Кажете ми и на мен как да си направя линийка, че попитах вече няколко пъти, но без отзив.
Аз сам задържала 2 кг от изгубените 3.6 на детокса за сега. Но аз ходя сега почти всеки ден да спортувам и гледам да внимавам с какво се храня. Ето днес съм на спанак с ориз и кисело млекце. И плодчета. Очевидно ми се отраззява много добре че зарязах хлебчето. Винаги ми качва килцата тестяното, та се старая да го избягвам. Обаче днес си позволих парченце хляб, че да не ме хване лудилото и да ми се прияде много!
Та днес е Сряда вече и пак гледм да си спазвам режимчето. В понеделник на йога, Вторник кардио упражнния, Сряда по принцип във фитнеса, но днес разпусках защото имах мускулна и ходих на масаж с ароматерапия ( само дето не литвам)

Очевидно има много добър резултат от тези ми комбинации. Освен че мускулната ми треска намаля значително, се чувствам страхотно физически и психически. Имам мнооооого килца за сваляне и трябва да се подкрепям самичка защото у дома хич не ме подкрепят.
И така момичета, хайде на заявките за конкурса...нали има още желаещи?! Пращаите ми заявки защото започваме на първи. Тук е темичката за конкурса...
http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=2&t=1253" onclick="window.open(this.href);return false;
...записвайте се момичета...чакам заявки!