Добро утро и добър ден!
Що се позагубиха всички или почти всички?
Аааа, дали пък тайно не правят чудеса със себе си?
Шегувам се, поне се опитвам. Ама... истината е, че ми липсвате.
А, дано ви заразя с моята бъбривост днес
Понеделник е. Времето след успешен детокс. За мен е време след месечния цикъл, което значи и след нелюбимо ПМС

Вчера си направих захранването по всички препоръки на д-р Михайлов, като вечерята си я балансирах и според Зоната. Както знаете аз си избрах този начин на хранене за следващите седмици, а надявам се и за после.
Започвам и с нещо, което съм правила във времето назад по различно време не един път. Вчера и днес утрото ми започва с топла вода с лимонов сок. Днес ще си набавя лимони за седмица и така... мисля, че ще е добре. Лятото си правих сироп от арония и нередовно в сутрините си разреждах по 2-3 лъжици. От днес съм решила всяка сутрин в чашата, в която си разтварям витамин С на прах да си добавям и малко арония. Това бе втората ми чаша течност за деня. Третата бе чаша /голяма - 400мл/ със зелен чай. Освен това си приготвих още литър и половина разни чайчета за деня.
Покрай детокса и с месечните истории, бях поспряла онова бягане в къщи, за което ме мотивира Чери. Та, днес имам вече 15 минути бягане в коридора

Мисля си, че ще мога да добавя още в деня си.
Освен това днес е ден и за още едно начало за мен. В различни периоди за различно време съм си правила петте тибетски ритуала. Чувствала съм се чудесно, обаче... хубавите работи лесно се забравят

Ама сега нищо полезно и хубаво няма да забравям. Защото си е за мен, за моето здраве. Та, исках да споделя, че днес ги започнах отново. И най-голямата ми изненада беше, че ги направих с 21 повторения, а това е максимума, който се препоръчва. Признавам си, че допусках да успея до 10-тина повторения и щях да го отчета за успех. но 21... не очаквах. И много се радвам, че ги направих без проблем
cvety_rz, аз също бях забелязала този проблем с въглехидратите. Радвам се, че успях да се ориентирам в принципите на Зоната и сега съм сигурна, че успявам с този баланс. Разбира се, в никакъв случай не казвам, че трябва и ти да го правиш. Убедена съм, че всеки намира своя си начин, своя си път. Аз само исках да споделя
За сега май добре да спирам. Много съм мотивирана и с усещане за успешност, което ми се е случвало но рядко и с не такава сила.
Успешен и усмихнат ден, на всички!
И по-често наминавайте, де...