Не съм писала отдавна, но днес няма как да не влезна просто.
Снощи на срещата бяхме само аз Чери и Кюлче в ресторанта на Фютката. Отивам аз (малко закъсняла) и гледам масата отрупана от едни салати, охлюви - комплименти от шеф Ганева. Реших, че тези неща са специално донесени за дамите, които вече бяха на масата и аз попита сервитьора за мен каква изненада има :1140 като имах предвид някоя салатка примерно с тученица, както беше сложила един път (сега сигурно тученица няма, но просто предположих, че нещо такова ще предложи), а тя нашата опасна Фютка ни направи донесе едни специални бобчета - Еде Мама - бяха толкова вкусни и толкова много преядох, направо едвам се прибрах вкъщи и ми беше супер тежко на стомаха

ама дет се вика - га яде ни рива :1140 :1140 та така, изкарахме супер хубава среща и ви подканвам горещо да се присъединявате към нашата скромна, но така прекрасна компания
Днес ужасно много ме боли главата и съобтветно и днес няма да мога да стигна на спорта, но какво да се прави...другата седмица.
През нощта се събудих от ужасна кашлица, която не ми оставаше мира....много се ядосах, защото и главоболието ми ме беше хванало и исках да поспя колкото мога, но явно не ми беше писано много. Реших да намажа гърлото и гърдите с борово масло. Да ви кажа наистина има доста голяма разлика. Пак кашлям, ама кашлицата е драстично драстично намаляла. Препоръчвам да пробвате следващия път, когато имате кашлица и да видите дали при вас има такъв ефект като при мен. Много съм доволна.
Кюлче, радвам се че се включи, макар и с толкова кратък пост. Знам ,че казваш, че не можеш да пишеш дълго, но и това е нещо, така че подканвам те да пишеш по-често все в такъв стил
Дани на снимките от сватбата изглеждаш много хубава. Радвам се, че сте си изкарали добре, че сте си намерили облекла и че всичко е минало що годе по план.
Елисче, евала на тази учителка по английски. Радвам се и аз че все още има такива хора, които не те гледат като чувал с пари и да се чудят как да ти вземат и малкото, което имат.
Голямо бебе се е родила Анджи. Евала и ти си една героиня. Браво, браво.
Еми, наистина си е неудобсто с това търчане напред назад и се надявам д асе престрашиш скоро време и да се научиш да караш. Ще си улесниш доста сутрините и вечерите. Представям си това неудобство в момента колко много стрес и напрежение вкарва. Дано да се отърсиш от него в скоро време, ще ти е доста по-добре.
Еми толкова от мен...пак стана дълъг пост.