех и ако има нещо неясно-питай !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

viara написа:Привет на всички от една новобранка в "бранша" :)
В началото на месеца правих житния режим на Дънов и се почуствах прекрасно.И сега реших да поддържам фронта чрез детокси.На това пълнолуние направих следния режим :
26.03 - плодове,цитрус фрешове и вода
27.03 - от 13ч нататък само водачай и фреш
28.03 - вечерта салата от марули и авокадо.
Сега ще прочета повечко по въпроса и за следващите детокси ще действам "по-професионално".
Радвам се,че ще съм сред вас и ще се чувствам още по-добре :954
Приятен уикенд на всички :524
Вяра, здравей и от мене! Зори вече ти е отговорила на въпроса, а аз почти ще я преповторя - лично за мен най-добрият детокс е този от първичната, оригиналната схема, а именно на цитрусови сокове. Според мен човек трбява да почва първо с него, а после да "модифицира".

Успех и пиши и си задавай въпросите за всичко, което те интересува! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Този месец нямам намерение да пропусна детокса, че предния се получи заради гаден антибиотик и сега нямам търпение да дойде.
Искам да ви попитам - тъй като вече цитрусите не са толкова хубави, възможно ли е да се направи на цели ябълки, а не на ябълков сок? На принципа на плодово-оризовия, но без ориза. Защото нямам цитруспреса и ако пък смятате, че със сок от ябълки е по-добрият вариант - да се сдобия с такава, че все пак има време до детокса.
Благодаря предварително за отговорите и ви желая хубав и много позитивен ден! :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Възможно е. Но е хубаво да се знае ,че варианта си е на сок . Може да и на цял плод ,но не е същото. Все пак влиза твърда храна която трябва да се смели. Но ние често минаваме и на цели плодове .Това е избор който ще направиш сама )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено