Добро утро и от мен...най-накрая
Чери,разгледах снимките в блог-а ти и честно да си призная останах с някаво чувство на удовлетвореност.Макар и безумна,идеята за този "фитнес" вече е факт,с това неможе да се направи кой знае колко,но когато показа опасните уреди,напраово

и бях сигурна,че никой по никакъв начин няма да си мръдне пръста.Все още немога да повярвам,че общината се е задействала толкова бързо и сега поне уредите не са толкова опасни за децата,а и за останалите хора,преминаващи или играещи покрай тях,дори и за малкото спортуващи.Похвално е и някак има лъч надежда,че някой все още си обича и най-вече изпълнява задълженията.Браво и на теб за "будната ти съвест',защото много други хора са минали от там,но всеки си е казал,че това не е негова работа.Ето тази черта в българина МРАЗЯ ужасно много.Трагично ми е например когато има сняг как всички започват да се оплакват как общината не била изчистила улиците и т.н,а пред самата къща/блок на оплакващия има метър сняг.Но това просто'не е негова работа".Има много такива случаи,но сега се сетих именно за това.
Аси,какво да ти кажа....ние живеем в Перник,но блокчето ни се намира в такъв район,който е предимно с къщи.Признавам си много е спокойно,но и нас лаят на кучета нощем ни буди през лятото.За жалост няма оправия,те казват-това си е моята къща,мога да си правя каквото си искам.Режат се дърва в 15 часа след обяд,правят се всякакви ремонти по всяко време-защото те са си в тях,с тази разлика,че не живеят на поляната,а сред други хора.Тъжно е,но незнам с какво би могла да си помогнеш,защото хората около вас едва ли биха ти съдействали

.Относно размножаването на кучетата-какво да кажа.Само около месец ви бях разказала за 5 малки бебета кучета,изоставени до коша за боклук в една торба,това безхаберие ме размазва.Аз също обичам животните,но когато неможеш да се грижиш пълноценно за един такъв живот просто не се захващай.Много хора смятат,че гледането на куче/котка или каквото и да е животно се изразява в това да е нахранено,в повечето случаи с остатъка от хорската манджа

.Няма ваксинации,няма хигиенизиране като къпане,поддуржане,обезпаразитяване....толкова е далечно това от повечето хора,иначе всички се бият в гърдите колко много обичат кучетата,а когато им се народят малки,само защото не са взели мерки-натоварват ги е един кашон,с колата и айде на някой крайселски път ги изхвърлят
Валче,справи ли се с коронката????
Чери,много ми харесаха снимките ви

Коки е порастнал толкова много,направо не успях да го позная,Бели и тя....сладури.А това,че си се вдигнала и си откарала децата на Шипка-

и не го казвам никак пресилено.Много по-истински е,когато детето се докосне директно до тази атмосфера,отколкото да му разказваш безкрайно дълги разкази,от които най-много да му се доспи.Малко преди 3-ти март Анджи ме попита"Мамо,може ли на празника да отидем на Шипка".Бях много щастлива,че има желание да види онова,за което бяха говорили в градината,за жалост на Боби шефовете бяха решили да ни "зарадват"за празника С....липса на заплати и така и не направихме това пътуване
Така....дойде времето и да се похваля с нещо

:lol: Ивето от вторник е на градина

направо немога да повярвам.Още първия ден влезе без рев и драми и до сега е така.Госпожите са възхитени

от нея и аз се чувстав безкрайно щастлива и горда мама

.Остава и да преминат периода с болестите,та да си ходят по-редовно.Утре пък в групата на Анджи ще има тържество по повод празника.Анджи има стихче,ще изнасят ревю и ще танцуват валс

Представяте ли си????Малките момченца ще бъдат с костюми,като истински джентълмени,а момиченцата с малки бални роклички,толкова са ми скъпи такива моменти

Ако не плача през цялото време от радост ще се опитам да ги снимам и да ви покажа после