Октомври преполовява, ДЕТОКС се задава

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Petunija

Re: Октомври преполовява, ДЕТОКС се задава

Мнение от Petunija »

Привет и от мен!

Този месец съм на еднодневен детокс. Бях забравила колко гадна е тази сол, ама...вече я преживях. Пия домашен чай, вода, синът ми ми изцеди сок от грозде, ябълки, круша и моркови. Опитва се главата да ме зацепи, но поне ми стана едно леко-лекинко.
Страхувам се, че със смяната на длъжността ми в офиса, постоянно съм в срещи и не мога да си представя да се чува куркане в тишината или да тичам до тоалетната. Направо не знам как ще става, но предния месец това ме отказа в последния момент.

Малко ми е страннен този лукс да се ядат плодове, тъй като стомаха трябва да преработва люспи, семки, целулоза. Как така зимата не може, през другите сезони може - нещо ми се струва неправилно.
Позволявам си лъжица мед в чая, полезен е, а и в тези времена на респираторни заболявания...си е нужен.

Хайде, дръжте се, краят е близо. Аз само мога да се възхищавам на тези, които са втори и трети ден! Браво, момичета! Страхотно силни жени сте!
олеся

Мнение от олеся »

За съжаление аз изкарах първия ден само с леко прегрешение - чепка грозде. Иначе всичко останало беше наред - пих много чай и цитрусов сок около 1,5л. Общо течности не по-малко от 4 л. Цял ден ми нямаше нищо - нито студ, нито главоболие. Но през нощта към 2ч. се събудих с адско главоболие. Пих чай с мед и уж се поуспокоих, като ми се пригади - хоп, всичко повърнах. Щях да припадна от слабост. Мъжа ми се събуди, дойде да помага, а дано се оправя.
На сутринта вчера си дадох сметка, че цял ден ще съм сама с малкия, а главата продължаваше да ме цепи и реших да прекратя с детокса. Чак днес главоболието ми мина - бях вдигнала кръвното. Пих хапче от глог, мента, валериан и се поуспокоих.
Давам си сметка, че ако не беше детето, щях да се тръшна на леглото и упорито да удържа на главоболието и да детоксикирам успешно, но ... по-нататък. Сега не мога да си позволя лукса - аз да съм на преден план.
Иначе, явно има резултат и от еднодневния детокс, защото видимо съм се смалила - сигурно доста течности съм изчистила.

Желая ви лек детокс! Малко остана и дано нямате проблеми.
mira_b

Мнение от mira_b »

Много ми е гладно. Правя си топла вода и мисля да сложа малко мед. Дано се успокои стомахът ми...
Как ще се удържа, нз :1044 Ще надниквам тук за кураж...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво на детоксващите тук! :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mira_b

Мнение от mira_b »

Захранвам се днес. Реших, че с този глад, който изпитвах вчера през целия ден, няма да се измъчвам :1216 Важното е, че макар и един ден се разтоварих. Доволна съм.
Браво на всички детоксващи и този месец! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мммм, такааааа, я да кажа ДЗАК и тукинка.
Ще има ли ноемврийски детокс?
В петък почват както Рождественският пост, така и Детоксът по пълнолуДие за Ноември месец!
Някоя от вас има ли мотивацията и силата да спази и двете?
Аз почвам постите. Дано устискам. Ще ги направя лабаво, тоест разбирайте, с включени:
- червено вино;
- олио;
- риба;
- ядки;
- секс;
- вероятно пилешко отвреме-навреме;
- МОЛИТВИ, ходене на църква, въздържание от негативни емоции.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ще детоксва ли някой наистина? Аз не знам, много ми е скоро утре и май пак ще кръшна...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено