Днес ходих на доктор, взеха секрет от гърлото на малкия - аз поисках, защото от 1 мес. ми кашля.
Преди два дни имаше само леко зачервено гърло.
Днес докторката каза (друга го преглежда сега), че има зачервени сливици и гърло, май и са му уголемени, а по принцип той май той имаше малко уголемени сливици.
Има и секрет от хрема, няма суполи, преди два дни само малко му потече нослете, но прозрачен секрет и без да е кихал.
Малко покашля и д-та каза, че го дразни хремата.
Изписа Аб, знае за форума на Часът и ми казва, че не е съгласна, разубеждава ме, говори ми така сякаш съм майка, която не разбира как се дават АБ и т.н. Каза ми че мисленето ми не било правилно

Сега си писах с моята кумица, която лекува децата си с хомеопатия, но ми каза други лекарства, които не съм ги срещала при вас или при Д-р Михайлов.
За хремата: ринолекс мехлем, биопарокс спрей( българско било с лек Аб, мн ефикасно, но има Аб) и също и Цинабсин, но него си го знам.
Имам Еуфорбиум, с него съм лекувала каката, но не и помогна мн, за кратко и после пак има хрема, и сега има лека, и ми се иска да и извадя секрет.
За ваденето на секрета, д-та каза, че не нужно, защото децата винаги имали бактерии и дори да са здрави и въпреки това трябва да се лекуват, докато излезе резултата, ама естествено с Аб де.Ух, дайте мми съвет.
Да му слагам ли и извара? За всеки случай, да не слезе на долу. Преди 13 дни почна Аб и му давах 6 дена и сега пак
Каката, почна да настива май, защото се напишва пак докато спи, какво да и дам, ако може да ми кажете.
Да и напаря ли крачетата с морска сол и да я мажа с нещо, например ПУЛМЕКС - бебе. Май преди време бях я мазала, а сега докторката за малкия ми каза да го мажа.