Моите желания, цели и обещания

Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моите желания, цели и обещания

Мнение от Ванчето »

Мойте отчети уж всеки понеделник трябваше да ги давам, а то... Срам и позор! :221 Но пък за последно се отчитах миналата седмица в петък, така че в понеделник нямаше какво да отчета. Не че сега има много нови неща, но все пак...
След успешен разтоварващ ден вчера днес отново видях на кантара 62,500 кг. За мен това си е направо супер, много съм доволна! Обиколки не съм мерила, толкова бързо едва ли ще имам нови минуси. Спортувам усилено. И започва да ми харесва все повече.
Ами това е в общи линий. Май не се сещам друго.
А, сетих се. Само да отбележа, че чая от джоджен съм го спряла от доста време. След като ми свърши моят домашен джоджен и се наложи да дам 12 евро за един килограм от същото растение :lol: с изненада установих , че като го запаря на чай има по-различен вкус, който не ми допадаше особено. И така, ден след ден , лека полека нещо позабравих за него. Може отново да започна да го пия, но след известно време.
Ами това е!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еееееее, Бъни, няма такъв "златен" джоджен..... 12 Е килото.. Като си дойдеш в Бг си набери и си замрази - да си имаш за цяла година.

Много си сериозна на ПОД-овете ти - аплодисменти, за което! :326 :326 А и резултатът ти е завиден... :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:Еееееее, Бъни, няма такъв "златен" джоджен..... 12 Е килото.. Като си дойдеш в Бг си набери и си замрази - да си имаш за цяла година.
Чери, и аз така реагирах като чух цената! Но все пак става дума за 1 кг сух джоджен, което си е доста голямо количество. А е и обемно! :lol: Ама хайде няма нищо! :roll: Трябваше ми, взех си. Аз по принцип вкъщи си имам една малка градинка в която е пълно с джоджен, но точно тогава през зимните месеци още не беше порастнал.
А замразяването е много добра идея, не се бях сещала за този вариант. Замразявала съм си магданоз, а за джоджен защо ли не ми е минавало през ума...? :1044
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

А сега, момичета, да ви се оплача...
Вчера ходихме семейно до Сарагоса. Хубаво време, добро настроение, разходка, разнообразие и солидно количество шопинг...! Пообиколихме доста. Заредихме гардеробите на децата за лятото. До тук всичко беше ок! НО! Както винаги има и едно НО! Много лесно и без изобщо да се бавя и аз си харесах доста неща. Летни дрешки, по-късички, по-впититчки... Но голямото разочарование дойде, когато влязох в пробната... :1215 Ей така останах! И ако до вчера имах страхотното усещане , че се движа в правилната посока, че постигам задоволителни резултати и че изглеждам добре (не идеално, но задоволително...), то всички тези мои илюзий изчезнаха в момента в който влязох в пробната! Озовавайки се заобиколена от огледала и имайки възможността да се огледам много добре от глава до пети, установих, че усещанията ми са били много погрешни! Факт! Доста, доста далече съм от начина по който бих искала да изглеждам...! :oops: :126 Да, свалих няколко килограма, но явно това се оказва крайно недостатъчно! Отново ще цитирам Чева: слабо желе...! :1051 Определено трябва да наблегна доста усилено на спорта. Няма друг начин, знам го. Трябва да се мотивирам допълнително , да стисна зъби и да се заема още по-сериозно със стягането на отпуснатите ( в резултат на дълги години напълно липсваща физическа активност) ЗАДНИ ЧАСТИ И КОРЕМЧЕ, или по-точно казано ШКЕМБЕ! :126
Много съм разочарована! Дори , явно в резултат на разочарованието , снощи не успях да се овладея и така неконтролирано се навечерях... Ужас!
Сега с още по-голямо нетърпение чакам детокса от утре. 5-ти пореден детокс. Не съм го правила този номер до сега. Да видим къде ще му излезе края...
До тук с позитивизма в моята тема! Май досега съм гледала с розовите очила! Вече трябва по-сериозно , по-отговорно и много по-изморително , дори изтощително да продължавам... Просто ТРЯБВА!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, Бъни, Бъни ... :922 :922 :922
Я по-ведро и по-спокойно, мила!!!
И едно нещо мноооого ще ти помогне: ПРЕДСТАВИ си, че беше отишла в този магазин и беше влязла в тази пробна, ПРЕДИ да предприемеш борбата с килцата и сантиметрите :oops: :1215 Какво щеше да видиш тогава и все пак какво си видяла СЕГА ... Дай си реална сметка за извървения от теб ПЪТ, който не е малък! И помни, че и най-дългото пътуване започва с първата мъничка крачица, а ти вече си стартирала успешно, миличка!
Предишните ти оптимистични и розови постинги ми допадаха повече и честно казано мисля, че именно положителното мислене и позитивната нагласа ти помагат толкова много, поддържат волята ти силна и ентусиазма ти жив!
Според мен лично си върни предишната настройка и дерзай смело, постоянно и упорито напред!
С ТЕБ СЪМ :923 :923
А пропо, аз съм Деси, на 36 години съм, зодия Риби и специално се върнах назад и прочетох цяяяялата ти тема от началото до края, и съм респектирана, така че просто продължавай с усмивка да постигаш целите си. Вярвам в теб!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Такаааа, Бъни, първо да ти се накарам :1055 :1055 :1055 :1055 :1058 :1058 :1058 :1058 :1058 :1058
Това, което споделяш в последния ти пост е как да кажем.....ами нормални неща от живота. Не знам дали ти е хрумвало, но всеки човек вижда неща в огледалото, които са различни от нещата, които другите най-вероятно виждат. Дори и най-прекрасните и перфектни хора на света ако ги попиташ пак ще видят някакъв недостатък във формите си.
Второ, трябва да смениш гледната точка. Реално погледнато ти си тръгнала по този път и вместо да се обвиняваш и да се разочароваш, трябва да си горда, че си поела по този път, осъзнаваш, че трябва да работиш по въпроса и си готова да го направиш. Разбира се неща като това, че си се наяла, защото си била разочарована, това е борба на твоя мозък към това да не се променяш...нормално...
Трето, в крайна сметка ти си раждала и е нормално тялото да е променено след ражданията. Още повече, че до сега години наред ти е липсвал спорта в ежедневието и нещата някак си естествено излизат от контрол. Обратния път е труден, но не и невъзможен.

И ето сега ще ти дам разни предложения, които ако решиш можеш в ежедневието си да включиш като движение. Тренировките са за около 30 минути на ден:
Вариант 1:
тук мацката е направила цял календар за начинаещи с какви тренировки ден по ден и има клипчета за всяка отделна тренировка. Не съм го изпробвала лично, но много ми харесаха упражненията, а и самия факт, че мацката, която ги прави изглежда добре е гаранция за успех
Най - Добрата Система За Отслабване ( Първа Част ) + Бг Аудио Тази също още не съм я изпробвала, но съм си я запазила да я направя.
част 2
част 3
БИКИНИ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ЛЯТОТО Тази съм я правила, много е добра
ФИТНЕС ПРОГРАМА ЗА ИДЕАЛЕН ХАНШ Тази също съм я правила, много ми харесва.
Фитнес програма за идеално тяло Познавайки Руми лично и правейки нейни тренировки, мога да кажа, че всичко действа добре на органзима. Тази ми допадна много, но не съм я правила

Отделно от това мога да кажа аз сега каква програма изпълнявам, която много ми допада. Значи пича се казва Shaun T - тренировъчната програма е FOCUS T25 - Включва 2 различни програми, котио са с по 6 тренировки по 25 минути. За всеки ден, с изключение на неделя, когато се почива. Всяка програма е за 5 седмици. Много е добра, аз я започнах от вчера и много много ми харесва.
Има и още една програма на същия пич, но трябва да я видя как точно се казваше.
Ако имаш достъп до замунда, там ги има и може да се изтеглят. Ако имаш достъп кажи, ще ти изпратя ликнове.

По отношение на храненето мога да ти препоръчам някои неща, които ако спазваш + движение ще имаш резутлати:
изключи всичко тестено, захарно, пакетирано, консерванти, картофи и ориз, газирани неща, алкохол, дори и плодове, ако обичаш и ядеш в по-големи количества. Позволявай си малко плод и то не всеки ден. Наблегни на зеленчуци, месо, авокадо, ядки.
Аз съм на високо мазнинен режим и мисля, че той е доста подходящ, въпреки че сигурно ще се намерят хора да оборят и този тип на хранене. Аз се чувствам прекрасно, разбира се от време на време си позволявам някакви неща, но това е защото искам да го направя и не е под влияние на лакомията.

