Ноемврийски детокс за малки и големи

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Sladka Debelanka

Re: Ноемврийски детокс за малки и големи

Мнение от Sladka Debelanka »

Подстригана съм! :954 Изпих една таблетка активен въглен и нещата доста се подобриха. Сега вечерям зелена салата съвсеееем малко овкусена, защото иначе не мога да я преглътна + 4 натурални кафеви обезсолени маслини. Кантара показва -2.700 като резултат от детокса. Надявам се със захранването да не се върне много. Започнах да се харесвам във огледалото, но има още адски много работа.
diva

Мнение от diva »

Нека детокса и новата прическа са ти стимул, за да продължаваш все така успешно напред! :954
Sladka Debelanka

Благодаря ти Дива! :923 Много се надявам вече да изляза от този омагьосан кръг с килограмите.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Понякога когато дадена цел спре да ти бъде идея-фикс, точно тогава нещата се случват естествено и неочаквано.
Гледай да се наслаждаваш максимално на живота си и не брой стриктно калории, мерки и теглилки.
Сигурна съм, че ще продължаваш да ни се хвалиш с нови и нови постижения.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
diva

Мнение от diva »

Vihrogonche, сигурна съм, че е точно както го казваш.
Обаче...
Изглежда много лесно, но се оказва толкова трудно да се пренастрои мисленето. И то не за час-два или за ден-два, дори и за седмица, а за много, много дълго време...
Ама няма се отказваме, я?
:923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, това е дълъг и понякога истински болезнен процес, обаче резултатът от него определено си заслужава! :954
Sladka Debelanka

Благодаря ви момичета! :923 Много ми е трудно признавам си. Обаче дойде ли времето около 7-8 дни преди цикъл и освирепявам и всичко отива по дяволите. Кажете как да се справя?! Днес ми е втория ден захранване и после започвам отново да се храня на принципа на 90 дневната. Страх ме е ако свалям бързо да не увисне много кожа, а време за спорт нямам пък и да си призная с тези си телеса ме е срам да ида на фитнес :328
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен, въпреки, че детоксът е приключил.
Аз не съм в отбора на детоксващите отдавна, но това не означава, че не идвам да видя как се справяте. Аз за себе си съм взела решение да се храня по различен начин, без въглехидрати - което включва всичко сладко, пакетирано, картофи, ориз...Откакто съм на този режим се чувствам по-добре, свалила съм кг исъм постигнала оптимално тегло. Разбира се има какво да се стяга и трябва да се спортува.
Sladka Debelanka написа:Благодаря ви момичета! :923 Много ми е трудно признавам си. Обаче дойде ли времето около 7-8 дни преди цикъл и освирепявам и всичко отива по дяволите. Кажете как да се справя?! Днес ми е втория ден захранване и после започвам отново да се храня на принципа на 90 дневната. Страх ме е ако свалям бързо да не увисне много кожа, а време за спорт нямам пък и да си призная с тези си телеса ме е срам да ида на фитнес :328
Сладка, не е необходимо да ходиш на фитнес. Има един сайт, в който има разни тренировки. Достатъчно е да намираш време вкъщи за себе си и да правиш тренировките, които ти харесват. Виж сайта на фитнес инструктор. Има много добри тренировки и като цяло нищо не ти трябва освен собственото тегло.

Имаше въпрос за цвеклото - да кажа, че не бива да се прекалява с него т.е. една глава макс на ден, която е около 100-150 гр. То е полезно, но трябва да е в ограничени количества. Така, че употребявайте с мярка.

А що се отнася до дните извън детокса, когато се прекалява с храните и в общи линии не можете да постигнете успех - трябва много силна воля за да се справите с това да не изяждате всичко, което виждате или което искате. Трябва да си го наложите, защото от самосебе си няма как да стане да не ти се яде определено нещо. Аз имам силна воля и като реша, че няма да ям, просто няма да ям и това е. Замествам с нещо друго, от което не се пълнее. Можете например когато усещате желание за сладко да си кажете, че вместо сладко ще ядете мандарина и така всеки път, когато ви се прияде сладко. Важно е също така и да си съставите план за менюто през деня. Ако знаете какво и кога ще хапвате ще ви е по-лесно да не изпитвате глад и да ограничите моментите на слабост..Надявам се да се справите с борбата с килограмите, но моят съвет е че всичко трябва да е умерено. Не трябва да се прекалява, не трябва да се разчита само на детокса, че ще ви помогне с борбата с килограмите, нито и това, че диетата също ще ви помогне. Важното е да търсите и намерите своя баланс и след това и килограмите сами ще се нормализират. Всичко е въпрос на баланс между храна, спорт, нагласа, усещане и воля! Малко ви напълних главата с философствания, но това показва моят опит от последните години :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Искам през ДЕКЕМВРИ да си направим МИСЛОВЕН ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ по ПЪЛНОЛУНИЕ :922 :922 :922
Заключено