Ехо привет мили дами
Моят уикенд беше много приятен. Ходихме на разходка в Стара Загора в един парк и останах много впечатлена от това, че парка е много голям, поддържан, чист и много приятен за разходка. Даже имаше и зоогическа градина, за която нямах особени очаквания, нооо останах изненадана. Беше голяма, имаше тигри и лъвове, нещо, което определено не очаквах.
За съжаление се нагледахме на много простащина в зоогическата. Една млада девойка дразнеше тигрите. Опитваше се да ги пипне, да говореше им някакви неща. Единия тигър доста се раздразни, няколко пъти изръмжа, докато накрая не я маркира

Беше толкова смешно, девойката не можа да разбере от къде й е дошло, ама аз много се изкефих, защото си го заслужи изцяло. Така е като дразниш животните, нкарая си го получаваш. На друга жена направих забележка, че хранят животните със солети и й казах, че това го пише навсякъде по табелките и отговора ме изненада "Е какво толкова, ние нищо не им даваме"

Втрещих се, ти му правиш забележка, той е нагъл и ти отговаря и все едно нищо не си му казал. Отминахме, но те продължиха да хранят животните съ ссолети. Еми какъв пример даваш ти на детето си??? Какво му показваш - че законите и правилата и забраните не важат за тбе??!?!?! то за това не можем да се оправим и една птичка пролет не прави. Изключително много се възмутих, но явно на никой не му пука.
Чери, страхотно изглеждаш. Аз определено виждам промяна, макар и да не си мръднала много на килограми, определено си се вталила. Очаквам следващата ни среща за да те видя и на живо и да преценя по-добре как ти се е отразил режима.

Прекрасна разходка сте си направили, супер. Децата изглеждат щастливи, ти също! Ползотворен топъл ден сте изкарали
Елисче, стискам палци личната лекарка да не ви стресира и ушашка. Дано да се оправи по-бързо и да успееш да се справиш с кашлицата без да се задълбочават нещата и без АБ.