АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от mishellinna »

Привет, девойки!
От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Успех на вас и БРАВО за усилията, положени до сега! :326
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

mishellinna написа:Привет, девойки!
От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Успех на вас и БРАВО за усилията, положени до сега! :326
А как върви запазването на килограми след диетата?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Момичета, леко и безпроблемно приключване на детокса :524 .....почти неостана :922
mishellinna написа:От мен пълен провал на този детокс - много ме е яд, но следващия път ще се коригирам!
Мишелинна и аз съм имала такива моменти....случва се :1044 Следващият път ще успееш :524 :923
ellyto

Мнение от ellyto »

mishellinna, на всеки се случва, не се притеснявай. Не се тормози и критикувай, че не си го направила. Следващия път ще успееш!
mira_b

Мнение от mira_b »

Здравейте и от мен. Този месец не усетих кога дойде времето за детокс и само за днес се включвам. По-добре от нищо.
Мисля утре да съм на ПОД и така да захраня бавно и да направя още един разтоварващ ден. Дано ми се получи.
Не съм се мерила скоро, но кг не мърдат. Трябва нещо радикално да променя...
Успех на всички през априлския детокс :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

mira_b написа:Здравейте и от мен. Този месец не усетих кога дойде времето за детокс и само за днес се включвам. По-добре от нищо.
Мисля утре да съм на ПОД и така да захраня бавно и да направя още един разтоварващ ден. Дано ми се получи.
Не съм се мерила скоро, но кг не мърдат. Трябва нещо радикално да променя...
Успех на всички през априлския детокс :922
Пълнолунието още не е започнало, така че можеш и утре да детоксваш, няколко човека продължаваме и утре.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Нещо ми се мае главата. хапнах 5-6 ягоди и една ябълка. Изпила съм окло 0.800 фреш. До тоалетна вече втори ден не ходя ,което за мен е странно. Подута съм , имам газове. продължавам . Този път е по тегаво ,но ще се справя . айде на всички успех . ТАРАЛЕЖКЕ грешка в писането - сребърна вода . Ели ти е писала къде да търсиш инфо . Успех !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Вчера прекъснах класическия детокс, защото цял ден имах работа с много психическо напрежение, а сутринта почувствах слабост и главоболие. А освен това ходейки да 00 видях кръв в изпражненията и допълнително се притесних. С ансола бях до тук. Май прекаляваме с тези ежемесечни приеми, приусловие че д-рМихайлов препоръчва да се правят 2 пъти детокс в годината.
Та вчера бях на плодове и вода. А днес съм на цитрусов сок и вода, но без ансола.
Taralegka

Мнение от Taralegka »

Здравейте момичета!
Днес едни миризми на козунаааациии!!! :1058
Видях се снощи колко съм токсична-език-ужас,едвам го очистих,сигурно 5 мм налепи имаше , бял -бяленичек..днес поне малко розово се вижда...И мен вчера ме гонеше едно главоболие,ала нямах думи...добре,че никой не ме срещна от добрите хора в моя живот,че каквато крива бях...Днес е друго-вече знам ,че утре ще се захранвам и се успокоих....Психическата нагласа е също помага.
Свалих само 3800 този път...Може би защото не си правих преди детокс "диетата" с белтъци и грейпфрути.....Нищо...сега пък ще си спазвам здравословното хранене...По-рано бях страшна кофеманка...сега не се сещам за кафе..
Следващ детокс съм с вас,ако може...само че и "диетата" ще си правя...
Момичета,ако има грешки в моите постове-не се сърдете,аз съм рускиня все пак и не съм учила български :oops: .
На всички успех-остана съвсем малко-и прегръдки!! :922 :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Таралежке, да не би да правиш детокса по-продължително време?? Тъй като наричаш диета това с грейпфрутите и белтъците, а то е част от детоксикацията, просто е друг вид и пак се прави по пълнолуние. Можеш ли да споделиш колко дена правиш детокса и колко дена "диетата". Това, че си свалила 3800 е добре, но не бива да оставаш с нагласата, че всеки път ще сваляш по много килограми. В крайна сметка тук основното е пречистването, а килограмите са бонус. Важното е да се отървеш от токсините, които всички трупаме постоянно в организма. Постепенно ще дойде и отслабването, но не бива да се надяваш на чудеса от начало, за да не се разочароваш. Тук има дами, които понякога не свалят нищо по време на детоксикации, но това не е най-важното. Продължавай със здравословното хапване и резултатите няма да закъснеят.

Оли, малко притеснително ми звучи това, което си написала за кръв в изпражненията. Друг път случвало ли ти се е? Възможно е да не е нещо притеснително, така че недей да се притесняваш. Ако пак ти се случи трябва да отидеш на лекар.
Taralegka

Мнение от Taralegka »

ellyto написа:Таралежке, да не би да правиш детокса по-продължително време?? Тъй като наричаш диета това с грейпфрутите и белтъците, а то е част от детоксикацията, просто е друг вид и пак се прави по пълнолуние. Можеш ли да споделиш колко дена правиш детокса и колко дена "диетата".
Това с грейпфрутите правя както по книгата 3 дена,но не и по пълнолуние-поне така написано...освен,ако има печатна грешка ,но точно така пише-да не е по пълнолуние....след нея правя самия детокс със сокове три дни,като третия се пада на пълнолуние.
Добре издържам и на двете...само ми студено от втория ден и ,разбира се-езика,миризмите на храна и прочие леки неудобства..."диетата+ я правя без английска сол-след нея детокс,вече е със сол..
Захранването също ,както е в книгата... - тук намерих много нови рецепти,ще опитам задължително..
Но този месец пропуснах "диетата".... поради липса на грейпфрути,добре че намерих за детокса...взеха да се намират трудно и са скъпи...
Грешка ли правя? Разбирам,че не е само за смъкване на кг,а по-скоро за пречистване на тялото,но така ми харесва ефекта със свалянето.....по-голяма мотивация за мен.... :oops:
Заключено