Здравей!мама на мария написа:Привет момичета,верно всички се загубихме.Хайде отново да раздвижим форумчето.
Мими браво за разтоварващия ден.Ако искаш, и нямаш против, да се разбираме да правим заедно ПОД .Така и за мен ще е по-мотивиращо, иначе незнам дали ще имам волята.
Наистина се позагубихме напоследък и се надявам, че ще имаме раздвижване тук. Права си, че е по-мотивиращо така като сме заедно...макар че понякога съм сама тук...но пък като ви пиша и ме подкрепите и стискате палци, пак не се чувствам сама.

А иначе го отдавам на това, че съм без работа и имам повече свободно време и затова оправдавам другите момичета. Аз лично съм решила да си правя ПОД на фазата на луната, когато имам възможност. Е, днес няма да имам - ще имаме абитуриентско празнуване в нас и няма как...Но ще го направя утре, не искам да пропускам, особено сега като има ягодки и черешки на двора.
Така че мен ме бройте на линия, ама утре.
А....и последно да ви се похваля - вече имам кантар....то не беше офлянкване, то не беше чудо за закупуването му. Доволна съм много...помислих си, че по Великден с безразборно тъпчене и наливане с бира ще съм си върнала 2-3 килца, но не..

Успешен почивен ден, момичета, и дано е много слънчев и положителен в душите! Целувки!