Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
naskomimi

Re: Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Мнение от naskomimi »

Здравейте, мили момичета! :922
Ама не писахте след захранването, ей!
Аз все пак си ви проверявам и ще си чакам отчета... :222

Иначе аз изкарах най-приятното си захранване вчера. В смисъл....досега на 6-те детокса все на захранването не мога да поема почти нищо и постоянно ми е тежко и ужасно....Дори на другия ден не мога да свикна да си хапвам нормално...А вчера - имах страшен апетит...Е, не съм прекалявала, де. Но просто през час хапвах по нещо и по малко и никак не ми беше тежко. Мисля, че все пак трябва да успеем да приемем що-годе малко по-малко от нормалното, но все пак близко до нормалното количество храна, а все не можем, защото ни се е свил толкова много корема. А аз вчера хапвах нормално. И резултатът тази сутрин е нулев - 41 кг, на колкото бях сутринта преди захранването. Е, днес вече съм кило отгоре, но това мисля, че е съвсем нормално.
И те така - вие не се отчитате, но пък за сметка на това аз съм Мара-подробната. :1062

Чери, толкова килограма съм, но аз съм била и 37, била съм и 50. Аз съм супер миньон - 148 см :oops: , но костната ми система е много тънка и лека, а си имам доооста месце и масчица :1062 . Така че всичко си зависи от това предполагам....Иначе най-хубавото ми тегло и най-добре съм се чувствала на 42 кг и сега гледам с ПОД и детокс да си го поддържам.
Иначе вече да - правя детокс повече за здраве и прочистване...и запазване на сваленото. При първите два детокса си свалих 5 килограма и после след другите още 1-2 и сега гледам да поддържам. А и да се чистя де, защото пия гаден костикороид, дето така ми трови черното дробче и Асат-а и Алат-а са ми все високи заради него. А за жалост май трябва да си го пия доста време. Така че просто си знам, че е редно да си правя детокси и ПОД-ове заради това. Целувам те! :329

Целувам и всички вас, момичета с пожелание за един много слънчев и приятен летен ден!
:224 :828 :1122
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Мнение от cchery »

naskomimi написа:Чери, толкова килограма съм, но аз съм била и 37, била съм и 50. Аз съм супер миньон - 148 см :oops: , но костната ми система е много тънка и лека, а си имам доооста месце и масчица :1062 . Така че всичко си зависи от това предполагам....Иначе най-хубавото ми тегло и най-добре съм се чувствала на 42 кг и сега гледам с ПОД и детокс да си го поддържам. :224 :828 :1122
Хм, Мими, вече е ясно защо си 42 кг :954 :954 . То и аз съм един гигант (160 см) и най-добре съм се чувствала на 54 кг, ама...... още само ги сънувам ...... Ха дано де!

Гледам, че няма други отчети тези дни - надявам се при всички захранването да е минало "като по вода". :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено