В интерес на истината не смятам да се оплаквам. Има и по-важни неща....... като примерно мача на Лудогорец от четвъртък

В крайна сметка 20 минути преди началото на мача бяхме на входа на стадиона..... и останахме там точно 30 минути

На всичкото отгоре, докато чакахме да влезем, Бела ме попита дали има нещо на лицето си...... оказа се, че ИМА. Огромно петно от кръв върху бялото си яке.... Беше й текнала кръв от носа във възможно най-неподходящия момент.... Пред нас имаше непробиваема стена от фенове, чакащи да влязат на стадиона. А зад нас - тройно повече! Ни напред, ни назад. На всичкото отгоре нямах нито мокра, нито суха кърпичка в себе си. Когато ходя на мачове слагам лична карта, телефон и малка сума в джобовете на дънките и не нося чанти........ В случая това беше фатално грешно. Добре че наоколо се намериха запалянковци, които ми подадоха мокри и сухи кърпички и по някакъв неочакван, но пък желан начин, течащият с кръв нос на Бела ускори влизането на стадиона - за да ни направят място, трябваше да влязат всички пред нас

В крайна сметка си намерихме реда, но не и местата от него

В крайна сметка срещата се разви инфарктно. След като бяхме увесили нос и Коки риташе седалките пред нас в израз на яд, че Лудогорец падат с 2 на нула, почнахме да скачаме при първия им гол. При втория..... вече направо пружинирахме във въздуха. :1140 ....... явно същото е правел и телефона ми, защото един фен от реда пред нас спря вертикалните ми движения с тялото като ми показа какво държи в шепите си..... моят джиесем в насипно състояние ....... явно докато съм подскачала е паднал от джоба ми и със страшна сила е излетял на реда пред нас

Когато в 88-ата минута орлите вкараха третото си попадение, станах свидетел на ........ нещо изключително красиво и мило...... Коки беше взел в прегръдката си Бела, беше я вдигнал във въздуха и ѝ се радваше все едно тя беше вкарала гола... толкова щастлив беше. Аз пък ги гушнах и двамата ииии нямаше нищо друго на света в този момент! Не вярвах, че всичко това се случва и че ...... съм имала все пак удивителен късмет да си купя билети.
Е, връщането ни до Младост ни отне доста време, т.к. както вече ви казах, ни се наложи да изчакаме почти 100 души на касите за билети в метрото...... но..... да стоиш на перона на метростанцията в 11 и половина през нощта и цялата тя да се тресе от възгласи "Българи-юнаци" се случва много, много рядко в това наше криво и смръщено ежедневие!
...................................
Иииииииии, това беше с мача.... Но при мен нещата не свършват само с едно

Разбира се, това горното си има прелюдия. И тя почна от миналата неделя, когато казах на майка ми, че планирам да си идем по празниците към Горна. Майка ми обаче........ ми отказа категорично да ни приеме....... с мотива, че е студено и ще разболея децата. Тези "малки-мънички" дечица

И така, след като майка ми ни отказа да си идем, а българските комплекси се оказаха в невъзможност да ни настанят, ние насочихме погледи на запад - към съседката Сърбия. По предложение на Фюти се откри страхотна възможност в едно хотелче в Ниш. Разбира се, не можах да резервирам през букинг.ком

Само в рамките на едни 5 минути се радвах и плаках с еднаква сила.... :lol: :lol: ...... Накрая бях вече :1212 :1212 . Еми уморих се да се боря срещу съдбата..... Затова днес си бяхме в София. Срещнахме се с Бобката и обядвахме в един вегански ресторант, после с децата посетихме Националния военно-исторически музей...... Утре............ за утре дори не смея да мечтая.... нека се събудя и да видя, че е истина....... събуждането ми имам предвид. А ако все пак запрашим нанякъде, знаете къде е мястото, на което можете да разберете за това.