ФЕВРУАРИ ни намига, нов ДЕТОКС пристига

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
tita

Re: ФЕВРУАРИ ни намига, нов ДЕТОКС пристига

Мнение от tita »

Да вметна, относно английската сол, Док. казва в книгата си, че няма никакъв проблем да се приема с бира, вместо вода. :222 Разбира се, количеството не се променя.

Лек и успешен детокс, от мен! :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Такааааа, това долу трябваше да е постинга ми от вчера, когато ни дръпнаха шалтера на тока в офиса и така и не успях нищо да публикувам:
cchery написа:Мили момичета, колкото и да не е по правилата, аз СТАРТИРАХ детокса от днес. :???: Мислих много върху датите, които този месец се пада да се прочистваме, и както и да го погледнем, 14-и е детоксов ден, а аз искам да си го отбележим с мъжа ми. Поради тази причина стартирах от днес и ще продължа и утре. Ще направя двудневно захранване четвъртък и петък, за да мога петък вечерта да си позволя поне чашка винце.

Дотук днес съм на 2 литра сок с вода и около литър вода. 1 кафе мога да отчета от сутринта. Останалото ще го наваксвам до довечера. Макар че довечера сигурно ще "вкарам" малко ферментирал хмел, т.к. сме на концерт на УДО и.... трудно върви тази музика без бира. Но пък не се знае какво ще се случи - напоследък съм станала неприятно дисциплинирана :955 :955 .
С две думи, от вчера съм на детокс. Вчерашният ден беше "подобрен" с 300 мл бира поради споменатия вече концерт на УДО :1062 . Който концерт не беше за изпускане.... или по-скоро беше за изпускане на парата.

Днес си продължавам по правилата и дотук съм долу-горе, но до довечера ще наваксам. Засега нямам никакви нежелани ефекти и реакции, а ансолът си действа доволно.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Еее, нави се значи ! Бравос ! :326
zezata

Мнение от zezata »

И аз съм готова за детокса вече. Имам едно пакетче английска сол, което ще разделя на 3 порции, имам си и ябълки. Ще детоксвам с хрупане на ябълки. Кафе не пия, затова не ме интересува то. Но пък чайче щом е разрешено ще пия в изобилие. Това мате го чувам за първи път, но ще го пробвам. А колко течности е разрешено да приемаме?
Tami

Мнение от Tami »

И аз съм на детокс момичета. Да не започнете без мен! :329
Ще се отчитам сутринта на кантара...но имам две много важни срещи сутринта и ще пия солта катоо се върна, дотогава само вода.

:922 :922 :922
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет мецанки!
И аз като Чери недолюбвам съботно-неделните детокси-човек си е у дома,около семейството,разпуска и не мога да си надвия да гладувам в тези случаи :???: А бях железна,дисциплинирана....докато бях мома :221
Не знам дали ще се включа-много ми се иска,ама като видях датите и...ще се изложа,а и прасе ще колим та викам хич да не се напъвам
Все пак не казвам не,ще я мисля в движение :222
Успех на всички!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
олеся

Мнение от олеся »

От миналата пролет не съм детоксвала. Днес направих ПОД, а за утре съм решила да съм на цитрусов сок и вода, без ансол. Така че утре съм с вас. За повече от това - не мога, нямам сили.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Започвам по-рано днес, че имам задачки след 8 ч. Ансола изпит, след малко и чайчето. Стартирам от 69,5 кг.
В последно време имам доста важни текущи задачи и съм под пара, което ми докарва малко повече стресови моменти през деня. Много бих искала този детокс да ми помогне на душевното равновесие най-вече, защото имам нужда...
Хубав и спокоен ден :922
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Добро утро, мецанки!
Отчитам успешен старт на детокса! Изпих ан.сола, чаша чай и в момента си пия кафенцето,а тоалетната ме зове през 10 минути...дано се укроти преди да ида на работа, че какво ще правя не знам. Имам нужда от този детокс, така че ще изкарам. Успех и на вас!
П.П. Само да кажа, че стартирам от 65кг.!!!
:954 :329 Желая ви лек ден!
Tami

Мнение от Tami »

Добро утро момичета!

Ето ме и мен на линия. Аз ще мога да изпия солта чак към обяд. Имам две важни събрания сутринта. И сега изпих едно кафе и ще пия само вода, до ан. солта.
Кой детоксира с нас??? Пишете момичета и успех!

:524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.

Този път бях основно на сокове двата дена - изяла съм по 1 ябълка и по 1 мандарина и във вторник, и в сряда. Останалото - сок, чай, гореща вода и .... просто водичка. Определено не се чувствах така добре както през януари, причина за което е липсата на дотатъчно мотивация, а и изненадалото дори и мен решение да стартирам във вторник..... просто твърде късно погледнах календара, за да видя кога се пада 14-и февруари. :1139 :1139

Но все пак - старт от 66,7 кг - което ще рече 600 г надолу в сравнение със стартовите ми килограми през януари... Малко, но все пак надолу... аз съм доволна и на това, защото като цяло за януари отчитам -1 кг от теглото си. Килограми от тази сутрин - 64,5 кг . Свалено тегло за двата дена 2,2 кг - това категорично не са тлъстинки :1062 от мене, а задържани течности. Сигурна съм, защото през миналия детокс всяка сутрин се будех с подпухнали очи, т.е. с отоци на очите. Този детокс, слава Богу, очите ми се изчистиха и не забелязвам отоци. Като обиколки не съм мръднала - още едно доказателство в посока на това, че съм изчистила основно задържаните течности. Но най-важното, на което разчитам - ДА СЪМ ДОБАВИЛА ГОЛЯМА ДОЗА ЗДРАВЕ КЪМ ЖИВОТА СИ! :954 :954

Ами това е от мен за днес! Стискам палци на всички, които са се "хванали на хорото" и пожелавам да смените фокуса на мислите си, когато почувствате глад - това помага много за издръжливостта на изкушения :954 ......... както беше при мен снощи при вида на тънконарязаната сланинка, посолена с чубрица, червен и черен пипер...... :oops: :oops: :oops: Но пък на! изтраях една вечер без такива благинки и сега съм щастлива! :1216 :1216
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено