Добро утро на всички! Моят ден започна отново със скандал между Бели и Коко и взех да се уморявам. Аз самата не реагирам никак адекватно в тези ситуации иии не съм доволна от себе си. Би следвало аз да съм възрастния, а не да се държа инфантилно и да искам да ме жалят затова, че имам много отговорности.... Тъпо ми е! Много даже! От сутринта. Водих Коки на контролни ПКК, АСТ и урина - към обяд ще знам дали ще грее днес слънце въобще илии..... пак ще търся сама решенията. Но съм оптимист! Не може нищо лошо да се случи, просто не разрешавам!
За срещата за другата седмица - отсега казвам, че понеделникът ми е зает! За другите дни май нямам нищо.
Иначе още се занимавам с издирването на скоростна кутия за нашето рено - ако да беше някоя монета с нумизматична стойност, сигур` по-лесно би било! Вчера съм обиколила точно 8 автоморги в Младост, Горубляне и към Лозен..... просто няма! Малко се уморих, но нямам избор.
Пак вчера успях да се свържа със счетоводителите на нашата фирма-майка, които се намират в Кипър. Малко предистория - ние сме представители на гръцката фирма Байт Компютър, Атина. От друга страна тя учредена и е собственост на кипърската Нетбайт Сайпръс, което прави и нас собственост на въпросната офшорна кипърска фирма - гърците не обичат да си дават парите за данъци в собствената държава.

И като собственост на въпросната кипърска фирма, на нас ни трябва официален документ за актуалното й състояние, който да е издаден от кипърския аналог на нашия търговски регистър. Без този документ не можем да се пререгистрираме в търговския регистър, да подаваме годишни финансови отчети и т.н. Миналата година писах точно 3 имейла до кипърските счетоводители. Получих 0 (нула) отговори и съответно никакво актуално състояние. Тогава адвокатите ни подадоха ГФО със старо актуално състояние, което търговския регистър зачетоха (слава на Бога). Тази година обаче не можем да минем с тази врътка. Отново писах до Кипър и отново никакъв отговор. Колегите ми в Атина не ми помагат никак - прехвърлят топката в мен - аз да пиша на кипърците и да чакам документа от тях. И т.к. за 1 година, считано от юни 2012 г. аз не съм получила никакъв отговор, вчера си хванах мобиларката и звъннах до Кипър. ИзненадАх ги отвсякъде - сигурно си мислят, че сме пълни прошляци тук в Бг, но ... дано малко са се стреснали. Определено бяха силно изненадани - не знам защо не ми връщат отговори на имейлите и си мислят, че не могат да бъдат намерени по телефона.

Сега се надявам, че след като се чухме лично, най-сетне ще ме удостоят с честта да ми издадат въпросното актуално състояние и да ми го пратят - при това в срок, че иначе пак сме я закършили.
Защо ви разказах горното ли?! Ами защото ми тежеше, че не свърших тази работа още миналата година - не знам защо се замотах тогава. Но сега, именно във водовъртежа на всевъзможните проблеми, които са ме обхванали, най-сетне успях да се насиля и да си свърша работата! А дано сте ми на късмет (всички имали търпението да прочетат :lol: ) и да получа чакания документ! Благодаря предварително!
Дани, браво за изпита! Като чух вчера само името му ииии си казах едно силно наум "Добре, че не ми се налага аз да държа такива изпити!"

! Чакаме да се похвалиш с оценката, но все си мисля, че няма да е никак лоша!