Не съм минавала тук от началото на месеца, затова сега е моментът! Първо с мерки и теглилки:
25 февруари
тегло - 65,3 кг
талия - 86 см
ханш - 98 см
бедра - 59 см
С две думи - задържам едно добро тегло, което ми е и крайната цел за месеца. Или в границите 65-66 кг. За да мога да отчета траен напредък.
Тренировки
тичане по 5 км минимум 3 пъти в седмицата
пилатес - минимум 3 пъти в седмицата
канго-джъмпс - веднъж седмично
Хранене
до обяд - плодове или прясно изцедени плодови сокове
обед - салата и вегетарианско блюдо
вечер - редувам през 2 дена месни и вегетариански ястия
Между тези часове - ...... опитвам се да не се излагам

, но ми се случва да ям я козунак, я сандвич, я ...... нещо такова. Не че съм казала, че ще ги изключа от менюто си - целта е да хапвам такива неща веднъж до 2 пъти максимум в седмицата. Мисля, че за момента успявам да се справям.
Хранителни добавки или лекарства
Включила съм от началото на февруари магнезиево олио - капя върху кожата по 16-50 капки веднъж дневно. Целта е да завиша нивото на магнезий в тялото си, с което да туширам силно напрежение и нервност, водещи до изтощение и обща отпадналост.
Мазане на тялото с кокосово масло (всъщност в момента съм комбинирала кокосово, какаово, сусамово масло и зехтин в една обща "адка"

смес) - 1 ч.л. кокосово масло на ден (може, разбира се и прием през устата) подпомага процеса на отслабване.
Ами май е това. Ето и една моя актуална снимка (за протокола - висока съм 159 см):