Цитирам те дословно, Бъни:
... И въпреки всички тези екстри, на въпроса дали вече чувствам Испания като втора родина, май по-скоро ще отговоря с "не". Аз съм тук вече 9 години и половина , мъжът ми почти 14, но никога не сме се настроивали, че ще останем тук да живеем за постоянно. Все си ни дърпа към България, към неуредиците, към пътищата с огромни дупки, към корупцията и бюрокрацията... Не знам защо, една приятелка наскоро ме пита защо толкова държим да се приберем някой ден в България и аз не успях да и отговоря еднозначно... Може би, защото както казват старите хора "камакът си тежи на мястото" . Но честно казано не знам кога ще се случи това наше "завръщане" в България. Все отлагаме с по една или две години. До кога...? Нямам идея. Но искренно вярвам, че всичко в живота се случва, когато трябва да се случи! И ако е писано един ден да се приберем, то със сигурност ще стане!...
Знам от няколко източника, че до 2022 година всички българи в чужбина е редно да си се приберат тук

Очаквало се тогава ние да сме се "оправили" вече, в същото време - световни катаклизми

Така че правете, струвайте, през 2021 година още да сте си тук, ясно?