Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Ver

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от Ver »

Браво Боби, това се казва отчет :524
Аз си хрупам кротко ябълката, предствям си дървото на което расла, Слънцето, което е поела, полъха на летния вятър, капките сутрешна роса и стигам до извода, че поемам чиста енергия. Хора аз ям Слънце :954
Ето това е моята визуализация. По подобен начин можем да изчистим всичко, което поемаме, дори месото - ако сме наистина благодарни за саможертвата на животното. :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:326 момичета за куража.Наистинаще е хубаво да споделяте преживяванията си.Ще следя темата с интерес и започвам психически да се настройвам за февруари.Имам страшно много кг. да смъквам и не искам да пришпорвам нещата.За сега свиквам с детокса, но житния режим е следващото предизвикателство, с което смятам да се заема :) Успех на всички :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Цвети, аз мисля,че това което правиш в момента е най-важната стъпка!
Усмислиш ли нещата, настроиш ли се правилно ще стане!
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ха добър ден и от мен. Аз пък бях забравила сутринта да си кажа формулата, но сега поправих грешката, надявам се да не е прекалено късно. Иначе сутринта по принцип пием кафе с комшийките и аз си пих вместо него житената водичка. Нещо ми се вие свят, но не прекалено, все пак няколко дни без кафе не са болка за умиране. Житцето и аз го смесвам с мед и орехи, много ми е вкусно.
И да ви се оплача след детокса вчера пак бях задържала течности, бяха ми се подули и ръцете и краката, дано сега да се отводня пак, че чувството е много неприятно. Сега мисля да ида малко на фитнес, че почват да ми се прияждат разни неща. А така хем няма да мисля за ядене, хем ще свърша някоя полезна работа.
Успешен ден на всички, до после :329
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Браво,браво,браво момичета за волята и стимула,който имате :923 подкрепям ви и мислено съм с вас,а на практика,със сигурност-догодина,живот и здраве.
Бобич,да ти кажа,от известно време забелязвам,че четем едни и същи неща и рецепти и по едни и същи форуми обикаляме.Той Господ наистина хора събирал.Няма да ти казвам,понеже си на "режим"днес какво спретнах от твоите рецепти.......чудна стана.....СЕТИ СЕ КОЕ :1062 :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

helpmИ написа:Ох сега се обърках вече .И чая ли да не пия Днес ще си го изпия,че съм го направила ,а от утре няма.
Хелпми, нали се разбрахме, че за теб може. Т.е. продължавате си и чайчетата и хомеопатията, нищо фатално няма да стане. Аз казвам какъв е принципа :923
bobichan написа:Мари чакам рецептата с нетърпение
Ха-ха, непременно, само да минем на свободна храна. Може и да направя и да покажа снимки /ако не са ми преминали продуктите :???: / Ама нали си ме знаеш, че аз съм по гръмките анонси, демек не поддържай някакви големи очаквания. Не е кой знае какво, само по форма го докарва на твоето суши :1062
И Боби, да споделяш как малкото Цветенце понася режима :923
Линди, появи се най-сетне, а как ми липсваше :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

lindorina написа:Браво,браво,браво момичета за волята и стимула,който имате :923 подкрепям ви и мислено съм с вас,а на практика,със сигурност-догодина,живот и здраве.
Бобич,да ти кажа,от известно време забелязвам,че четем едни и същи неща и рецепти и по едни и същи форуми обикаляме.Той Господ наистина хора събирал.Няма да ти казвам,понеже си на "режим"днес какво спретнах от твоите рецепти.......чудна стана.....СЕТИ СЕ КОЕ :1062 :329
Така е Линди, така е :923 :923 :923 Нищо случайно няма на този свят. А щом е по моите рецепти си длъжна :222 да споделиш подобрението. Сигурна съм, че си надминала себе си :). Пиши в кулинарния. Аз да ти кажа като съм на детокс най- се ровя из кулинарни сайтове :221 Явно страдам от някаква визсша форма за мъзохизъм, щот ми е приятно :423Радвам се, че ни нагостяваш.
Мари, да ти кажа, въобще не съм останала с такова печатление. Още ти помня тортата :954 За цвети още е рано, но ще споделя. Искате не искате аз си казвам :mrgreen:
Марчи, :923 :923 :923
Цвети, събирай кураж, че за февруари няма мърдане :1058 :222
Ver написа:Аз си хрупам кротко ябълката, предствям си дървото на което расла, Слънцето, което е поела, полъха на летния вятър, капките сутрешна роса и стигам до извода, че поемам чиста енергия. Хора аз ям Слънце :954
:326 :326 :326

И на края :329 :329 :329 за всички.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Такаааа на бързичко да се отчета за изминалия ден .
Поизядох повече орехи от необходимото ама такъв глад ме гони следобяд ,че нямам думи :126 На обяд житцето си го изядох с лъжичка мед смлени орехи и настъргана ябълка мммммм вкусотия.И засища доста ама след 3 часа като се почна едно къркорене мани мани.Нещо обаче водичката ми куца не ми е така вкусна като чайчетата.досега съм изпила едва литър и водата от житото и почти чая .Абе няма два литра а къде са онези 3,4,5 :221
Обещавам утре да се постарая повече :roll:
Боби , аз за конкурса хубавичко се засилих ама се сетих да те питам може ли сега като ще съм на доста по строг режим от другите да участвам.Това не е ли в разрез с правилата :?: Току виж съм дръпнала едни гърди напред :221 или по скоро назад :955 :1130
Цвети супер за народните танци направо си за завиждане и аз искамм :328 но....няма кой да гледа малчо.Може би напролет като тръгнем на ясла :1128
Момичета стискайте ми палци моля :427 баща ми влиза в болница за една неприятна процедура утре.Дано всичко е наред.
Лека вечер на всички .Утре ще се отчета по късно,че ще съм в болницата.
Ver

Мнение от Ver »

Helpmi, изпращам ти положителна енергия, стискам палци утре всичко да мине добре!
Аз нещо започвам се разболявам :1044 , отдавана не ми се беше случвало.....даже не помня от кога :?: :!: Май нещо съм разредила батериите, а вчера се чувствах прекрасно :roll:
Както и да е :)
Утре ще си покаже :)
Спокойна нощ на всички!
Dari09

Мнение от Dari09 »

И от мен бърз отчет за първия ден - по правилата, без издънки :1141 . Житото си го хапвах с чаена лъжичка мед и орехите, а малко след това и ябълката. Засега поне глад не съм почувствала, пък и то не останало- само 2 дни. :lol: Сега си сложих и житцето за утре.
HelpmИ, дано всичко е наред с баща ти. Стискам палци!
Лека и спокойна нощ!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро житарки :954 Изпращам ви един букет с прясно набрани цветя, който да ви зареди с положителна енергия през деня,за да ви е по лесно с режима :225
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено