Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха

Свобода на словото
Заключено
danid
Философска система

Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха

Мнение от danid »

Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха - предложение за нова тема

Здравейте, попрочетох ви, ама все така нямам много време за писане и за куп още важни неща, но наистина вече се надявам да се поспра. А снимки ще покажа...скоро Чери, ама най-добре една срещичка в къщи да направим, да видите къде е Надежда :329 Ето малко от сватбата, оказа се, че Мими я има само на 1 снимка, май се е крила, но малките шафери са навсякъде. Това са Боби и племенницата ми. Много си приличат, нали? А на първата снимка отзад е сестра ми, на половина на мен, а като деца бяхме точно наобратно :328

Все още не ходя на танци, все нещо ще излезне за понеделник или сряда. И с диетите не се обичаме и с вируси отново се борим. Чудничко, иначе приемаме гости редовно вече :221
Прикачени файлове
3.jpg
(34.89 KiB) Свалено 738 пъти
2.jpg
(39.68 KiB) Свалено 738 пъти
1.jpg
(35.49 KiB) Свалено 738 пъти
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха

Мнение от cchery »

Сматам, че това заглавие е изключително подходящо за една есенна тема тук! Дани :923 . Аз мисля, че изглеждаш прекрасно в роклята си! А за малките шафери.... просто са си лика-прилика с тези блеснали очи! СТрахотни сте!

Какво да ви споделя аз?!? Като за начало - да си "призная", че събота успяхме да налепим тапетите на бъдещата ни спалня - получи се много добре - снимки, естествено :oops: , нямам - не ми е останало време за това. Сменихме и радиатора там и сега ще трябва да си чакаме новата спалня и т.н..... И поради тези причини, а и още поне 100 :1062 , не мога да кажа, че сме приключили ремонта... даже напротив - всичко продължава. Днес пратих за питване до една шивашка фирма, която изработва калъфи за мека мебел - искам да си ушия калъфи за диваните и фотьойлите вместо да претапицирам. На този етап нямам възможност да си купя нови, а и стаята, където отиват не е ремонтирана, т.е. когато (някога) я правим, ще сменям всичко издъно, но сега - НЕ! Та така ми минаха съботно-неделните дни..... Не се оплаквам - успях и да си почина, а и на кино ходихме с децата.

Децата са добре - не се оплакват от ранното сутрешно ставане - нали си имат майка и баща, които се оплакват :1062 ... В класа на Бели има едно много диво момченце - не слуша, бие се, дърпа другите деца. Бели се оплака, че вчера я е изритал в десния бъбрек и след това в кръста.... днес казах на класната да проучи какъв е случаят и да се вземат мерки. Не е приятно никак. Ако не се промени нещо, имам един резервен вариант, но засега няма да го пускам в действие.

Иначе много се радвам на страхотното време тези дни.. обожавам тези късни топли следобеди, в които мога да се "хвърля" отново по къс ръкав и да се опъна блажено стоплена върху някоя пейка в парка. Снощи имахме гости, а и Бели беше на тренировка, та не стигнахме до парка. Но тази вечер всичко е в графика ми - дано нещо не се обърка.

Ели, като спомена Смолян, снощи четох една статия по повод наскоро монтирания светещ кръст над Смолян. Намирал се на страхотно място, където се открива панорамна гледка към целия град и е достъпен за туристи - така че.... ако си нямате друга работа :1062 , може и да го видите. В този град не съм била и съм много-много любопитна какво представлява. Но имайки предвид обстоятелствата вкъщи, скоро май няма да пътуваме. Може би след средата на ноември.

Наближава РД на Коки и отсега съм се зачудила какво да правим тази година.... Основно ме бърка времето, защото човек няма как да го предвиди точно през ноември. Миналата година имахме уникалния шанс да е слънчево и топло, та направихме партито на открито! Ама тази година?! Някой, ако има прозрения, моля да ми подшушне :1062 .

Ами май това е засега... Оставям ви и очаквам първите ви попадения в новата ни темичка!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нещо за отпускане на душата :lol:

Изображение
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз си оставих колата на ремонт и реших да работя в къщи, но... първо си забравих файла с разходите, после и двете магарета се влошиха и ги оставих и тях, подреждане, чистене++ до обяд и какво ще свърша изобщо не знам. Поне успях да прочета няколко важни и дълго отлагани процедури, но май само това ще ми е постижението днес.

