Продължавам аз,но правим ремонт и все забравям да се отчитам.Днес съм на плодове.Вече съ въртя около 92 кг(тръгнах от 105.9)правя си по 1 ден детокс преди водния и така.Многото мина,малко остана след пълнолунието ще приключа.Време е да почета за режима на почивката
Моя милост приключи режима. Оставам си с -21 кг. Аз съм доволна! Сега хапвам разделно, както в режима, но имам и прегрешения. Ако ям нещо нережимно ме боли стомаха много и се подувам от газове. Неприятно е.
Дали някой ще намине да ми даде малко акъл?
От както приключих режима ми е тежко и неприятно на стомаха. Не съм върнала кг, напротив, паднали са и някакви грамове, а в см си личи най-много разликата. Новият ми панталон, купен скоро странно ми стана широк. Обаче! Стомаха ми не иска да се съгласи с друг начин на хранене. Даже вече цяла седмица съм с разстройство, въпреки че гледам да не смесвам видовете храни, но не съм особено стриктна. Имам да свалям още толкова и днес съм на протеин. Мисля си да продължа режима пак от днес. Как мислите?
Марулке, дано не ти прозвуча като черна станция, но ми се струва, че трябва малко да си починеш след първите 90 дни на диетата. И след това да продължаваш с нея. Това разстройство може да се дължи на всчико, вкл. и на нова промяна на начина на хранене. Несмесването на храните - опитай се да го спазваш 2-3 дни за да видиш дали ще има ефект и тогава ще прецениш как да продължиш.
Лично на мен ми се струва нормално да получиш такава реакция след като 90 дена си спазвала диета, а после се връщаш към предишно хранене.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Чери, съвсем логично ми звучиш. Така мислех и аз. Обаче почти месец не мога да свикна с другото хранене. Ще гледам да не спазвам много стриктно, за да не е съвсем диета пак. Два дни си хапвам по режима и съм много добре.
Здравейте и от мен,вече съм както се вика на финалната права.
На 21.08 ми беше последния воден ден и сега съм на последната 4-ка и приключвам.Мисля да продължа да се храня разделно,за да не разваля постигнатото до тук.
Тази сутрин бях 85.5 при начално тегло 105.9 на 23.05
Много съм доволна от себе си.Имам 2,3 малки прегрешения и в началото малко смесвах белтъците,но като цяло издържах геройски :1211
Браво на вас Момичета, аз съм решила пак да се мятам на тази диета, че ми е лесна за спазване, но не знам дали ще издържа и ще се похваля чак като завъртя 2*4 дни без особени прегрешения.
Смятам, че най-доброто е наистина да се спазва само 90 дни и после още толкова разделно.
Самият режим е описан така: 90-дневна диета, след това минимум месец почивка от нея, като през това време обаче се спазват няколко основни правила - до 12 часа на обяд само плодове, не се яде след 20 часа, не се пие газирано. След тази пауза може спокойно да се продължи с нов 90-дневен цикъл.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
danid прочетох , че и ти в момента си на 90-дневната.Били споделила с мен как върви тя. Аз също в момента съм на нея за 1-ви път. Днес ми е 13 ден. Като свалени кг. досега само 1 кг. и направо се отчайвам.Дали пък нещо не правя както трябва.?!
Момичета, ако има някои от вас , които са спазвали тази диета, моля ви споделете :от кога започва да се свалят килограмите и какво е количеството на храната в отделните дни, което сте консумирали?
Наде, определено 1 кг за 2 седмици ми се вижда малко. Тази диета дава сериозни резултати още в първите дни от стартирането й дори и при слаби хора, които имат да загубят 2-3 кг. Не знам нито менюто ти, нито дали я спазваш стриктно, но имам една идея - записвай си всичко, което консумираш през деня - можеш и тук да го правиш!!! Просто всичко, дори и 1 хапка, която не би трябвало да си приела защото е забранена от диетата, но я записвай. Така след 2-3 дена ще имаш ясна представа къде грешиш.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."