От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Успех на вас и БРАВО за усилията, положени до сега!
А как върви запазването на килограми след диетата?mishellinna написа:Привет, девойки!
От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Успех на вас и БРАВО за усилията, положени до сега!
Мишелинна и аз съм имала такива моменти....случва сеmishellinna написа:От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Пълнолунието още не е започнало, така че можеш и утре да детоксваш, няколко човека продължаваме и утре.mira_b написа:Здравейте и от мен. Този месец не усетих кога дойде времето за детокс и само за днес се включвам. По-добре от нищо.
Мисля утре да съм на ПОД и така да захраня бавно и да направя още един разтоварващ ден. Дано ми се получи.
Не съм се мерила скоро, но кг не мърдат. Трябва нещо радикално да променя...
Успех на всички през априлския детокс
Това с грейпфрутите правя както по книгата 3 дена,но не и по пълнолуние-поне така написано...освен,ако има печатна грешка ,но точно така пише-да не е по пълнолуние....след нея правя самия детокс със сокове три дни,като третия се пада на пълнолуние.ellyto написа:Таралежке, да не би да правиш детокса по-продължително време?? Тъй като наричаш диета това с грейпфрутите и белтъците, а то е част от детоксикацията, просто е друг вид и пак се прави по пълнолуние. Можеш ли да споделиш колко дена правиш детокса и колко дена "диетата".