Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellyto »

Фютка, твоето дете е топлко умно и така добре се справя в комуникацията, че аз съм много приятно изненадана. Обикновено децата на тази възраст не са така. Вярно, че може да не се грижат добре в детската за тях, но пък не може всички да имат възможност за частна градина. Това обаче не означава, че едното дете е по-умно от другото. Мога смело да заявя, че твоето има доста положителни страни, които повечето деца на тази възраст не притежават. Не се притеснявай и хич не си прави толкова погрешни изводи.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз пък не мисля, че е до частна или не, всичко зависи от хората. Ние до момента имаме голям късмет с госпожите. Много се занимават с децата и макар, че са по 25-26 в група, а Мими даже 35 бяха по списък дечицата всеки ден нещо правят. Всяка година тържество и то голямо, да се чудиш от къде намират сили тези жени. Аз вдигам ръце с едно, а те 25 успяват да удържат, че и научат на нещо. Сега обаче пак отначало трябва да свиква. Директорката е решила да ги премести от филиала, където са първа група в основната сграда и за трета година ще започне с нови госпожи, но явно някои майки пътеки са направили за това и никой не иска да се опитаме да направим нещо. А госпожите горките за трета година ще поемат първа група, уж за последно, ако и следващите майки на децата от първа група не са толкова напористи...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хей, благодаря ви за комплиментите...... макар че това, че ме оприличихте с Коки за него не говори много добре :1062 :1062 щото изглеждам като мечка, но това е друга тема! :922

Елисче, този коралиум рубрум.... направо не знам как точно се дава, но да речем давай по 5 гранулки 15 минутки преди лягане и после при пристъп. Просто не мога да се сетя как беше схемата. Тази мацка, която ми го каза пише много активно в бгмама и ако потърсиш там, сигурно ще намериш инфото.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Така. Ами аз си пия кафето и влизам за да пожелая хубава седмица на всички. Мен ме чака работа ,имам да обяснявам меню и да готвя ))). Типичните неща всъщност. Ели благодаря за комплимента спрямо Юлий. За сега друго няма освен да кажа на Чери ,че не е огромна! Хубава си !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Направо прекрасна :222 си, Чери, поне веднъж ни повярвай и ни се довери на преценката!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Черитко :421 ,днес май ти ходя по петите :1209
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Направо прекрасна :222 си, Чери, поне веднъж ни повярвай и ни се довери на преценката!
Деска, не е въпрос на това да си търся постоянно някой да ми прави комплименти - аз наистина не се харесвам как изглеждам и ще се постаря много всички хубави неща, които написахте за мен да станат истина! :)

Ха сега - ДОБРО УТРО! :621

Да ви се оплача - това ранно ставане ще ме съсипе..... ох само 2 сутрини са минали откакто свърши ваканцията и вече едвам си отлепям очите...... Да не говорим, че тази сутрин Момчил се успа ииииии за малко децата да ходят гладни на у-ще. Аз бях подготвила всичко за пържени филийки за закуска - трябваше само да се направят в тигана, но Момчил не си чул алармата, а аз слязох да тичам в парка. Абе забелязах аз изотвън :1062 , че има нещо нередно - обикновено на втората обиколка вратата на стаята, в която спим с него, е отворена да се проветрява - което значи, че Чил е станал. А сега беше отворена чааааак на четвъртото завъртане :1062 :1062 . Прибирам се и виждам 2 будни деца (и двамата са с аларми на телефоните си, за да стават сутрин) иииии един спящ и чорлав баща, който се опитва да си отвори очите.... :221 :221

ellyto написа:Втрещих се, ти му правиш забележка, той е нагъл и ти отговаря и все едно нищо не си му казал. Отминахме, но те продължиха да хранят животните съ ссолети. Еми какъв пример даваш ти на детето си??? Какво му показваш - че законите и правилата и забраните не важат за тбе??!?!?! то за това не можем да се оправим и една птичка пролет не прави. Изключително много се възмутих, но явно на никой не му пука.
Ели, това горното и аз не мога да го напиша по-добре! Абсолютно съм съгласна с тебе! Ама на 100%!!!! Както съм казвала и друг път "Българина закони не го ловят!"..... ама иначе от всичко разбира и за всичко има мнение, но стигне ли се дотам да спазва каквито и да било правила, се оказва, че не са за него, а само за околните! :126

Браво за разходката ви в Стара Загора - била съм 2 пъти в този град и така и не съм разбрала нищо от очарованието му... Може би вече е време да поправя тази грешка.

Искам да ви поздравя и да ви пожелая прекрасен :1109 ден с песен от първия лайф на "Гласът на България" от снощи - уникално представяне на първия участник - Емилия Валенти:

[youtube]uEl4m4oqG38[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
tita

Мнение от tita »

оууу .. това първото, тирамису ли е ?... малиии, любим сладкиш .... колкото и да не е здравословен ( или може би именно затова :lol: )

Да ти е жив и здрав, твоят любим мъж, Елисче!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Титка,благодаря ти,само да кажа,че снимките са от нета,някой да не ме обвини в "кражба",да,тирамису е и е един и от нашите ЛЮБИМИ десерти,някога ще ви покажа мое собствено производство :329

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Добро утро и от мен :)

Днес втори ден сутрин ми е адски трудно да се концентрирам по време на релаксацията си. Не знам защо ми е толкова тегаво и някак вътрешно съпротивление имам да не съм спокойна, но няма да се дам. Съответно се улавям и че втори ден ми е едно свито на душата, не че има за какво, но просто някак за нещо тъжа :1044 :1044 Много тегаво ми е за нещо, за което нямам обяснение какво е, н осе надявам скоро да мине.
Кога ще органзиираме среща??

Ти си един истински отличник, толкова спортуваш, че направо ми скриваш шапката, Чери. Аз явно не съм толкова постоянна и не мога да се наканя да спортувам по-активно. Трудно ми е нещо да започна. В колко ставаш сутрин? Много дини носиш под една мишница носиш и определено ти се отдава, въпреки че ти се насабира много умора.

Елисче, да ти е жив и здрав мъжа! Много късмет и прекрасни емоции да съпътстват неговото ежедневие. :922 :922 Пожелавам ви любовта да цари във вашия дом и да сте много щастливи като семейство!
Заключено