Някои дето се навъртаме тук минахме през това, наистина е ужасно, но ще мине. Пий хомеопатията, витамин С и много течности...
Ще те чакаме здрава на линия... да продължаваме заедно започнатото!

Поръчах си я от един американски сайт; прочетох повече за нея в книжка за здравословно хранене, ето и повече инфо от тук:Kalia написа:С каква цел пиеш спирулина? И дано не се приеме като реклама,но откъде е закупена?mira_b написа: Имам спирулина и реших, че ще започна пак да я пия.
Линк към статията - Какво си спестяваме като не казваме истината за храненетоcvety_rz написа:Това с дневника за храната и аз съм го започнала. Провокира ме една статия на Инес Субашка - "Какво си спестяваме като не казваме истината за храненето"(мисля, че Чери я беше качила и тук във форума).
Дива, нямам какво да кажа...... просто съм ЩАСТЛИВА!diva написа:Чери, нямаш идея как ме мотивира :lol:
От миналия ден, когато прочетох статията... си мисля разни работи...
А сега отивам в коридора... мисля, че и бягането на място или на няколко метра ще е по-добро от нищото.
И ще си засичам и записвам :lol:
Да, ще бъда боса... в къши съм си![]()
![]()
![]()
Роза, обещавам да бъда кратка, за да не спамя темата тукrosa_bg написа:Чери, много хубава статия. Честно казано обаче ме озадачи как така се бяга като стъпваш първо на възглавничките, после на пръстите и накрая на петата. Ти успяваш ли да го постигнеш?
Благодаря ти divadiva написа:Здравей, Катя! Добре дошла си тук!
Сигурно и някой с повече опит от мен ще ти отговори за датите, но си мисля, че ако направиш детокс на 14 и 15, на 16 трябва да е захранването. По-добре е да е само два дни, отколкото да продължаваш детокса в дните след пълнолунието. Бях чела такова нещо в препоръките на д-р Михайлов.
Що се отнася за сока от грейпфрут... можеш да сложиш не 4-6, както е препоръката е 2-3 и да допълниш със сок от портокали.
Успех!