Е айде сега претенции!futarela написа: Имам само един въпрос това с брадвата аз ли съм???Май бях по разярена :1140
Ти си разбира се
Е айде сега претенции!futarela написа: Имам само един въпрос това с брадвата аз ли съм???Май бях по разярена :1140
Да кажа аз, че нали съм на всяка манджа мерудия (напоследък)cchery написа:...но кажете ми.... нормално ли е да закъсняваш за училище и да не си притеснен от това?! Нормално ли е да направиш тест (независимо по какво), да имаш грешки по него иииии просто да го завреш някъде без да го прегледаш наново, да направиш поправка и да си прочетеш пропуснатите неща от учебника.
Тита, ако това ще те успокои - нещата се подобряват към 14-тата година, а към 16 са почти нормални. Е, ако родителите издържат до тогава, разбира се :lol: . Знам, че не е смешно и че мен ме чака същото, но това е въпрос на физиология - горките деца не могат да направят кой знае какво. И на тях не им е лесно....tita написа:dex, това аз явно мога да напиша книга за 13-годишните. Абсолютно е така, както си го прочела. Въпреки, че го знам, понякога ме изкарва извън кожата ми.