Такаааа, Бъни, първо да ти се накарам
Това, което споделяш в последния ти пост е как да кажем.....ами нормални неща от живота. Не знам дали ти е хрумвало, но всеки човек вижда неща в огледалото, които са различни от нещата, които другите най-вероятно виждат. Дори и най-прекрасните и перфектни хора на света ако ги попиташ пак ще видят някакъв недостатък във формите си.
Второ, трябва да смениш гледната точка. Реално погледнато ти си тръгнала по този път и вместо да се обвиняваш и да се разочароваш, трябва да си горда, че си поела по този път, осъзнаваш, че трябва да работиш по въпроса и си готова да го направиш. Разбира се неща като това, че си се наяла, защото си била разочарована, това е борба на твоя мозък към това да не се променяш...нормално...
Трето, в крайна сметка ти си раждала и е нормално тялото да е променено след ражданията. Още повече, че до сега години наред ти е липсвал спорта в ежедневието и нещата някак си естествено излизат от контрол. Обратния път е труден, но не и невъзможен.
И ето сега ще ти дам разни предложения, които ако решиш можеш в ежедневието си да включиш като движение. Тренировките са за около 30 минути на ден:
Вариант 1:
тук мацката е направила цял календар за начинаещи с какви тренировки ден по ден и има клипчета за всяка отделна тренировка. Не съм го изпробвала лично, но много ми харесаха упражненията, а и самия факт, че мацката, която ги прави изглежда добре е гаранция за успех
Най - Добрата Система За Отслабване ( Първа Част ) + Бг Аудио Тази също още не съм я изпробвала, но съм си я запазила да я направя.
част 2
част 3
БИКИНИ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ЛЯТОТО Тази съм я правила, много е добра
ФИТНЕС ПРОГРАМА ЗА ИДЕАЛЕН ХАНШ Тази също съм я правила, много ми харесва.
Фитнес програма за идеално тяло Познавайки Руми лично и правейки нейни тренировки, мога да кажа, че всичко действа добре на органзима. Тази ми допадна много, но не съм я правила
Отделно от това мога да кажа аз сега каква програма изпълнявам, която много ми допада. Значи пича се казва Shaun T - тренировъчната програма е FOCUS T25 - Включва 2 различни програми, котио са с по 6 тренировки по 25 минути. За всеки ден, с изключение на неделя, когато се почива. Всяка програма е за 5 седмици. Много е добра, аз я започнах от вчера и много много ми харесва.
Има и още една програма на същия пич, но трябва да я видя как точно се казваше.
Ако имаш достъп до замунда, там ги има и може да се изтеглят. Ако имаш достъп кажи, ще ти изпратя ликнове.
По отношение на храненето мога да ти препоръчам някои неща, които ако спазваш + движение ще имаш резутлати:
изключи всичко тестено, захарно, пакетирано, консерванти, картофи и ориз, газирани неща, алкохол, дори и плодове, ако обичаш и ядеш в по-големи количества. Позволявай си малко плод и то не всеки ден. Наблегни на зеленчуци, месо, авокадо, ядки.
Аз съм на високо мазнинен режим и мисля, че той е доста подходящ, въпреки че сигурно ще се намерят хора да оборят и този тип на хранене. Аз се чувствам прекрасно, разбира се от време на време си позволявам някакви неща, но това е защото искам да го направя и не е под влияние на лакомията.
Трябва да изградиш воля, отношение към храната, отношение към себе си и да не се наказваш с храна, когато не се чувстваш добре. Това е дълъг процес и определено можеш да победиш собствения си ум и да му покажеш кой точно контролира нещата.
Знам, че от страни е лесно да се каже и да се дадат съвети, но определено режим на хранене, който изключва бързи въглехидрати и включва много спорт помага за постигане на целите. Бавно е но е славно. Аз също макар и слаба се чувствам отпусната и имам нужда от упражнения за стягане. Ето виж, че не е само въпрос на отслабване за да се харесаш в огледалото. Всичко е в главата и трябва да си пренастроим вижданията и усещанията към самия себе си!
Надявам се да съм ти от полза. Бъди силна и не се поддавай на чувствата и емоциите, те са просто емоции и не трябва да имат такава власт над теб!
Сетих се да добавя и още нещо. Всеки има спънки по пътя докато намери себе си или докато намери начин да постигне целите си. Не бива да се отказваме, борбата е трудна и обикновено продължава дълго време. Ако имаш нужда да се оплачеш, влез, пиши ми на мен и ще ти дам положителната настройка да не гледаш така черногледо на себе си, а да продължиш да се бориш и да катериш нагоре стълбата.