Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от cchery »

danid написа:Дали може да ми се вдигна кръвното от бързо качените 5 кг. Много зле се чувствам последните 4 дни и от днес волю-неволю започвам пак диетата
Дани, не знам как точно се чувстваш ти, но аз в началото на изминалата седмица в продължение на 3 дена имах жестоки замайвания на моменти придружени от световъртежи. От вчера с промяната на времето пак съм така...... Та не знам дали е от килограмите, но със сигурност от рязко променящото се атмосферно налягане човек може да се чувства много зле. Пожелавам ти по-бързо да се оправиш!

А за диетата - не остана, наистина. Имаш желязна воля - виждала съм я по време на детоксите - давай, доведи докрай това, което почна - има смисъл! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Не знам Чери, аз съм така от четвъртък и още ми е замаяно. От доста време не се бях чувствала така. Може би е комплексно и заради пролетта и променящото се време, а и доста нервички изхабих и сега малко се поотпуснах... Но ще се оправя, днес само малко черен шиоколад хапнах, което след месец кръшкане може и да не се брои. Надявам се следващите дни да се нормализират нещата при всички ни.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Завъртях успешно първата 4-ка. Мисля, че имам абстиненция и ми липсва шоколада. Не знам дали е възможно??
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Май няма спазващи диетата, но аз да си се отчета. Днес съм решила да съм решила да съм на воден ден, но засега повече няма да пиша :221
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

danid написа: Мисля, че имам абстиненция и ми липсва шоколада. Не знам дали е възможно??
Да, възможно е , захарта води до пристрастяване.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

danid написа:Май няма спазващи диетата, но аз да си се отчета. Днес съм решила да съм решила да съм на воден ден, но засега повече няма да пиша :221
Май наистина позачезна народа, но аз хвърлям по едно око и те следя изкъсо :plezya se Стискам палци водният да остане воден.... :922
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

mishellinna написа:
danid написа:Май няма спазващи диетата, но аз да си се отчета. Днес съм решила да съм решила да съм на воден ден, но засега повече няма да пиша :221
Май наистина позачезна народа, но аз хвърлям по едно око и те следя изкъсо :plezya se Стискам палци водният да остане воден.... :922
Доста късно видях това, но поне е само салатено-зеленчуков :221 ... засега
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

danid написа: поне е само салатено-зеленчуков :221 ... засега
Днес така , а утре чист воден ? :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дани, какво направи с водния ден?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

нищо, заплодих го след 13, а след 18 и други неща :221

не мога да стартирам и това е, май ще мина на разделно...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:нищо, заплодих го след 13, а след 18 и други неща :221

не мога да стартирам и това е, май ще мина на разделно...
Давай смело с разделното, Дани - свиква му се. Особено с прегрешенията :1069 :1069 ......

Публикувай отговор