Ql4e ZLAto написа:А за
Чери ... нямам думи ... имам чувството, че тази жена не е сама
Уф..... май верно трябва да ида да се прегледам :1140 :1140 :1140 !
http://kultura.bg/web/wp-content/upload ... t-deca.jpg[/img]
Интересното е, че статията, към която е тази снимка е озаглавена ДЕЦАТА НИ ГЛЕДАТ! Обаче в случая към обектива гледам аз...

..... та .....

. Честно казано това е последната снимка с мене си, която бих постнала някъде

, ама изборът хич не е мой в случая!
Снощи с Фюти си писахме до 12 часа на скайп - както знаете тя живее точно срещу централата на АТАКА - за тях в часове като снощните съществува реална опасност за живота, колкото и пресилено да звучи. Без коментар съм за чудовището Болен..... и лошото е, че има и други около него...... Това е много, много лошо!
Дани, далеч съм от идеята да ти казвам каквото и да е! Аз самата много мразя да ми дават акъли и да ми обясняват как стоят нещата, при положение, че и сама ги разбирам! Настоящият е моят протест! Онзи през февруари беше далеч от моите виждания! Относно срещата - аз съм свободна всичките вечери - да, протестирам си, нооо мога една вечер да не го правя до 22 часа. Така че, може и четвъртък да се организираме! Имам чувството обаче, че освен ти, аз и Силвето, никой друг не е ентусиаст, което разбира се няма да е пречка!

Някой има ли телефона на Елито?! Иначе съм казала на Петя - и тя сигурно ще дойде, ще се обадя и на Марчи като се разберем за ден и час.
Силве, вирусът продължава да циркулира... Аз и Бели сме с афти по венците - тя подкашля, ама не като типична кашлица, ами като прочистване на гърлото... все още!

И аз ще търся решения сега.