Ей ме на пак съм на линия

Да ви кажа този режим май ще излезе голямото ядене

дано да ми се запази впечатлението. Явно след детокса тези количества са наистина предостатъчни. Май ще продължавам до края. Много ми е гот
Дани, и аз съжалявам, че не си с нас. Явно сега не ти е било писано, както знаем и от детокса нагласата играе ключова роля.
ХелпМи, аз нямам намерение да спирам чая, както и другите препоръки на Док. В крайна сметка неговите препоръки действат с натрупване и няколко дни чай 11 ще отидат на вятъра.
mari_ko написа: Да знаеш, че с всеки изминал ден става все по-леко, особено след 5 ден.
Ще видим ние таз работа

Искрено се надявам да си права.
Цвети, Благодаря за поздрава. Колко простички изглеждат нещата... Удивително е колко добре ги знаем и колко бързо ги забравяме!
И моето жито не изглежда цъфнало. Дали защото сутринта беше вече студено? Явно трябва в по-дебела кърпа да увивам или да си купя термос. Ние нашия след последното скиторене из Гърция го изхвърлихме. Бяхме му взели душичката, а ми беше жал колко километра е пропътувал с нас!
helpmИ написа:Изпих една чаша димяща вода,малко чай 11 и сега ще почна с житото.
Аз пък го направих в обратния ред. Нали водата трябва да е на гладно? Само една лъжичка пчелен прашец изсмуках.
Ver написа:Боби, който ти е казал това за йогата и месото значи не е разбрал основен принцип в йога: за НЕнасилието! Когато започнеш да се занимаваш, да мислиш по такъв начин, организма сам отхвърля определени храни. Но това става постепенно, без натиск, по естествен път. Никой не е казал, че ще станем като великите йоги (а,защо не, ако го искаме?!), важен е пътя, важно е правенето, важни са опитите, целите, мисленето. Леко, полеко нещата се избистрят. Ще ти пиша на лични за йогата

и на всеки който има интерес

Имах аз едни такива подозрения. Някак си по-логично ми се струва. Ще пробвам със сигурност.
mari_ko написа:Ох, Боби, голям смях

. Ти като спомена машина, си помислих, че става въпрос за някой уред, защото аз се бях навила на един за 35 лв. Като прочетох статията щях да падна

Ще пробвам с твоята "машина", но какви семена да си заредя

Тепърва ще проучвам въпроса.
Сушито е супер, и аз го опитах. Правя нещо подобно, но само с "нашенски" продукти. Като направя ще снимам и ще покажа.
Ех, Мари,

Голям смех. Усетих аз че имаме някакво разминаване. Можеш да покълваш каквото ти падне, но да не е преработено (рафинирано, грухано и проче). И като казвам всичко има предвид всичко - слънчоглед, тиквено семе, бадеми, жито,
люцерна, соя, боб минг, киноа, нахут абе какво ти душа иска. Ето и един линк към био магазин където има семана за покълване
http://zelenbio.com/zyrneni_i_boben/subcat24 но то по правило май във всички има
Хайде стига, че се олях с писането