Боби по цял ден иска да гледа филмчета или играе с телефоните, а няма 4 ... не знам как ще се справя с тази страст, особено сега като стане студено. Ето и сега вече трети филм гледа и не иска и да чуе за друго.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Влизам аз 2 дни и няма никой в старата темичка,а тя наша Дани вече пуснала новата и са се разписали с Черита.....
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
danid
Философска система

Мнение от danid »

:222 - това ми е любимото
ellyto

Мнение от ellyto »

чудя се аз, защо никой не пише след моя коментар, а пък то имало нова тема. За тъй поствам си послендия коментар в новата тема!
Мнениеот ellyto » Пон 14 Окт 2013, 14:35

Привет дамиии :954
Тези дни е толкова слънчево и хубаво времето, направо е чудесно...вчера цял ден се разхождахме из центъра, хапвахме пийвахме, разхождахме, пак пийвахме, изобщо чудесен ден изкарахме. Вчера си имах рожденник вкъщи,така че се почерпете вирутално с :620 :620 :1092 Много хубав празник откарахме, чак до 3 часа (поне аз тогава сдадох багажа). Днес ми е трудно, но довечера след танците ще се хоризонтирам рано рано да спя.
Виже на какъв интересн начин за смятане попаднах. Много яко, много ми хареса.
В събота също изкарахме страхотен ден - бяхме с едни приятели, които имат малка госпожица на няма и 2 години и цял ден изкарахме с тях. Първо ходихме да хапнем в един ресторант на черни връх. После ходихме към Ситняково на гости в тях, беше супер. А малката мен много ме обича и след първите 5 минути като се отпусне идва и не се отлепя от мен. Много е сладка и ми достая много голямо удоволствие да се занимавам с нея. Много будно и любопитно дете, с което наистина да ти е кеф да се занимаваш. А тя само седи и ме гушка, изобщо много яко. :954 :954
Тези почивни дни бяха много хубави. Следващите ще бъдат също, защото ще ходим до Смолян, изобщо май май следващите няколко уикенда се заформя едно истинско пътешествие из страната, което е яко, защотот много се заседяхме в Сф :221 :221 :221
Дани, много хубави снимки от сватбата. Дани, не се притеснявай ще се нагласите и ще си намериш време за танци и всичко, което искаш. Относно диетите, аз хич не съм им фен и бих те посъветвала просто да си промениш начина на хранене, без да го виждаш като диета и ще получиш желаните резултати.
Деси, защо ти е тъжно, сподели ще ти улекне и ще се почувстваш по-добре.
Чери, много е гадно просто да има толкова много различни теории и да не знаеш кое да пробваш и кое е вярно и кое не. Виждам, че истината е някъде по-средата. Нито растенията са чисти, нито месото е каквото е било едно време, нито плодовете са истински, нито нищо. Явно просто трябва да разгледаме какво има около нас и да си направим равносметка, да пробваме някакви варианти и да видим как се отразява. Единственото лошо нещо, е че храната се отразява в по-дългосрочен аспект и можем на по-късен етап да видим кое си е струвало да променим и кое не.
Аз намерих доста неща, които да изпробвам, сигурно година няма да ми стигне да пробвам всички алтернативни неща, за които научих. :221 Като допълнение наистина ще изключа от менюто си всичко зърнено, всичко сладко, всичко мазно и въглехидратно. Ще видя как точно ще успея да го направя. Истината е че откакто ям по-малко плодове (от известно време насам) не ми се дояжда и сладко и някак се чувствам по-добре. Хората ми казват, че видимо съм отслабнала и че направо съм се стопила, но това не е изобщо вярно. Може би съм се стегнала, но чак пък да съм се вталила, не е вярно. Ще видим моят експеримент до какво ще доведе. За съжаление на този етап моите прекрасни бактерии не са се повлияли от това, което правих през последния месец, но в крайна сметка важното е да се пробва. ЩЕ видим окончателните резултати какво ще покажат, но на усещане поне мисля, че нещата са си зле. Трябва да се науча да ги приема, да си правя каквото съм решила и все от някъде ще изкочи правилното решение.
Започнах да си слагам детокс пластири - не знам дали сте ги чували. Много е интересен резултата. Сутрин като ги сваля от краката са черни, ама катранено черни. Мисля, че имат някакъв ефект, не е само измама, защото забелязах, че цвета на първата урина ми е доста по-светъл откакто започнах да ги ползвам. Ще споделя резултати като мине курса и видя, че започвам да се изчиствам т.е. вече спрат пластирите да събират черни неща от краката ми и си променят цвета към по-светъл.
Та такива неща около мен. Айде стана дълго, така че ще ви оставям за да не ви затормозявам с четен :221 :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Влизам аз 2 дни и няма никой в старата темичка,а тя наша Дани вече пуснала новата и са се разписали с Черита.....
Еми....... нали викате, че лятото си било тръгнало и ни трябва нова тема?! :1062 На ви сега..... :razz:

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

така де... :1209
Дани,и аз мисля,че изглеждаш много красива в тоалета си,а двамата малчовци наистина си приличат като 2 капки вода :eek: ,толкова са сладкииииии.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Кво напраихте бре! Чудя се аз защо няма никой в старата тема . Ама новото заглавие ми харесва много . Сега изчезвам после ще чета .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро. не зная какво се случва с мен, нещо ме тревожи отново онова чувство на неудовлетвореност, безпокойство, нещо ми е едно такова сиво и мрачно. Какво ли се случва с мен.
Плувкинята ми вчера е изкарала страхотно на плуване. Скачала е и се е гмуркала, треньорът е доволен от нея.
Приятен ден на всички от мен
Заключено