С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
naskomimi

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от naskomimi »

zdravez написа:За сега успявам да задържа свалените килограми от детокса !
Мога само да ти се поклоня и да ти завидя благородно. :826
Аз от детокса бях свалила два, като единия си върнах след няколко дни, но на втория вчера му разказах играта. :oops:
Надявам се днес след вчерашното плюскане да успея да се разтоваря, че имам крещяща нужда.
Аз още не съм си набрала кайсийките, а вече са останали бая отгоре на върха и на тоя вятър....да не дам фира... :1062
Но.....за ПОД жертвите си струват. :) Айде, отивам да си набера едно килце и после да си правя кафенцето.
Успех и от мен и пиши от време на време. :923
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро!
Ей, ме на - събудих се след вчерашния подвиг. :222
Доволна съм от себе си и от ПОД-а. Направих си го нормално, без прегрешения. За целия ден 9 кайсийки и една шепичка ориз с вода за вечеря. С водата бях изостанала, но нищо. Доволна съм. Днес кантара си ми показа толкова, колкото си бях след захранването на детокса. Ей затова си го обичам този ПОД. :1216

Здравец, как мина при теб? Не писа вчера, но поне днес дай отчет, де! :923
Бубалинка, ти прави ли ПОД? Щеше да правиш с нас. Надявам се да си правила, но просто да не си писала. Стисках палци и на теб. :922

Изпращам ви прегръдки и целувки за най-сетне хубав и слънчев ден! :329 :922 :954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И аз мога да отчета напълно успешен ПОД вчера. Малини и касис от градината + 50гр. ориз и много вода и чай - абе отличничка отвсякъде :425 .
zdravez

Мнение от zdravez »

БРАВО момичета :326 ! На мен нещо не ми се получава.Седмицата започна кофти и не ми е до това , но да не се оправдавам.Поддържам килограмите от детокса, но ЦЕЛТА е да мина под 70 кг. Ще се стегна и ще направя един плодов ден тази седмица. :923 за всички.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Браво момичета :326 Много ви се радвам, като ви чета :922
zdravez написа:На мен нещо не ми се получава.Седмицата започна кофти и не ми е до това , но да не се оправдавам.
Здравец и аз съм така :oops: Миналата седмица в четвъртък, точно когато бях планувала ПОД-а, ме блъсна кола на пешеходната пътека.Не пострадах, но страшно много се стреснах. Ей и като се започна едно ядене :128 .......винаги съм се чудила как може човек под стрес да поема огромни количества храна, без да се замисли. :1044 Добрата новина е, че след 3 дена умопомрачително плюскане, поне не съм качила.
Та сега си мисля да спретна един ПОД до края на седмицата, че следващата ще съм на почивка.

Има ли желаещи за утре ?
Хубав и прекрасен ден на всички :922
ellyto

Мнение от ellyto »

Поздарвявам ви за това, че успявате да ги правите тези ПОД. Аз лично се опитах 2 или 3 пъти да ги направя и просто не ми се получи. Разбрах, че това не е моя метод за разтоварване.
droidd написа:ме блъсна кола на пешеходната пътека.Не пострадах, но страшно много се стреснах.
Направо настръхнах. Дано скоро мине и уплахът и никога повече да не се случва! Радвам се, че си добре. Ще направиш разтоварване, когато си спокойна.
danid
Философска система

Мнение от danid »

На мен днес по диета ми е плодов, но май няма да се получи... От сега го усещам :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
олеся

Мнение от олеся »

Нещо напоследък не ми се пише във форума - няма конкретна причина, само надничам от време на време да видя как сте. Но утре съм решила да направя ПОД. Вчера цял ден бях на 2 л. прясно мляко и 2 л.вода, та за утре оставих ПОД. Реших да ги редувам два коренно различни разтоварващи дни - белтъчен и въглехидратен, та дано има резултат, че другия петък ще съм по бански. :1028
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:
droidd написа:ме блъсна кола на пешеходната пътека.Не пострадах, но страшно много се стреснах.
Направо настръхнах. Дано скоро мине и уплахът и никога повече да не се случва! Радвам се, че си добре. Ще направиш разтоварване, когато си спокойна.
Леле, Диди, много ми е неприятно да го прочета това!!! Честно! Радвам се, че си жива и здрава и ни пишеш за това сама....... Прегръщам те и дано бързо-бързо успееш да превъзмогнеш уплахата и онова гадно чувство, което остава след такива инциденти!!! :922 :922
олеся написа:Нещо напоследък не ми се пише във форума - няма конкретна причина, само надничам от време на време да видя как сте.
Уф, и аз съм така напоследък... може да ни е напекло нещо неправомерно! :lol: Хубаво море ви пожелавам, Оли!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Момичета :922 :922 :922
Супер съм :222 днеска се опитвам да се справя с ПОД-а, ама май сама не си вярвам :221
Ама като го обявих вече на глас.....де ще ходя да не го довърша :plezya se
danid написа:На мен днес по диета ми е плодов, но май няма да се получи... От сега го усещам :221
Данид и ти като мен... :221 Айде пък на пук на усещанията си , да се справим :524 Колко му е :fan Няма да ни е за пръв път я /и ако се издъним-също :1053 /
Очаквайте включване от мен, без оглед на резултата :1216
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утрооо :954 :1099
Справих се :fan Като изключа една хапка зеле, от една тава пиле със зеле, която цяла вечер беше под носа ми :mrgreen: По- важното е, че след като преглътнах, успях да заглуша дяволското гласче в мен, което неистово крещеше: Абе я се наяж!Какво толкова!
Иначе водичка, литър зелен чай с мента и маточина, 5-6 кайсийки през деня и малко пъпеш вечерта.
До ориза не стигнах.Накиснах го на обяд и като се прибрах след 20ч. от работа го сварих.Изпих му само водата.Хич не ми се ядеше толкова късно. А и то да не е пиле със зеле :955
Сигурно няма да се тегля, че съм пред МЦ. Важното е че още снощи остъргах обложения си език-значи основната цел е изпълнена.

данид, как си???

:922 за всички
Заключено