Трябва да изградиш воля, отношение към храната, отношение към себе си и да не се наказваш с храна, когато не се чувстваш добре. Това е дълъг процес и определено можеш да победиш собствения си ум и да му покажеш кой точно контролира нещата.
Знам, че от страни е лесно да се каже и да се дадат съвети, но определено режим на хранене, който изключва бързи въглехидрати и включва много спорт помага за постигане на целите. Бавно е но е славно. Аз също макар и слаба се чувствам отпусната и имам нужда от упражнения за стягане. Ето виж, че не е само въпрос на отслабване за да се харесаш в огледалото. Всичко е в главата и трябва да си пренастроим вижданията и усещанията към самия себе си!
Надявам се да съм ти от полза. Бъди силна и не се поддавай на чувствата и емоциите, те са просто емоции и не трябва да имат такава власт над теб! :922 :922 :922 :922

Сетих се да добавя и още нещо. Всеки има спънки по пътя докато намери себе си или докато намери начин да постигне целите си. Не бива да се отказваме, борбата е трудна и обикновено продължава дълго време. Ако имаш нужда да се оплачеш, влез, пиши ми на мен и ще ти дам положителната настройка да не гледаш така черногледо на себе си, а да продължиш да се бориш и да катериш нагоре стълбата.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Бъни, не съм чела темата ти от-до , каня се , но така и не съм успяла.
Последният ти пост ме трогна и като минала по този път влезнах да пиша.
Ако не ти се губи повече време в лутане, ако искаш да ти е вкусно и да остабваш/стягаш,
ако искаш да тренираш вкъщи, с тренировки за твоите възможности - препоръчвам РУМИ с 2 ръце!
Програма „Оптимално тегло“
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Момичета ... :940 :940 :940 !
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Повдигнахте ми духа и ми дадохте кураж, сили и увереност!
vihrogonche написа:
ПРЕДСТАВИ си, че беше отишла в този магазин и беше влязла в тази пробна, ПРЕДИ да предприемеш борбата с килцата и сантиметрите :oops: :1215 Какво щеше да видиш тогава и все пак какво си видяла СЕГА ...
Деси, знам какво точно имаш в предвид, преживявала съм го преди. Обикновенно се разочаровах и много рядко си купувах нещо... А сега си купих :D ! :922

Ели, права си, много си права! Ама пуста психика, понякога трябва страничен човек да ти каже в прав текст нещата , за да се вразумиш... (визирам себе си в случая). Честно казано не знам защо допуснах така да се сдухам за нещо подобно. Може би защото кантара отчита минуси, имам вече и малък минус в обиколките и май си мислех, че вече е станало ЧУДО! Ама те чудесата ако се случваха така... :221 Наистина, осъсзнах се , смених фокуса и съм готова с нови сили да продължа започнатата борба. То при мен тези кофти настроения обикновенно не продължават дълго, но и вие страшно ми помогнахте с насърчителните си постинги! Когато някой те подкрепя в труден момент се справяш по-лесно!
Много ти благодара за линковете. При първа възможност ще разгледам всичко много подробно и няма как, ще се тренира усилено!
Сигурно ще стартирам след като захраня, защото по детоксово време нямам много сили за по-сериозни натоварвания.
ellyto написа: По отношение на храненето мога да ти препоръчам някои неща, които ако спазваш + движение ще имаш резутлати:
изключи всичко тестено, захарно, пакетирано, консерванти, картофи и ориз, газирани неща, алкохол, дори и плодове, ако обичаш и ядеш в по-големи количества. Позволявай си малко плод и то не всеки ден. Наблегни на зеленчуци, месо, авокадо, ядки.
Значи: тестено ям само хляб - пълнозърнест, само на обяд. Захарно и пакетирано от януари насам поглеждам много, изключително рядко, най-вече преди цикъл, но и тогава се контролирам. Картофите ги ям само самостоятелно , в повечето случай на салата, но вече много рядко. Ориза - със спанак и гъбки, с месо не го комбинирам. Газирано по принцип не обичам, алкохол не пия от 3 години, най-много 100гр винце да пийна на някой празник. Но плодове обичам. И си хапвам. Откакто стартирах ям много зеленчуци, ама наистина много - в сравнение с преди... Месото - по принцип обичам месо. Но като че ли не ми се хапват всеки ден само мръвки... Но все пак си ям месо, не съм го изключила от менюто си.
До замунда в момента нямам достъп. Спомням си, че преди години мъжът ми беше правил някакви опити да сваля разни неща, но нещо не се получиха нещата. Просто някои сайтове не вървят от чужбина. Но мога да пробвам отново, минало е доста време нещата може да са се променили. Ако не те затруднявам, изпрати ми линкчетата, аз ако не сега, то през юли като съм в България ще си ги изтегля.
Още веднъж месри много за подкрепата! :922

Cheva, благодаря ти и на теб! Чета твоята темичка и ти си ми пример! Много добре се справяш! Мерси и за препоръките! То се е видяло, че ако не успея да се справя сама ще прибегна до услугите на специалист, няма как! Ще видя как ще се развиват нещата в следващия месец , месец и половина и ще преценя! :922
олеся

Мнение от олеся »

