Близо си и още какdanid написа: Мише, близо ли съм до резултата?
Eleen, страхотен резултат - браво! За ПОД-а нямам информация, но за 90-дневната съм с 2 ръце! Дава феноменални резултати! Каквото и да решиш - стискам палци!eleen написа:Дойде време за отчет ! Започнах детокса с 79.9. Миналия детокс стартирах с 80.9 Надявам се да съм задържала цяяял кг въпреки , че при мен кг постоянно варират- задържам доста вода . Днес след захранването съм 76.6.Снощи преди да си легна/ а това хич не е рано/ рициновото масло подейства. За първи път през ноща ми беше студено- направо треперех. Друг път не се е случвало . Отивам да се отчета в табличката. Започвам да обмислям вариантите дали да започна 90 дневната или плодово-оризов ден всяка седмица.
Успешен ден на всички!!
Всъщност говорех за големия- нали са ми в изобилие Жоровцитеellyto написа:Еха Зори, голяма работа е твоят Жорко. Браво на детето! Моите поздравелния!!!! А ти не се скофтвай, всеки има такива моменти, в които силата му изневерява и се изкушава от нещо. Аз те подкрепям и вярвам ,че следвщаият път ще ти се получи!
Хахахах, забавноМърмори написа:Всъщност говорех за големия- нали са ми в изобилие Жоровците
Добре дошла при нас, Вяра (винаги страшно много съм харесвала това име) ! Няма значение кой вид ще предпочетеш, единствено ограничение има ако имаш болна жлъчка да не правиш детокса с Ги.viara написа:Сега ще прочета повечко по въпроса и за следващите детокси ще действам "по-професионално".
Сигурно отговора ми го пише някъде,но докато да ви догоня с литературата да си питам все пак :
Има ли някакво значение кой детокс ще се прави ?
Вяра, здравей и от мене! Зори вече ти е отговорила на въпроса, а аз почти ще я преповторя - лично за мен най-добрият детокс е този от първичната, оригиналната схема, а именно на цитрусови сокове. Според мен човек трбява да почва първо с него, а после да "модифицира".viara написа:Привет на всички от една новобранка в "бранша"![]()
В началото на месеца правих житния режим на Дънов и се почуствах прекрасно.И сега реших да поддържам фронта чрез детокси.На това пълнолуние направих следния режим :
26.03 - плодове,цитрус фрешове и вода
27.03 - от 13ч нататък само водачай и фреш
28.03 - вечерта салата от марули и авокадо.
Сега ще прочета повечко по въпроса и за следващите детокси ще действам "по-професионално".
Сигурно отговора ми го пише някъде,но докато да ви догоня с литературата да си питам все пак :
Има ли някакво значение кой детокс ще се прави ?
Радвам се,че ще съм сред вас и ще се чувствам още по-добре![]()
Приятен уикенд на всички