Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
mimi the elefant

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от mimi the elefant »

Продължавам аз,но правим ремонт и все забравям да се отчитам.Днес съм на плодове.Вече съ въртя около 92 кг(тръгнах от 105.9)правя си по 1 ден детокс преди водния и така.Многото мина,малко остана след пълнолунието ще приключа.Време е да почета за режима на почивката ;)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Здравейте :222

Моя милост приключи режима. Оставам си с -21 кг. Аз съм доволна! Сега хапвам разделно, както в режима, но имам и прегрешения. Ако ям нещо нережимно ме боли стомаха много и се подувам от газове. Неприятно е.
Булка Марулка

Дали някой ще намине да ми даде малко акъл?
От както приключих режима ми е тежко и неприятно на стомаха. Не съм върнала кг, напротив, паднали са и някакви грамове, а в см си личи най-много разликата. Новият ми панталон, купен скоро странно ми стана широк. Обаче! Стомаха ми не иска да се съгласи с друг начин на хранене. Даже вече цяла седмица съм с разстройство, въпреки че гледам да не смесвам видовете храни, но не съм особено стриктна. Имам да свалям още толкова и днес съм на протеин. Мисля си да продължа режима пак от днес. Как мислите?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Марулке, дано не ти прозвуча като черна станция, но ми се струва, че трябва малко да си починеш след първите 90 дни на диетата. И след това да продължаваш с нея. Това разстройство може да се дължи на всчико, вкл. и на нова промяна на начина на хранене. Несмесването на храните - опитай се да го спазваш 2-3 дни за да видиш дали ще има ефект и тогава ще прецениш как да продължиш.

Лично на мен ми се струва нормално да получиш такава реакция след като 90 дена си спазвала диета, а после се връщаш към предишно хранене.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Булка Марулка

Чери, съвсем логично ми звучиш. Така мислех и аз. Обаче почти месец не мога да свикна с другото хранене. Ще гледам да не спазвам много стриктно, за да не е съвсем диета пак. Два дни си хапвам по режима и съм много добре.
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте и от мен,вече съм както се вика на финалната права.
На 21.08 ми беше последния воден ден и сега съм на последната 4-ка и приключвам.Мисля да продължа да се храня разделно,за да не разваля постигнатото до тук.
Тази сутрин бях 85.5 при начално тегло 105.9 на 23.05 :fan
Много съм доволна от себе си.Имам 2,3 малки прегрешения и в началото малко смесвах белтъците,но като цяло издържах геройски :1211
danid
Философска система

Мнение от danid »

Браво на вас Момичета, аз съм решила пак да се мятам на тази диета, че ми е лесна за спазване, но не знам дали ще издържа и ще се похваля чак като завъртя 2*4 дни без особени прегрешения.

Смятам, че най-доброто е наистина да се спазва само 90 дни и после още толкова разделно.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Самият режим е описан така: 90-дневна диета, след това минимум месец почивка от нея, като през това време обаче се спазват няколко основни правила - до 12 часа на обяд само плодове, не се яде след 20 часа, не се пие газирано. След тази пауза може спокойно да се продължи с нов 90-дневен цикъл. :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
zdravez

Мнение от zdravez »

danid прочетох , че и ти в момента си на 90-дневната.Били споделила с мен как върви тя. Аз също в момента съм на нея за 1-ви път. Днес ми е 13 ден. Като свалени кг. досега само 1 кг. и направо се отчайвам.Дали пък нещо не правя както трябва.?!
Момичета, ако има някои от вас , които са спазвали тази диета, моля ви споделете :от кога започва да се свалят килограмите и какво е количеството на храната в отделните дни, което сте консумирали?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Наде, определено 1 кг за 2 седмици ми се вижда малко. Тази диета дава сериозни резултати още в първите дни от стартирането й дори и при слаби хора, които имат да загубят 2-3 кг. Не знам нито менюто ти, нито дали я спазваш стриктно, но имам една идея - записвай си всичко, което консумираш през деня - можеш и тук да го правиш!!! Просто всичко, дори и 1 хапка, която не би трябвало да си приела защото е забранена от диетата, но я записвай. Така след 2-3 дена ще имаш ясна представа къде грешиш.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
zdravez

Мнение от zdravez »

Ани, благодаря за съвета! Лошото е, че не се движа много ( от колата в офиса и от офиса в колата и у дома: движения=0) :328
Публикувай отговор