Ха честита ни нова тема!!! Гледам, че коледния дух е завладял повечето от вас, страхотно! Аз още не съм пазарувала за коледа, но сега ще пишем първо писмо на Дядо коледа, за да разбера какви са желанията им. То при нас е сложна работата, декември месец целия е само подаръци за моите деца, Ивайла има рожден ден на 18-ти, после идва Дядо коледа в градината, после идва и тук един при нас в комплекса, където живеем, ама истински, абе изобщо бюджета за декември е.......мани-мани. На баща им дупе да му е яко.
Днес ми е един много хубав ден. Видях се с една приятелка, побъбрихме си кажи-речи цял ден от сутринта, после от тях- направо в детската градина на спортен празник с родители "Мама, татко и аз", само дето не беше съвсем така, но пак падна голяма веселба. И ние големите тичахме, скачахме, егати кефа. В спортни екипи, абе въобще голяма работа. Другата седмица ще ходя пък на Моника на такъв спортен празник. Много се кефят децата, заслужава си изживяването.
И за да не е всичко идеално ме спряха и полицаи- и те тръгнали да изкарват за коледа, та ме суровакаха предколедно. Хвана ме много яд, защото направо си се заяждаха. Аз си бях включила светлините, още беше светло и бях на габарити, но все пак си ги бях светнала, а той ми вика"Кво шъ прайм ся...То трябва актче да ти пишеме...Мрън-мрън" Работата ми стана ясна, ама нямах време да се разправям и дадох.......

Документите първо ми ика, но всичко си беше наред и се чудеше какво да измисли...Нищо, няма да си развалям празничното настроение, айде и те са хора, и те имат семейства. Да сме живи и здрави, другото ще се оправи.
ЕМИ, страхотен подарък сте купили, и Ивайла има нужда от по-висока масичка, че се изгърбва на малката, може за рождения ден да й направя този подарък. Харесах една такава сгъваема масичка в JUSK, трябва да се консултирам с другото родителско тяло
Обичам ви всички, лека вечер ви желая