Бъни,
Прочетох последния ти пост. Много правилно е всичко, което правиш. Няма как да не успееш, прояви търпение и същата последователност и всичко ще се намести. Най-вероятно си във фазата на чудене от страна на тялото ти, което се пита: Абе, тая мойта стопанка май наистина е решила да отслабне. Я да я видим тая работа дали ще стане???
Не се предавай. Бъди последователна, упорита и ще прескочиш този период успешно. Това е момента да проявиш себе си! Това е момента да покажеш дали наистина го искаш!
Имай предвид, че сме заедно и ще си правим компания. Този път и аз съм се заинатила и трябва да стане.
ellyto

Мнение от ellyto »

Ето и линковете с тренировките. Намислила съм си всички да ги изпробвам:
Brazil Butt lift
Focus T25
Insanity
Asylum

Мисля, че това са достатъчно много тренировъчни програми. Всяка една от тях включва по 5 тренировки, а самата програма се изпълнява за по няколко седмици. Така, че ако ти допаднат този тип тренировки, може според мен много да се постигне, и имаш материал за месеци напред. Аз съм започнала да ги правя и ще споделя след време кое как ми се е отразило.

Иначе за мазилата - аз не бих препоръчала с никаква козметика, освен натурална да си мажеш тялото. Стандартната козметика по магазините с нищо няма да ти помогне. Аз използвам само кокосово масло и с него се мажа единствено. Нищо друго. Освен това от едно известно време на сам правя масаж на дупето и бедрата с вендузка. По 5-10 минути на всяко бедро. Това помага за раздвижване на мастните депа и в съчетание с тренировките ще се стегне и тялото и целулита ще изчезне.

Надявам се да съм ви от полза, ако има и други желаещи нека да се възползват от линковете. Тренировките са доста труднички, но с времето се надявам да придобия издръжливтостта и силата за да ги изпълнявам на макс.

Не унивай, не си заслужава.
Още нещо по отношение на храната - всички тези неща за хляба и за ориза и за картофите ти ги написах главно заради едно - въглехидратите. Ако искаш да имаш по-добри резултати ограничи колкото можеш въглехидратите и ще видиш доста доста добри резултати. Плюс това поне при мен, ограничаването на въглехидратите ми дава възможност да усетя кога наистина съм гладна, колко точно съм гладна т.е. колко да ям на едно ядене и да не прекалявам да се тъпча с някакви храни. Но разбира се всеки трябва сам за себе си да прецени кое как му влияе, кое е склонен да промени в храненето си,склонен ли е изобщо и такива неща....това е личен избор и не бива никой никому да натяква кое е полезно и кое не и какво трябва да направи за да има желания резултат. Истината е че всичко е комплексно и трябва да се разботи по проблема месеци наред - не говорим само за килограмите, ами това важи за всяко едно нещо, което може да те притеснява, да те разстройва и ангажира вниманието ти, мислите и чувствата.
Надявам се да съм ти от полза. Между времено докато стигнеш до БГ и си свалиш тези тренировки, може да видиш блогилатеса, там имат интересни неща.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни, и аз да се включа в компанията в тази тема :1062 . Да ти кажа честно усетих мъката, която си споделила в "онзи" постинг, но.... ми е трудно да я разбера. Не, не се опитвам да омаловажавам това, което си почувствала. Просто аз цял живот си ходя дебела и разочарована от огледалата :lol: . И изведнъж, когато станах на 36 години се усетих, че половин живот ми е минал в комплекси от килограмите..... та то не останало време да живея!!!! :126 И си казах... КРАЙ! Ама наистина край.... И какво се случи тогава, така и не разбрах, но само след месец и нещо успях да мина под "кота" 70 на килограмите и я държа вече цяла година. Не знам дали това ще ти е от полза, но целта да го напиша е една: ИМАШ ПОНЕ 20 РАЗЛИЧНИ ОТ КИЛОГРАМИТЕ ПОВОДИ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ В СОБСВЕНАТА СИ КОЖА!!!! И да, права е Елито - това, което виждаш ти, едва ли е онова, което страничните забелязват.

Като знам, че си висока и вече почти 60 кг, си мисля, че единствено стягане на тялото ти липсва!!!! И това ще доведе до мечтаните от теб обиколки. Елито ти е постнала вече линкчета - можеш да се организираш лека-полека и да почнеш. Аз по всяка вероятност ще стратирам с програмата Focus T25. Пиши ми ако нямаш достъп до замундата. Те нали се разделиха и има вече няколко замунди. Аз специално се регнах наново в zamunda.se и намерих тези тренировки и там. Ако не стане с отварянето на сайта от чужбина ми пиши - може да намерим удобен начин да ти ги пратя. :222

Та така - ако се навиеш на тази идея със спорта, може и заедно да почнем. :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор