НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска

Мнение от cvety_rz »

Ако не е късно пишете ни и нас 5 човека (2 възрастни - 3 деца) за събота и неделя.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ехаааааааа, супер, Цвети! Страшно се радвам, че и вие ще дойдете :922 :922 !
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Щастлива съм, че ще ви видя пак, а някои - за първи път на живо :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:923 :923 :923
Тук сме ... ох, там смееее - 3-мата /2-ма възрастни и 1-о дете/ :1209
:923 :923 :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

vihrogonche написа: Бъни, разкажи ми моля те нещо повече - откога си в Испания, идваш ли си понякога в България, доволна ли си от живота си там? :923
Деси, извинявай, че със закъснение ти отговорям, но пустото време все не стига. И за да не спамим темата ще съм много кратка. През август ще станат 10 години откакто съм в Испания. Идваме си когато сме отпуска за по 1 месец, обикновенно лятото. Тази година живот и здраве трябва да сме си в България през юли. За това, дори и много да искам няма как да дойдем на Черни Вит. А би ми се искало... Като цяло съм доволна от живота тук, разбира се като навсякъде има и плюсове и минуси, но просто свикваш. Ето, виж тук http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... &start=570" onclick="window.open(this.href);return false;, към края на страницата съм разказала някои неща.
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси за информацията, Бъни, прочетох те :923
Кюлче, Цвети, така се радвам, че ще ви видя, момичета! :329
И понеже ще е топло тогава, какво ще кажете да се чукнем с по :1211 ?
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

САмо бърз запис,за да следя как върви цялата подготовка,ще мога да кажа със сигурност дали ще дойдем към края на Юни,това лято имаме много непредвидени пътувания,надявам се едно от тях да е до Черни Вит :1216 :1216 :1216 И една поправка-ние можем да дойдем в петък,или евентуално в събота рано и ще си тръгнем в неделя :oops: (поради работата на съпруга ми)
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цитирам те дословно, Бъни: :923 :922

... И въпреки всички тези екстри, на въпроса дали вече чувствам Испания като втора родина, май по-скоро ще отговоря с "не". Аз съм тук вече 9 години и половина , мъжът ми почти 14, но никога не сме се настроивали, че ще останем тук да живеем за постоянно. Все си ни дърпа към България, към неуредиците, към пътищата с огромни дупки, към корупцията и бюрокрацията... Не знам защо, една приятелка наскоро ме пита защо толкова държим да се приберем някой ден в България и аз не успях да и отговоря еднозначно... Може би, защото както казват старите хора "камакът си тежи на мястото" . Но честно казано не знам кога ще се случи това наше "завръщане" в България. Все отлагаме с по една или две години. До кога...? Нямам идея. Но искренно вярвам, че всичко в живота се случва, когато трябва да се случи! И ако е писано един ден да се приберем, то със сигурност ще стане!...

Знам от няколко източника, че до 2022 година всички българи в чужбина е редно да си се приберат тук :954 Очаквало се тогава ние да сме се "оправили" вече, в същото време - световни катаклизми :1044 :oops: Така че правете, струвайте, през 2021 година още да сте си тук, ясно?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, Силве, Елисче...... ей това (долу в ютуб-линка) ми е в момента в душата, в главата и на устата :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]y6Sxv-sUYtM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор