чудя се аз, защо никой не пише след моя коментар, а пък то имало нова тема. За тъй поствам си послендия коментар в новата тема!
Мнениеот ellyto » Пон 14 Окт 2013, 14:35
Привет дамиии
Тези дни е толкова слънчево и хубаво времето, направо е чудесно...вчера цял ден се разхождахме из центъра, хапвахме пийвахме, разхождахме, пак пийвахме, изобщо чудесен ден изкарахме. Вчера си имах рожденник вкъщи,така че се почерпете вирутално с

Много хубав празник откарахме, чак до 3 часа (поне аз тогава сдадох багажа). Днес ми е трудно, но довечера след танците ще се хоризонтирам рано рано да спя.
Виже на какъв интересн начин за смятане попаднах. Много яко, много ми хареса.
В събота също изкарахме страхотен ден - бяхме с едни приятели, които имат малка госпожица на няма и 2 години и цял ден изкарахме с тях. Първо ходихме да хапнем в един ресторант на черни връх. После ходихме към Ситняково на гости в тях, беше супер. А малката мен много ме обича и след първите 5 минути като се отпусне идва и не се отлепя от мен. Много е сладка и ми достая много голямо удоволствие да се занимавам с нея. Много будно и любопитно дете, с което наистина да ти е кеф да се занимаваш. А тя само седи и ме гушка, изобщо много яко.
Тези почивни дни бяха много хубави. Следващите ще бъдат също, защото ще ходим до Смолян, изобщо май май следващите няколко уикенда се заформя едно истинско пътешествие из страната, което е яко, защотот много се заседяхме в Сф
Дани, много хубави снимки от сватбата. Дани, не се притеснявай ще се нагласите и ще си намериш време за танци и всичко, което искаш. Относно диетите, аз хич не съм им фен и бих те посъветвала просто да си промениш начина на хранене, без да го виждаш като диета и ще получиш желаните резултати.
Деси, защо ти е тъжно, сподели ще ти улекне и ще се почувстваш по-добре.
Чери, много е гадно просто да има толкова много различни теории и да не знаеш кое да пробваш и кое е вярно и кое не. Виждам, че истината е някъде по-средата. Нито растенията са чисти, нито месото е каквото е било едно време, нито плодовете са истински, нито нищо. Явно просто трябва да разгледаме какво има около нас и да си направим равносметка, да пробваме някакви варианти и да видим как се отразява. Единственото лошо нещо, е че храната се отразява в по-дългосрочен аспект и можем на по-късен етап да видим кое си е струвало да променим и кое не.
Аз намерих доста неща, които да изпробвам, сигурно година няма да ми стигне да пробвам всички алтернативни неща, за които научих.

Като допълнение наистина ще изключа от менюто си всичко зърнено, всичко сладко, всичко мазно и въглехидратно. Ще видя как точно ще успея да го направя. Истината е че откакто ям по-малко плодове (от известно време насам) не ми се дояжда и сладко и някак се чувствам по-добре. Хората ми казват, че видимо съм отслабнала и че направо съм се стопила, но това не е изобщо вярно. Може би съм се стегнала, но чак пък да съм се вталила, не е вярно. Ще видим моят експеримент до какво ще доведе. За съжаление на този етап моите прекрасни бактерии не са се повлияли от това, което правих през последния месец, но в крайна сметка важното е да се пробва. ЩЕ видим окончателните резултати какво ще покажат, но на усещане поне мисля, че нещата са си зле. Трябва да се науча да ги приема, да си правя каквото съм решила и все от някъде ще изкочи правилното решение.
Започнах да си слагам детокс пластири - не знам дали сте ги чували. Много е интересен резултата. Сутрин като ги сваля от краката са черни, ама катранено черни. Мисля, че имат някакъв ефект, не е само измама, защото забелязах, че цвета на първата урина ми е доста по-светъл откакто започнах да ги ползвам. Ще споделя резултати като мине курса и видя, че започвам да се изчиствам т.е. вече спрат пластирите да събират черни неща от краката ми и си променят цвета към по-светъл.
Та такива неща около мен. Айде стана дълго, така че ще ви оставям за да не ви затормозявам с четен