Добро утро!
И днес съм тук... и даже си имам компания Щерката пожела да прави детокс. За първи път ще й е. Събудих я около 7:30, за да си изпие ансола и после пак си легна. Ама не е честно... тя си го изпи на глътки сякаш с кеф... а аз бързам да го глътна по-бързо, ако може и още по-бързо...
Вече изцедих четирите литра сок, разредих ги, дозите са подредени и аз вече съм напред с три чаши сок. Ама да се разберем... другия път си цедя само моята доза Че то свят ми се зави от толкоз портокали, лимони и грейпфрути
При мен е слънчево Слънчево да е и за вас!
Добро утро!
Ето, че дойде и понеделник, нов ден от нова седмица. Днес е захранването и обичайно започвам с овесените ядки. Пожелавам Ви успешно захранване и много усмивки
Аз пък ще детоксвам само днес -пътувах през уикенда и нямаше как. И тъй като и днес все още е пълнолуние реших да си направя еднодневен детокс. Та тъй и аз в кюпа
Успех на вас със захранването,а на мен със детоксването
Нищо де,следващия път-както се казва- Не губете кураж,следващия тираж
И аз съм на път да не успея-цял ден само за ядене мисля.И на работа лесно,ами сега-започвам да правя салата,да слагам масата...Някак си предварително съм се предала,но...ще видим
Добро утро и от мен. Отчитам 3 дневен детокс, с прегрешения на първия ден Бях назад с водата всичките дни, но на работа е много студено и въпреки всичките ми усилия да се наливам не можах. Много ми къркорят червата - за първи път след толкова детокси. И този път ансола ми пареше на стомаха. Дали да не пия пробиотик днес? Мисля да захраня 2 дни по предложението на Вер.
Sladka Debelanka, поздрави за успешния детокс! При мен къркорене се появяваше когато в деня за захранване си хапвах зелева салата. Миналия месец първия ден ядох само пресни плодове, зеленчуците ги оставих за втория ден. Сега пак така направих и нямам неприятното къркорене. Дано и ти намериш скоро твоето решение
Благодаря ти Дива! Ами аз и през дните на детокса имах къркоренето. Мисля си, че е от ансола, а днес още зеленчук не съм яла и пак къркорят. Ще ходя на фризьор и незнам какво да правя с тази "музика" в стомаха