Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellyto »

Мила Черитке :922 :922 :922 Да ти е честит рождения ден и всички дни след този ден също :222 :222 Да си жива и здрава, да си все така пиозитивна, с хъс, все така устремена, все така лъчезарна, мила, обичаща, но и обичана. Пожелавам ти да се справяш с всичките препятствия с такава лекота, с каквато имам чувството, че си го правила и до този момент. Желая ти само позитивни неща да ти се случват, все така щастлива да бъдеш, така както си го написала и в собственото си поздравление. Пожелавам ти да откриваш нови предизвикателства, които да те държат будна, но най-вече изпълнена с много позитивна енергия!
[
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ееее, страхотни пожелания.......! Сърдечно благодаря..... наистина днес е прекрасен ден...... мислех си, че след миналогодишния ми РД, почнал в Англия и завършил в България, т.к. тогава се прибирахме от екскурзията ни до острова, не може да има нещо повече, но съм бъркалаааааааааааааааааа. Б Л А Г О Д А Р Я!!!! :1066 :1066 :1066 Декс, Цони, Ели и Ели :954 , Зори, Тити иииииии........ ако пропусна някого а ми се е разсърдил, а ....... съм........ вдигнала сопата :1058 :1058 ;

Днес осъществих 2 мои желания, които до известна степен считах за невъзможни..... и ще ви се похваля като му дойде времето! :1028 :1028
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:..... и ще ви се похваля като му дойде времето! :1028 :1028
Аааа, да си ги нямаме такива! Казвай бързо :1058 :1058 :1058
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
cchery написа:..... и ще ви се похваля като му дойде времето! :1028 :1028
Аааа, да си ги нямаме такива! Казвай бързо :1058 :1058 :1058
Добреееееееееее, веднага ще си кажа. Харисън Форд ми се обади да каже, че е почнал курсове по български език само заради мен - иска да си общуваме по много начини :1028 :1028 !

:955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ми, пожелавам ти до другия ти рожден ден да го научи, щото българския е много трудна работа. Ама споко де, дори и да не успее,общуването по "много начини" би трябвало да включва и невербални такива... :222 , така че, все ще се наобщувате! :222 :221
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Чери ,Чери ,Черитке ,да си много щастлива и здрава . Пожелавам ти много емоции да преоткриеш любовта с Момчил ,да имащ много истински приятели , много усмивки и много съкровенни мигове за които да ни пишеш и разаказваш! Веел ден иии НАЗДРАВЕЕВЕЕЕЕЕЕ :526 :623 :925 :823 :1086 :1190
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа:Харисън Форд ми се обади да каже, че е почнал курсове по български език само заради мен - иска да си общуваме по много начини :1028 :1028 !
Значи за това ме пита за телефона ти :1028
:824
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРИ :1007
ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ЦЕННИТЕ НЕЩА - ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ. ДОБАВЯМ УСМИВКИ, КОИТО ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦЕТО ТИ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА БЛИЗКИТЕ ТИ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ТЕ НАПРАВИ ЩАСТЛИВА, НО АКО НЕЩО СЪМ ПРОПУСНАЛА, НЕКА ГО ПОЛУЧИШ КАТО БОНУС.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ :623
:922 :329 :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:954 Ето ме и мен . Кка сте днес ??? аз съм супер . Грее слънце и това е прекрасно. Дърветата цъфтят има ухание на пролет :954 В пертък пътувам зА Пловдив. ще има състезание за готвач на годината и ще ходя да гледам . Да се видя с колеги ,да поклюкарим малко :1216 Малко разнообразие. В събота следобяд се прибирам. Вероятно сутринта баба ми ще пристигне у нас на гости. Кики ще я посрещне. А за Пловдив ще пътувам с Краси ( мой колега ,бившия ми главен готвач в Тамбукту ,който сега започва във фирмата) От вторник другата седмица пускам и новото специално меню. Търся си спешно двама човека за студена кухня . Днес имам интервюта. Дано попадна на някой свестни ,че напоследък голям кърък. Ето това ми е ежедневието. На Кики му откриха херния и ще се наложи операция . А нс свеки пък и откриха възел на щитовидната който расте . Надявам се и двамата да се оправят.Иначе съм добре .А бе я да ви питам - Къде ще празнувате Великден???
ЧЕРИ , след вчерашния празник днес следва днешния :222 Да е жив и здрав МОМЧИЛ ! Да те обич и да сте щастливи заедно ! Честит му рожден ден ! :824 :823 :1005 Хубав ден от мен на всички!!!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Честит празник в семейството на мечките :329 :329 :329 :1211

Да сте здрави и все така истински.

Я ми кажете някакъв лек, много е подуто мястото, на което ми сложиха ваксината против тетанус?? Защо ли не пих Туя по схемата и аз не знам...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит Рожден Ден на нашите огнени МОМИЧЕ :329 и момче :222 :922 Чери, Момчиле, да сте живи и здрави, много щастливи, сплотени и страстно обичащи се, дръжте се здраво един за друг, подкрепяйте се и бъдете винаги благословени със здрави и засмяни Коси и Бела! Добре, че ви има. Радвам се, че ви познавам и двамата, и благодаря!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

danid написа:Я ми кажете някакъв лек, много е подуто мястото, на което ми сложиха ваксината против тетанус?? Защо ли не пих Туя по схемата и аз не знам...
Защото си си мислела, че нищо няма да ти стане. И аз бих направила така, но на децата бих дала ...Майки :)
Явно е алергична реакция. Можеш да се мажеш с Фенистил, да пиеш Апис 15 х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо. Не се сещам за хомеопатично мазило.
Ако е много подуто и зачервено Тридерм (крем) върши работа бързо!
Успех :954
Заключено