Обещано от Чери

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Обещано от Чери

Мнение от Kleo »

С теб съм.
Бедрата ти не са дебели, а ПИЩНИ !!!
Ти си очарователно, секси, привлекателно парче от женски пол, и има защо да го повтарям!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Бедрата ти не са дебели, а ПИЩНИ !!!
Хахаха........ Деска, ще ме умориш. Ми пищни, дебели..... все тая.... не си ги харесвам. :1062

Забелязах нещо много интересно миналата седмица. Две сутрини подред почнах да виждам отново седмицата :1210 ... после се оказа, че съм в период на овулация (как го разбрах е една друга тема :mrgreen: ). По същото време мога да кажа, че апетитът ми нарастна със скоростта на падащ в околоземното пространство астероид - ядеше ми се всичко! Целият свят! Сладко! Тестено! Солено! Биричка......... Леле не мога да се позная. Отделно от това последния месец си хапвам без скрупули тостове със няколко сирена. Хлебче....... и все такива. И явно резултатът не закъсня.

Но овулацията мина и изведнъж апетитът си замина. Е на така както и дойде. Рязко в главата ми се оформи идеята ,че трябва да престана с тестените закуски или поне тези всеки преди обяд и да си мина отново на сокове, пресни ядки и плодове. И определено точно това и ми се ядеше. И в един момент - оляляляяяяя - Кантарев се "принизи" на 68,8 - 68,6 кг :D :D ..... не знам какво става, но си давам ясна сметка, че при мен килограмите са хормонално зависими и това е!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Разбира се, че килограмите, сантиметрите, общият тонус, апетитът, дори самочувствието зависят до голяма степен от хормоните, от фазата на цикъла ни и т.н., дори от това кой сезон е сега :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, голяма борба, бе..... от тази сутрин 68,2 кг :1139 :1139 .... Утре сигурно 70 :1140 :1140 ....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Неее, утре сигурно 67 кг, а? :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Неее, утре сигурно 67 кг, а? :329
Ми неееее - нагоре :1062 :1062 !

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Жалко, но спокойно - утре започва от днес :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Неее, утре сигурно 67 кг, а? :329
Деска, твоето "утре" дойде 2 седмици по-късно. Последните 3 сутрини на тази седмица (без настоящата де :oops: ) Кантарев показа 67.4 кг :1099 . Нямам обяснение на какво се дължи или поне не ми се обяснява на този етап онова, което подозирам. А що се отнася за настоящата сутрин, нещата са нагоре, макар да не знам още колко и това има своята логика - снощи имахме гости ииииии определено хапнах добре. При това въобще не разделно. И полях всичко с обилна доза домашно вино.... Но по-важното от това е, че запазвам тенденцията към отслабване - бавно, даже мноооооооого бавно, но надявам се славно.

Не съм спирала да тренирам. 4 пъти в седмицата съм залата - засега тренировките са разделени на 3 посещения на пилатес и 1 посещение на канго-джъмпс, но определено обмислям да станат 2 на 2! И към това се прибавят 3 седмични кроса в парка! Намалих тичането в парка до бройка, която ми е лесно поносима и не ме натоварва най-вече психически с това, че в този студ, който цари вън, аз трябва да изляза и да тичам. Сега тичам през ден, а не всеки ден, и чакам с нетърпение поредното си бягане, защото съм си починала.

Що се отнася до храненето - последните 2 седмици за закуска честичко си правя сурови ядки (лешник, кашу и орех) с мед - уникално добро нещо, когато искате бърза енергия и 2-3 часово засищане. Пия отново пресни сокове (макар че ги понамалих - взеха да ми предизвикват разстройство), почнах да избягвам отново сандвичите и тостерите, които има около офиса, а от вкъщи си мажа 1 филийка с масло и малко кашкавалче отгоре. Вечер винаги ми е разнообразно яденето. Ами.... това ще да е за днес от мен...... ТУК! :1028

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО, много се радвам, момиче! :1211
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Чери, какво прочитам ! Та ти си със страхотни резултати! Радвам се, че не си се отказала
да търсиш правилното хранене и това дава резултат. Спортът ти е пръв приятел, чета, за което
имаш моите адмирации! :922
Коя/колко е заветната цел ?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Чери, какво прочитам ! Та ти си със страхотни резултати! Радвам се, че не си се отказала
да търсиш правилното хранене и това дава резултат. Спортът ти е пръв приятел, чета, за което
имаш моите адмирации! :922
Коя/колко е заветната цел ?
Благодаря, Чева! Определено не знам как ми се получи. Заложих основно на спорта и спрях с детоксите и прочистващите дни ииииииии всичко, което уж трябваше да ми носи полза, но не се получаваше. Задържах си разделното хранене с моите си прегрешения, също така си спазвам редуването на постен ден с месен такъв. Преди обяд ям главно плодове, сокове или пък сурови ядки с мед.

Не ям по 5 пъти. Не пия никакви добавки. Ограничавам (ако въобще може да се говори за ограничение) въглехидратите - т.е. тестени евентуално. Протеини и месни... мисля, че балансирам добре. Забелязах и още нещо - ако не се тъпча със салата всяка вечер и след това да си ям и основното, като че ли нещата по-бързо се получават. Дори и когато вечерям в 21,30 часа :oops: . Последното е лошо обаче, т.к. сънят не е добър!

Заветната цел..... Чева, бих била щастлива да съм 58 кг!!! Но ме е страх, че май вече на тази възраст и след 2 раждания, това не е моето тегло. На практика искам да постигна оформено тяло. Само това.... ама зор, бе! :1062
Untitled.png
(84.19 KiB) Свалено 655 пъти

Публикувай отговор